Herplaatsing

Momenteel hebben wij 3 herplaathondjes allemaal reutjes. Zie hier onder voor verder informatie.

Dit is Nedina’s Snuggle Pups Sagar . De vorige eigenaar hebben hem de naam Boef gegeven.

 

Boef is geboren op 26-08-2018.

Moeder van Boef is Shauni.

Vader van boef is Sifu.

Boef is gecastreerd .

Positieve puntjes aan Boef :

Boef is een echte knuffelaar. Hij slaapt graag tegen je aan en hij is erg aanhankelijk. Boef heeft van natura een hele lieve zorg naar kinderen met een beperking.

Boef slaapt in de Bench.

Boef is een actieve hond en houd van spelen zowel met kinderen en hondjes.

Boef is een zindelijke hond en doet netjes zijn behoefte buiten.

Negatieve puntjes aan boef :

Boef kan niet al te lang alleen zijn daar houd hij niet zo van.

Blaffen doet boef graag als hij ook te lang alleen is.

Boef houd niet van kammen en dit vergt veel geduld en toewijding.

Verder heeft boef een rugzakje waar aan gewerkt moet worden. Wij ondervonden geen problematiek bij boef maar omdat wij erg ervaren in honden gedrag hebben kunnen wij boef remmen in zijn negatief onzeker gedrag. Boef houd niet van vreemde mensen. Maar ben je hem een stapje voor en geef je oprijt je grenzen aan dan doet boef veder helemaal niets. Boef is onzeker en als je promp op hem afgaat dan kan hij wel eens snappen. Dit doet hij puur omdat hij mensen niet kent. Als er bij ons bezoek komt vraag ik aan mijn bezoek altijd hem te negeren en niet aan te halen pas als boef zelf na je toe komt. Plotselingen bewegingen naar Boef toe daar is hij niet van gediend.

Boef gaat heel goed met onze hondjes om. Vanaf dag 1 speelt hij goed met onze hondjes. Aan de riem kan boef wel eens reageren naar andere hondjes. Maar ook met een ervaren persoon aan de riem kan je dit al snel coriceren.

Wij zoeken voor boef daarom ook een ervaren honden kenner. Die veel aandacht kan schenken aan boef met grens en regelmaat. Het liefste zien we boef bij iemand thuis komen met nog een klein hondje waar boef mee kan spelen . Ook vind boef een tuintje erg geweldig waar hij lekker kan rennen en spelen.

Bij interesse kunt u ons het beste eens bellen. voor verdere informatie.

Verder onze eisen zijn dat ze :

 • U vult ons intake formulier in.
 • U leest goed onze voorwaardes en werkwijze.
 • Als herplaatsing hondjes naar een nieuw gezin vertreken moet de nieuwe eigenaren naar een goede hondenschool met hun gaan.
 • Ze vertrek niet zonder een verzorging pakketje die de nieuwe eigenaar moet aanschaffen. ( kosten van het verzorgingspakkertje 380 euro).
 • Eigenaar houd ons geregeld op de hoogte hoe het met haar gesteld is en hoe het binnen het nieuwe gezin met haar gaat.
 • Brengt haar geregeld naar een trimsalon .
 • Houd ons op de hoogte over eventuele gezondheid ontwikkelingen mochten die ooit voorkomen.
 • Vraag prijs 1000 euro,- 

Nedina’s Snuggle Pups Shelby en Nedina’s Snuggle Pups Scoobydoo . De vorige eigenaren hebben de honden  de zelfde naam laten behouden  Shelby en Scoobydoo .

 

Dit is Scoobydoo

   

Dit is Shelby

   

Shelby en Scoobydoo ze zijn 2 broertjes van 7 jaar oud. Ze zijn vanaf dag 1 altijd bij elkaar geweest.

Ze zijn geboren op 01-12-2013 en zijn beide dus 7 jaar oud.

Moeder van Shelby en Scoobydoo is Sevgi.

Vader van Shelby en Scoobydoo is Toby.

Shelby en Scoobydoo zijn gecastreerd .

Positieve puntjes aan Scoobydoo en Shelby:

Scoobydoo en shelby zijn erg aanhankelijk en zijn  erg mens gericht. De hondjes zijn geen beng gewent en hebben altijd los gelopen door het huis. De honden vinden de tuin helemaal geweldig als ze de kant krijgen liggen ze graag buiten.

De hondjes zijn zindelijk

De hondjes zijn erg aan elkaar gehecht. Ze volgen elkaar overal.

Wandelen doen ze graag. Maar als ze andere hondjes zijn dat is nog wel eens erg lastig om ze stil te krijgen. Maar onder een goede correctie komt dit ook goed in onze ogen.

Ze laten zich goed borstelen en trimmen.

Negatieve Puntjes.

Het zijn nogal vredeszakjes en houden van schooien. Wij adviseren de honden ten strengste gewoon niets te voeren bij dit gedrag.

Ze houden van blaffen vooral Scoobydoo blaft op alles en nog wat. Hij hoeft maar wat te horen en daar gaat die. Hij is erg waaks. Shelby is wat daarin rustiger.

Scoobydoo is ook de gene die niet zo van andere honden houd. Hij vind dat maar niks. Hij kan zich goed verstaan met Bichon maar houd niet zo van andere rassen.

Wandelen aan de riem is een leerpunt waar mensen met ze aan de slag moeten. Ze wandelen graag maar het gaat meer om als ze andere honden zien.

Voor verdere informatie is het beste met ons contact te nemen.

Verder onze eisen zijn dat ze :

 • U vult ons intake formulier in.
 • U leest goed onze voorwaardes en werkwijze.
 • Als herplaatsing hondjes naar een nieuw gezin vertreken moet de nieuwe eigenaren naar een goede hondenschool met hun gaan.
 • Ze vertrek niet zonder een verzorging pakketje die de nieuwe eigenaar moet aanschaffen. ( kosten van het verzorgingspakkertje 380 euro).
 • Eigenaar houd ons geregeld op de hoogte hoe het met haar gesteld is en hoe het binnen het nieuwe gezin met haar gaat.
 • Brengt haar geregeld naar een trimsalon .
 • Houd ons op de hoogte over eventuele gezondheid ontwikkelingen mochten die ooit voorkomen.
 • Vraag prijs per hondje 750 euro,-

Denk goed na over een adoptie hondjes voor u het overweegt.

Wanneer u een herplaatsingshond overweegt, is het goed eens na te denken over wat u zoekt in een hond, en wat u te bieden heeft.

U houdt  meer van samen gezellig op de bank? Ook hier is zijn ze een enorm geschikte hond voor. Ik wil er wel bij zeggen dat wij zelf nooit het advies geven om een hond op de bank te laten. Dit wegens rangorde en opvoeding. Maar ongeacht is de eind beslissing natuurlijk bij de nieuwe baas.

Moet de hond met kinderen om kunnen gaan? Ook is dit voor haar geen probleem voor bichon frise honden. Maar ook daar weten wij niet altijd hoe het bij oude baasjes van het herplaatsing hondje mee opgegaan is wij onder vinden dat voor deze adoptie hondjes dat dit heel goed om gaan met kinderen.

Moet ze enkele uren alleen thuis blijven? Dit is in onze ogen nog niet echt duidelijk of ze dit kunnen omdat de oude baasjes een andere opvoeding misschien toegepast hebben dan die wat wij uit voeren. Bij ons gaat dit erg goed. Maar in een nieuwe omgeving is het altijd een nieuwe uitdaging.

Hebben ze veel vachtverzorging nodig? Ja, een Bichon Frise heeft vachtverzorging wekelijks nodig door middel van borstelen. Geregeld moet een Bichon Frise naar een trimsalon.

Hebben ze een hondencurcus nodig? Ja, in onze ogen is dit zelfs voor hun hard nodig en verplicht.

Kunnen ze met andere honden opschieten? Ze zijn opgegroeid tussen de honden van hun eigen ras. Maar ook hierin weten wij nooit wat een omgeving met het de hondjes kwa karakter doet.

Ook een vraag wat u zich kan afvragen of het herplaatsing hondje wel een blaft of is dat vaak en geregeld? ook al zo het herplaatsings hondje blaffen dan nog zou door middel van een  strenge en consequente opvoeding is dat zeker af te leren.

Wanneer u interesse in een herplaats hondje dan , is het belangrijk eerst eens te gaan kennismaken met het hondje. Spreekt de hond u aan, is er een klik? Laat u ook uitgebreid informeren door ons over de hond, en ga eens met haar wandelen. Denk er echt goed over na, overleg met uw gezinsleden, en maak duidelijke afspraken met elkaar en met u zelf. Zet deze op papier, loop dit nog eens goed door voordat u de hond in huis neemt.

Het is verstandig om een proefperiode af te spreken, waarin beide partijen kunnen wennen. Hoewel honden zich snel aanpassen, is het toch best een overgang.

Procedure adoptiehond.

Als u besluit om te komen kijken naar het herplaatsing hondje bij ons, dan krijgt u eerst een intakegesprek. Hierin proberen wij samen met u te kijken, of de hond  bij u past.

Ondanks dat wij proberen om u zo veel mogelijk informatie te geven over de hond, kan het soms voorkomen dat het thuis helemaal niet gaat. Het is voor ons moeilijk in te schatten hoe de hond zich in een nieuwe omgeving gedraagt. Daarom heeft u bij ons een ‘proeftijd’ van twee tot vier weken. Tijdens deze proeftijd kunt u kijken of de hond daadwerkelijk is wat u er van verwacht. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u met ons contact opnemen en de hond terug brengen.