Recensies

Hieronder enkele recensies van de afgelopen jaren

Nedina haar derde nestje van 20-01-2021.

Krista en haar man Jan van Leeuwen  en hun kinderen Mark, Sietse en Mattanja en Hadassah,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sifra  . Ze hebben hem de naam Nala gegeven.

Hai Ismayil en Marga,

Wij kwamen met jullie in contact toen we hoorden dat jullie een volwassen hondje hadden wat een nieuw plekje zocht.
Op dat moment hadden we niet kunnen bedenken dat we nu met een wit mini bolletje in huis zouden zitten!
Nadat we erachter kwamen dat het voor ons beter zou zijn om voor een puppy te gaan, kregen we na een paar weken wachten onze lieve, kleine Nala in huis.
We zijn echt blij met haar en we merken dat het elke dag een stukje beter gaat.
Het is fijn te merken dat onze pup uit een veilig nestje komt en dat we altijd kunnen bellen of appen als we niet meer weten wat we moeten doen.
We merken oprechte betrokkenheid en liefde voor de honden en dat doet goed.
We willen jullie van harte bedanken voor de uitgebreide gesprekken bij jullie thuis en voor jullie vertrouwen in ons.
Wij zullen ons uiterste best doen om Nala een goed leven te geven.

Hartelijke groet, Jan & Krista van Leeuwen en Mark, Sietse, Mattanja en Hadassah.


Nedina haar derde nestje van 20-01-2021.

Lyanne en haar man Rienk, hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sagan . Ze hebben hem de naam Rakky gegeven.

Al heel lang hadden wij het idee om een klein hondje te nemen. Na wat speuren op internet trok een bichon frisé onze aandacht en tja dan springt de site van Nedina’s Snuggle Pups eruit. We kregen contact met Marga waarmee we onze wens hebben gedeeld. Marga was bijzonder hartelijk en we hebben vele goede gesprekken gehad. We kwamen al gauw tot de conclusie dat we op het goede adres zaten. De kennis en warmte die Marga uitstraalde, terwijl ze vertelde over al haar hondjes, was bijzonder. Wat een liefde heeft zij voor al haar ‘kindjes’. Dit sprak ons erg aan en we wilde heel graag zo’n hondje. We hebben lang gewacht. Het eerste nestje van Sabi waar wij zo graag een hondje van wilde is helaas tot groot verdriet zo anders gelopen dan wij hadden gehoopt. We begrepen heel goed dat dit heel zwaar was voor Ismayil en Marga. Zelfs ons deed het al verdriet. Na een aantal maanden werden we verblijd met het nestje van 3 puppy’s van Nedina en Sjernezel. We zijn op bezoek geweest bij Marga en Ismayil. Zij hebben ons een beetje leren kennen. We waren blij dat wij een pup zouden mogen ontvangen en wat duurt het wachten dan lang….. We kregen telkens wat foto’s en filmpjes van de pups. Dat was erg leuk. Je leeft er op die manier helemaal naar toe. Toen was het eindelijk 3 april! We konden ons mannetje Sagan (wij noemen hem Rakky) komen ophalen. Voor ons was het best een eindje toeren van de Veluwe naar Limburg, maar dat was het zeker waard. Er werd ons toen weer van alles uitgelegd. Ook werden we zeer verrast met allerlei leuke kadootjes en we merken nu dat die heel passend zijn bij het hondje. Met een volle auto en met ons nieuwe maatje Rakky zijn we weer huiswaarts gegaan. Nu na zo’n 4 weken hebben we Rakky al in ons hart gesloten. Wat zijn we blij met hem! We geven hem veel liefde, maar we krijgen ook zo ongelofelijk veel liefde terug. Aan het begin is het best een beetje zoeken naar een goede structuur voor Rakky en voor jezelf. Maar het is ontzettend fijn dat je nu na die tijd ook nog met je vragen bij Marga en Ismayil terecht kunt. Hartelijk bedankt Marga en Ismayil en we houden contact!
Lieve groet, Rienk en Lyanne

Nedina haar derde nestje van 20-01-2021.

Jocelyn en haar man Jan-Pieter en hun kinderen Jocelyn, Luc en Anna,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Saul Salem  . Ze hebben hem de naam Louis gegeven.

Sinds 28 maart 2021 woont onze lieve Louis bij ons. Dat was de dag dat we hem echt onze armen mochten sluiten. Maar eigenlijk behoort Louis al sinds zijn geboorte op 20 januari bij ons gezin. Dankzij Marga en Ismayil werden we zo goed op de hoogte gehouden met foto’s, verhalen, hun ontwikkeling, dat we hier niets van hebben gemist! De liefdevolle maar ook zeer professionele werkwijze van Marga en Ismayil, maken dat zij met recht top fokkers genoemd mogen worden. Alles, maar dan ook alles wordt gedaan, om de bichon frise pups een goede start te laten hebben en dat zij bij hun nieuwe baasjes een zachte landing hebben. In ons geval betekende dit dat Louis sinds de eerste dag dat hij bij ons thuis is, zich thuis voelde en een ontspannen en vrolijke pup is. Daarbij zorgen Marga en Ismayil ook nog eens voor een uitgebreid welkomspakket en een boek met alle informatie die je als baasje maar kunt wensen. Louis is voor ons ons eerste hondje en ook dankzij alle tips, en de opvoeding die Louis de eerste weken heeft gehad door Marga en Ismayil, zorgden ervoor dat wij vol vertrouwen begonnen aan onze toekomst samen met Louis.

Echt ontzettend bedankt voor alles! Groetjes, Jan-Pieter, Jocelyn, Luc en Anna en natuurlijk een pootje van Louis.


Suprime haar eerste nestje van 30-09-2020.

Xingyu en zijn man Maurice Xie-Piek ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Santos. Ze hebben hem de naam Otto gegeven.

Onze reu Otto Santos is midden in de Corona pandemie geboren op 30 september 2020 in een nestje van drie van vader Sjernezel en moeder Suprime, twee prachtige Bichons Frises van Nedina’s Snuggle Pups. Half december, in de donkere dagen voor kerst zijn we hem uiteindelijk gaan ophalen in Weert. Daar was al wel heel wat aan vooraf gegaan, want eigenaren Marga en Ismael willen zeker stellen dat hun ‘kroost’ in goede handen komt. Zo waren we eerder al voor een ‘sollicitatie gesprek’ van vijf uur (!) naar Weert afgereisd en hebben we vele uren met Marga getelefoneerd. Tijdens die gesprekken krijgt de aspirant eigenaar van de pup vele praktische tips en inzichten hoe om te gaan met de nieuwe levensgezel. Bovendien geven de soms intensieve gesprekken de aspirant eigenaar een goed en vooral realistisch beeld van wat het betekent om een hond te bezitten. Welke verantwoordelijkheden erbij komen kijken. Wie twijfelt, zal zich hierdoor realiseren beter door het leven te gaan zonder trouwe viervoeter of misschien te kiezen voor een ander ras. Wij hadden er al lang en goed over nagedacht en onszelf via internet ingelezen en toch hielpen de gesprekken om de bestaande inzichten aan te scherpen. Want Marga en Ismael weten gewoon heel veel over Bichons Frises. Of het nu gaat over voer en verzorging of stamboom en fokaspecten. Door de jaren heen hebben ze veel kennis en expertise opgebouwd. Informatie die ze graag met anderen delen. Hun passie voor dit hondenras en hun liefde voor de medemens blijkt uit alles. Van de meeslepende manier waarop Marga over haar honden vertelt tot het verassingspakket met speeltjes en snoepjes die we voor Otto Santos meekregen op de dag dat we hem gingen ophalen. Marga en Ismael denken aan alles er wordt niets aan het toeval overgelaten. Ze zijn precies en secuur. Dat gaf ons vanaf het begin een heel vertrouwd gevoel. Ze hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt. Ook nu Otto Santos al bijna twee maanden bij ons is, hebben we nog regelmatig contact en kunnen we bij Marga en Ismael terecht voor raad en daad.

Xingyu & Maurice Xie-Piek 


Senona haar tweede nestje van 27-03-2020.

Jeanette en haar man Gerard Scholtens,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sereno . Ze hebben hem zijn naam Sereno laten behouden.

Recensie voor Marga en Ismayil 

“Dat doen we nooit weer”. Dat was onze reactie na het overlijden van onze trouwe 15 jarige Lakeland. Nu driekwart jaar later rent er een erg lieve Bichon Frisé door ons huis. 

Hoe doe je dat, de hond of ras vinden die bij jou past en dan ook nog een betrouwbare fokker. Toen we de site ontdekten van Marga en Ismayil en dat gaf meteen een goed gevoel. Daarop veel informatie over het karakter, verzorging en opvoeding van de Bichon. Uiteindelijk gingen we midden in de corona tijd op bezoek. We werden ontvangen door maar liefst 6 enthousiaste Bichons. Ismayil en Marga zeiden: ”gewoon negeren”, dan worden ze rustig. Dat klopte natuurlijk en dit is één van de voorbeelden van alle kennis en vaardigheden die Marga en Ismayil hebben over honden en met name dit ras. De Bichons worden met veel liefde en structuur vanaf de eerste dag opgevoed. Na 10 weken mag onze Sereno mee naar huis. We krijgen goede adviezen mee zodat Sereno zich snel thuis voelt. Daarbij kies je zelf voor een pakket met allemaal zeer nuttige spullen, zodat je het eerste half jaar echt nodig hebt. Over alles is nagedacht. Nu weken later weten we dat Marga en Ismayil een belangrijke basis hebben gelegd voor Sereno.  De liefde waarmee hij is opgevoed zien we elke avond terug, in het bijna afdwingen van aaitjes en nog eens aaitjes waarna we hem in stoppen voor een rustige nacht.    

Sereno gaat prima en leert veel. Op dit moment is hij moe en ligt heerlijk op zijn rug te slapen.
Wij genieten van hemen volgens ons heeft hij het prima naar zijn zin.

Groet Gerard en Jeanette.


Senona haar tweede nestje van 27-03-2020.

Sascha en haar man Ronald van Hilst,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Skittles . Ze hebben hem de naam Yuki Skittels nieuwe plus oude naam gecombineerd laten behouden.

“Wij zijn erg blij met onze puppy van Marga en Ismayil zijn. Zij hebben een ontzettend fijn en liefdevol kennel. De pups maken een goede start in huiselijke sfeer, samen met de ouders en de andere honden.

De pups beginnen al met de benchtraining en het puppytoilet, wat de overgang naar hun nieuwe huis makkelijk maakt. Onze pup was zeer snel gewend. Je krijgt een map met uitleg, goed advies en lieve cadeautjes mee.

Marga en Ismayil zijn ontzettend lieve mensen, houden veel van hun honden en zijn zeer deskundig.

Onze pup is een sterk, stabiel hondje. Je merkt dat hij een goede start heeft gehad. We genieten ontzettend van hem‘.

Liefs Ronald en Sascha


Sevati haar eerste nestje van 24-02-2020.

Louise  en haar man  Selderbeek en hun 2 kinderen ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Shakila . Ze heeft haar de naam Twiggy gegeven.

Lieve Marga en Ismayil,

Wat zijn wij ontzettend blij en dankbaar met onze Twiggy!
Ze is een hele lieve, ondeugende en intelligente pup. En wat fijn dat jullie haar zo goed voorbereid hebben om met ons mee naar huis te kunnen gaan. Dankzij jullie liefdevolle opvoeding van de pups en alle informatie en juiste spullen die wij bij jullie konden aanschaffen, zijn wij en Twiggy  goed voorbereid om aan ons nieuwe avontuur te beginnen!
Ook vinden wij het heel fijn dat we nog steeds met vragen bij jullie terecht kunnen,  uit het oog maar niet uit het hart is bij jullie zeker van toepassing! Vanaf het eerste telefoon gesprek tot het moment van adoptie en zelfs nog daarna zijn jullie oprecht begaan met de pup en de nieuwe baasjes.
En natuurlijk houden we jullie op de hoogte hoe het met Twiggy gaat!
Heel veel liefs van fam. Selderbeek (en een pootje van Twiggy) 😘

Sevati haar eerste nestje van 24-02-2020.

Jules Stohr en zijn kinderen en vriendin Inger,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Shahira . Ze heeft haar de naam Nala gegeven.

Beste Marga en Ismayil ,

Bij onze vrienden Ruud en Kimberley zagen we steeds een lief hondje genaamd Saartje. Saartje is altijd vrolijk als je binnen komt, lief voor de kinderen en gaat goed met de andere huisdieren om. Toen wij ook een hondje wilden nemen, was de keuze makkelijk : we wilden ook een hondje zoals Saartje.

Dankzij jullie hebben we nu Nala. Ze was vanaf het begin al goed opgevoed door jullie deskundige opvoeding van de pappies. Daarom werd ze meteen een lid van ons gezinnetje.

Ook voor vragen staan jullie altijd beschikbaar. Dat is een heel fijn gevoel.

Groetjes Inger en Jules.


Lina haar eerste nestje van 03-12-2019.

Monique Baert en haar kinderen Davey en Kaylee en Jordy,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sanaa Sumalee . Ze heeft haar de naam Sandy gegeven.

Smsje van Monique eerste nachtje : Goedeorgen het gaat heel goed met Sandy. We hebben haar vannacht niet gehoord. wat een heerlijke meid. Ze is zo vrolijk echt een schatje en heerlijk speels. Ze voelt zich al zo snel thuis bij ons.

Moniqeu haar recensie : 

Alweer 5 maanden zijn wij dol gelukkig met de komst van de pup met het rode bandje 😉
Wij hebben haar Sandy genoemd. En de naam doet zij ere aan want wij kennen Sandy ( Grease ) als een stoere meid
die nergens bang voor is en overal op af stapt. En dat gepaard met de aandacht die zij vraagt om heerlijk geknuffeld
te worden.

Ik heb niet eerder een hondje gehad vanwege mijn allergie maar zoals ik had gehoopt, heb ik bij de bichons nergens last van ! Dus een aanrader voor
een dierenliefhebber met een huisdier allergie.
Een ieder die een pup wil uit een goed nest,  en waarop je kan vertrouwen dat zij vanaf de geboorte met liefde en goede zorg zijn opgegroeid, adviseer ik om naar
Marga en Ismayil te gaan.

Monique en de kinderen


Lina haar eerste nestje van 03-12-2019.

Larissa en haar man Aale en hun kinderen ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sarena . Ze heeft haar Sarena haar naam laten behouden.

Beste Ismayil en Marga,

Wij zijn warm onthaald en hebben zo ontzettend veel uitleg gekregen!

Bedankt daar voor. Jullie verkopen de pups niet zomaar aan de eerste de beste en dat prijst jullie zeker! Jullie hebben veel verstand van honden en de opvoeding en hebben dan ook aandachtig naar jullie geluisterd, We zijn bij jullie wegkomen met een ontzettend lieve en geweldig mooie pup! We hebben de naam die jullie haar hebben gegeven gehouden. Serena is hartverwarmend. We zijn heel erg blij met haar in ons gezin. Ismayil en Marga jullie zijn zeer leuke en lieve mensen. Wij zijn met een goed gevoel weggegaan en hebben nu een vriendinnetje erbij. Bedankt.

Groetjes Aale, Larissa en de kids.


Lina haar eerste nestje van 03-12-2019.

familie Cifi en haar kinderen ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sachiko . Ze hebben hem de naam Charlie gegeven.

Wij hebben bij Marga en Ismayil onze nieuwe pup Charlie gehaald. En we houden van hem!

Charlie luistert goed naar ons. Hij sliep na de eerste dag al zonder gepiep en is al helemaal zindelijk.

We kregen veel hulp van Marga en Ismayil. Ze hebben ons erg gesteund sinds het begin. We hebben een handboek met allerlei belangrijke informatie en tips meegekregen en ook veel spullen en speeltjes voor Charlie. Ook waren ze altijd telefonisch en met e-mail beschikbaar.

Voordat we Charlie hadden, hadden we een twee keer helaas de peg met onze puppies die we gekocht hadden bij 2 verschillende fokkers.
Onze eerste pup was jammergenoeg op jonge leeftijd overleden en bij de tweede pappie kwamen we erachter dat hij daarvoor ook al niet helemaal gezond was.
Na veel te rouwen hebben we besloten om toch een nieuwe pup te halen, Charlie.

Toen we voor het eerst bij Marga en Ismayil kwamen, voelde we al een andere sfeer, een betere sfeer. All hun bichon’s zijn super goed opgevoed en heel braaf. We wisten dat we in goeden handen waren. Ze hebben ons erg veel geholpen en naar ons verhaal geluisterd. Na maanden wachten leven we nu met een nieuwe familielid erbij, Charlie. En we kunnen niet nog gelukkiger zijn.

Heel erg veel bedankt voor al jullie steun en hulp!

Met vriendelijke groet,

Familie Cifci


Lina haar eerste nestje van 03-12-2019.

Monique Baert en haar kinderen Davey en Kaylee en Jordy,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Samma Sana . Ze heeft haar de naam Sandy gegeven.

Sms je van Moniqeu 21 feb 2020 daar kwam al een stiekem twijfel hihi : Twijfel om Sandy’s zusje ook mss te nemen.  ( na 2 weekjes heeft Moniqeu ook Samma Sana genomen  )

Moniqeu haar recensie : 

Maar de pup met het gele bandje kreeg ik niet uit mijn hoofd. Ik dacht veel aan haar en heb besloten om ook haar
in mijn gezin op te nemen; het zusje van Sandy. Wij hebben haar Shally genoemd. Een hondje die graag kroelt en zich verschuilt achter haar
stoere zus Sandy dus eerder afwachtend is.
Maar samen zijn zij één; “daar zijn de zusjes “is het geen je hoort bij een wandel door het park. Zo ook “wat zijn jullie toch een knapperds “.
Ze zijn zo vriendelijk, speels, lief en ze luisteren heel goed. Zij spelen graag met andere honden dus ze zijn zeker heel sociaal.

Ik heb niet eerder een hondje gehad vanwege mijn allergie maar zoals ik had gehoopt, heb ik bij de bichons nergens last van ! Dus een aanrader voor
een dierenliefhebber met een huisdier allergie.
Een ieder die een pup wil uit een goed nest,  en waarop je kan vertrouwen dat zij vanaf de geboorte met liefde en goede zorg zijn opgegroeid, adviseer ik om naar
Marga en Ismayil te gaan.

Monique en de kinderen


Lina haar eerste nestje van 03-12-2019.

Mario en zijn man Benjamin Battista-Vaesen ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sabrinah . Ze heeft hem de naam Bijou gegeven.

Reeds enkele jaren hadden we het idee om een hondje aan te schaffen. We wilden niet over een nacht ijs gaan en toen we er uit waren het toch te doen waren we 2 jaar verder. Afgelopen december besloten we de knoop door te hakken en gingen we op zoek naar onze Bichon. Op het internet kwam ik uit bij verschillende fokkers. Bij nader onderzoek bleek het vaak om broodfokkers te gaan. Tot ik terecht kwam op de website van Marga en Ismayil. Na een telefonisch gesprek, waarbij ik al veel informatie kreeg, werd een afspraak gemaakt. Het moest juist lukken dat er begin december een nestje was geboren. Bij ontvangst werden we vriendelijk begroet door een roedel prachtige bichons. Bij het gesprek werd ons alles uitgebreid uitgelegd. Dit kwam naar ons toe heel professioneel over. Ook het principe dat we een hondje volgens karakter kregen toegewezen vonden we ook getuigen van een goede opvolging en begeleiding. We hadden trouwens toch niet geweten welke pup we hadden moeten kiezen! Toen we onze Bijou uiteindelijk gingen ophalen wisten we meteen dat we het juiste pupje hadden meegekregen. Ze had al de juiste basis meegekregen tijdens haar eerste weken bij Marga en Ismayil thuis. Hierdoor was ze al gesocialiseerd en deed ze netjes haar behoefte op het puppy-toilet. Bij vragen, die je pas kan stellen na ondervinding, mocht ik altijd contact opnemen om advies. We zijn zeer gelukkig met onze Bijou en zouden haar niet meer kunnen missen. Ondertussen zijn we al langs geweest voor de eerste trimbeurt. Ze zag er prachtig uit! Het was een blij weerzien met haar mama. Ze mag zich verheugen op een regelmatig terugzien met haar mama bij de volgende trimbeurten. We zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken en zouden iedereen met een Bichon-droom doorverwijzen naar dit koppel. 

Hartelijk bedankt Marga en Ismayil en tot snel weer! 

Mario en Benjamin Battista-Vaesen 


Sauni haar vijfde nestje van 22-11-2019

Milly en zijn man Ludi Cosman ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Santa’s Sweets . Ze heeft haar de naam Sammie gegeven.

Hi Marga en Ismayil,

Hierbij het beloofde review.

Korte beoordeling n.a.v. de aankoop van een Bichon Frisé pup bij Nedina’s Snuggle Pups.

Onze vorige hond, ook een Bichon Frisé, is eind vorig jaar plotseling overleden. We wilden graag weer een andere hond en bij voorkeur weer een Bichon Frisé.  Bij het oriënteren kwamen via Google terecht op de website van Nadia’s Snuggle Pups. Daar bleek net een nestje te zijn geboren.

Als eerste hebben we rondgekeken op de website, die is heel uitgebreid en bevat allerlei relevante en goede informatie over ongeveer alles van de Bichon Frisé. Dat was de eerste indicatie dat het een fokker is die serieus met het vak bezig is.

Tijdens het telefoongesprek bleek dat wederom. Voordat je op de lijst mag wil de fokker eerst overtuigd zijn dat je goed voor de hond gaat zorgen.

We zijn daar op bezoek geweest, wederom kritisch gesproken over het houden van een Bichon Frisé. De vragen waren gericht om te bepalen of de pup goed terecht gaat komen.

Het bepalen welke pup het beste past bij de nieuwe eigenaren gaat gedegen en met de nodige aandacht. De pups worden bestudeerd, uiteraard door de fokker, maar ook door een gedragsdeskundige. Hier komt een rapport uit met een beschrijving van de pups (dat achteraf zeer goed bleek te kloppen!) dat als basis dient voor de selectie. Bij het tweede bezoek trok één van de pups onze aandacht, en ook omgekeerd leek de pup graag bij onze schoenen te willen spelen. Hoewel in eerste instantie onze voorkeur naar een teefje uitging, leek dit reutje goed bij ons te passen. Wederom was het de fokker die ons goed hielp bij het bepalen wat belangrijk is. Het karakter van de pup is belangrijker dan het geslacht van de pup. Verder zijn we ook goed voorgelicht over de aandachtspunten van deze pup, waar we specifiek mee te maken gaan krijgen met het opvoeden van deze pup.

Samen met de fokker hebben we de keus voor dit reutje gemaakt.

Ondanks dat we eerder een hond hebben gehad is de hulp die we kregen bij het verkrijgen van alle noodzakelijke spullen voor de hond erg handig. De fokker heeft een lijst met allemaal goede producten voor de hond. Dat scheelde ons veel tijd en zorg, alles simpel op een lijst aangeven en dan werd dat allemaal voor ons besteld!

Extra aandacht was er ook voor de soepele overgang van de pup naar zijn nieuwe onderkomen bij ons. Zo liet de fokker de pup daar al in de nieuwe bench slapen zodat hij bij ons al diverse vertrouwde spullen om zich heen zou hebben.

Bij het ophalen kregen we een uitgebreid boekwerk mee met allerlei informatie over de hond, het opvoeden, verzorgen en nog veel meer. Alle bestelde spullen stonden klaar die we besteld hadden. Ook kregen we nog een paar, eigenlijk best wel veel, extra verassingen mee. Daarnaast kregen we ook nog verder tips en adviezen over de verzorging en het trimmen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Het afscheid nemen viel de fokker zwaar, daar bleek weer hoeveel liefde er is voor de honden.

Samengevat kunnen wij met recht zeggen dat we blij zijn dat we een pup hebben van Nedina’s Snuggle Pups. We zijn intens blij met hem, en alle ‘voorspellingen’ over zijn gedrag bleken helemaal waar. Deze fokker is niet voor iedereen, alleen voor de echte hondenliefhebbers die het beste verwachten van de fokker en die beste geven aan de pup.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen. We zijn nog iedere dag blij met onze Sammie !

Ludi


Nedina haar tweede nestje van 15 -09 -2019.

Ans en haar man Leendert vanTuinen en hun dochter ,  hebben het hondje Saxos Sumalee Silla . Ze hebben haar de naam Lissie gegeven.

Hallo Marga en ismail,

Bij deze onze recensie.

Na bijna 17 jaar moesten we helaas onze Anjo in laten slapen. We wilden de eerste tijd geen ander hondje, maar 3 maanden later keek ik op marktplaats naar een voorwerp en dacht, toch eens even kijken naar een hondje. Ik kwam toen de Bichon frise tegen. Maar omdat er weinig aangeboden worden en we veel gehoord hebben over broodfokkers en hier niet aan mee willen werken ben ik op Google gaan zoeken en kwam ik al snel bij de mooie site van Marga en Ismayil terecht. Hier kun je echt van alles over het ras lezen en krijg je een eerlijk beeld van de eigenschappen van het ras. Toen met Marga gebeld en dit duurde al snel ruim een uur voor het eerste gesprekje😀. Marga gaf aan dat zij misschien een hondje had maar dat wij eerst een formulier in moesten vullen om te kijken of wij voor een eerste gesprek mochten komen, daarop volgde nog een telefoongesprek en hieruit bleek weer de grote passie en liefde van Marga en Ismayil voor hun honden. Het was voor ons duidelijk dat, als wij voor een Bichon zouden gaan wij dan zouden gaan voor deze gepassioneerde mensen.
Afspraak gemaakt om de pup te bekijken. Op de afspraak de pup bekeken en gezien hoe de hondjes in de huiskamer grootgebracht werden en zeeeeer veel informatie gekregen. Wij waren er wel uit dat wij graag de pup wilden, maar Marga gaf aan dat wij er eerst een nachtje over moesten slapen en dat zij en Ismayil dit ook gingen doen. De volgende dag weer contact gehad en afgesproken wanneer we het hondje mochten komen halen. Uit dit alles blijkt hun liefde voor de honden.
Week later mochten we onze Lissie ophalen en kregen hier ook weer zeer veel info en een prachtig boekwerk met alles over onze Lissie.
We hebben nu ruim drie weken onze Lissie en kunnen onze schat niet meer missen.
Doordat wij de benodigdheden al via Marga besteld hadden en onze Lissie al aan haar eigen spulletjes gewent was ging het thuis wennen ook erg goed, we hebben tot nu toe geen slapeloze nachten gehad. Ook na het ophalen kun je met vragen bij Marga en Ismayil terecht.
Als u voor een Bichon gaat zij Marga en Ismayil de fokkers die u zeker moet benaderen voordat u een keuze maakt.
Marga en Ismayil bedankt voor onze Lissie en de goede begeleiding en tips.

Familie van Tuinen


Nedina haar tweede nestje van 15 -09 -2019.

Angela en haar man Kevin Rugers en hun kinderen ,  hebben het hondje Saxos Sakine Serona . Ze hebben haar de naam Simba gegeven.

Lieve Marga en Ismayil,
Simba doet het hartstikke goed en is heel pienter. Zoekspelletjes, door het tunneltje lopen vindt ze helemaal geweldig. Zij houdt mij goed in de gaten wat ik aan het doen ben. 😉 Soms staat ze achter mij en tikt ze mij aan met haar pootje, zo van: ik wil knuffelen. Van de dierenarts kregen wij een cd met onweer en vuurwerkgeluiden. Elke dag een half uurtje trainen en ze reageert niet eens op de harde knallen!
Morgenochtend neem ik verder contact op met de hondenschool voor een privé puppy cursus en daarna gaan we verder met haar in een groep met andere pups. De instructrice is erkend als Kynologisch Instructeur bij Raad van Beheer.
Hierbij onze review.

Wat waren wij blij verrast dat wij door Marga en Ismayil waren uitgekozen voor een intakegesprek (ruim drie uur) bij hun thuis. Zij zijn één van de weinige topfokkers van dit ras: Bichon Frisé. Beiden hebben heel veel verstand van dit ras en hebben een groot warm hart voor deze hondjes. Zij pluizen goed uit of een bichon frisé goed past in uw gezin. Voordat de pups worden geadopteerd komt er een gedragsdeskundige om te bepalen wat het karakter van de pups is. Zo kijken zij of een pup gezien het karakter past in uw gezin. Gelukkig was er één pup beschikbaar die gezien haar karakter goed matcht met onze dochtertje van 4 jaar. Stiekem hadden wij bij de eerste kennismaking met Marga en Ismayil ons ogen al gericht op deze pup. Wij hebben haar Simba genoemd. We vonden het wel zo leuk om haar naam ook met de letter ‘s’ te laten beginnen, zoals die van hun bichon frisées. 

Bij 10 weken konden wij eindelijk Simba ophalen. Met een auto tot de nok volgepropt met alle toebehoren die een pup nodig heeft, gingen we naar huis. Bij thuiskomst hebben wij Simba echt rustig laten wennen aan haar nieuwe woonomgeving en aan onze zoon van 16 en onze andere dochter van 21 jaar. De eerste twee weken heeft één van ons op de bank geslapen om bij Simba in de buurt te zijn. Wonderbaarlijk heeft Simba vanaf de eerste nacht niet eens “gehuild”. Simba wist meteen al haar puppy toilet voor 95 % te vinden! Zo zie je dat Marga en Ismayil al heel veel tijd in de pups hebben gestoken voordat ze naar hun nieuwe baasje gaan. 

Simba is een leergierige pup en heeft twee keer per dag haar uitsloofmoment. Zij rent als een dolle stiertje door de woonkamer heen en daagt je uit om met haar te spelen.  

Het fijne aan Marga en Ismayil is dat je ze altijd kan appen/bellen voor vragen. Bij de aanschaf van de pup krijg je ook een heel boekwerk mee met allerlei informatie over bijvoorbeeld de verzorging, de leeftijdsfases, ziektes etc. Onze dierenarts had dit nog nooit gezien. Wij zijn blij met onze Simba en via speurwerk op internet beland zijn bij deze fokker!  

Groetjes van ons allen!


Nedina haar tweede nestje van 15 -09 -2019.

Femma en haar man Stefan Roschar ,  hebben het hondje Saxos Stanis . Ze hebben hem de naam Beau gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Het was alsof het allemaal zo moest zijn. De enorme klik en plezier die we vanaf het begin af aan hadden aan de telefoon vertaalde zich in een fijne kennismaking met het nestje waar Beau met zijn twee zusjes wachtten op een baasje. De klik met Beau bij het kijken in zijn oogjes was meteen daar. En vanaf het allereerste begin tot aan de dag van vandaag voel ik me aan alle kanten gesteund door jullie tomeloze liefde en passie voor de hondjes. Het blijft leuk en warm berichtjes over en weer te sturen van de voortgang van Beau en de tips en adviezen ter harte te nemen. Wij zijn jullie echt zo dankbaar dat jullie je hart zo open hebben staan en dat we op zo’n mooie en fijne manier wederzijds hebben kunnen beamen dat Beau het bij ons goed heeft.
Hartelijk dank en ongelofelijk veel succes verder met jullie prachtige zuivere kennel.

Hartelijke groet, Femma en Stefan


Sabi haar derde nestje van 23 -04 -2019.

Monique Emmers en haar man ,  hebben het hondje Senorita . Ze hebben hem de naam Allicia gegeven.

Beste Marga en Ismayil,

Sinds enkele weken zijn wij trotse eigenaar van Allicia, een bichon frisé pup van bij Nedina’s snuggle pups . Marga en Ismayil leven voor hun bichon frisé hondjes. Ze worden dan ook met veel liefde omringd . Toch was ik zeer verwonderd en aangenaam verrast door ook de discipline en gehoorzaamheid van de dieren. Dit komt natuurlijk ook bij de puppy’s terecht. Wij zijn super gelukkig met ons meisje en ik ben super tevreden dat ik deze fokker heb leren kennen. Een groot voorbeeld voor vele anderen. 

Heel erg bedankt voor onze schat van een Bichon !

Groetjes Moniqeu


Sabi haar derde nestje van 23 -04 -2019.

Emma Zandberg en haar vriend Junior ,  hebben het hondje Senor . Ze hebben hem de naam Sisi gegeven.

Lieve Marga en Ismayil
Wij willen jullie bedanken voor alles! Want wat zijn wij blij met de aanvulling van ons gezinnetje. Ik kan mij nu al niet meer voorstellen hoe het zonder Sisi was.
Dankzij jullie persoonlijke aanpak en uitgebreide uitleg over de Bichon Frisé wisten wij wat ons te wachten stond, en dit scheelde enorm! Want een hondje die rustig in de bench slaapt en al goed aan de lijn wandelt is wel echt super. Zo zie je maar weer dat jullie je hart en ziel in deze hondjes steken!
Ik hoop jullie snel weer te zien en wie weet in de toekomst willen we er nog wel een hondje bij haha!
Groetjes,
Emma, Junior & Sisi

Sabi haar derde nestje van 23 -04 -2019.

Marleen Boen en haar dochter ,  hebben het hondje Senora . Ze hebben hem de naam Siera gegeven.


Sauni haar vierde nestje van 26-08-2018

Wim en zijn man Hammond,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Samu . Ze heeft haar de naam Phoenix gegeven.


Sauni haar vierde nestje van 26-08-2018

Magda en haar vrouw Rita,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Salu . Ze hebben hem de naam Bijou gegeven.

Hallo Marga en Ismayil

Wij zijn zeer blij dat we jullie op internet gevonden hebben.
Jullie site heeft ons enorm veel geleerd over de Bichon frise,alle informatie stond erop.
Na een bezoek met alle nodige uitleg waren wij zeker hier willen we pup kopen liefst een reutje.
Na de gedragstherapeut kregen wij onze pup die wij de naam Bijou gaven.
Een geweldige match met ons.Hij is zeer lief, aanhankelijk en leert zeer snel.
Wij zijn ook zeer blij met alles wat hij meegekregen heeft aan speeltjes toiletgerief enz.
Jullie zijn super lieve mensen met een hart van goud voor al jullie hondjes en pups,een
betere opvoeding en liefde kan je niet vinden.
Marga en Ismayil hartelijk bedankt voor onze Bijou en voor alles wat jullie gedaan hebben.
Voor iedereen die een Bichon frise willen jullie zijn een echte aanrader.
Lieve groetjes van ons en dikke knuffels van Bijou.
Tot snel.
Magda en Rita.

Sauni haar vierde nestje van 26-08-2018.

Fam van den Zanden,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Saburo . Ze hebben hem de naam Dex gegeven.

Wat een goed stel die  Marga en Ismayil voor als je een perfecte goede bichon frise pup wil

Wij fam vd zanden hebben een puppy van Shauni van 26-08-2018 wij noemen hem Dex.

Waar wij nu al zeer blij mee zijn ook zeker door de goede start wat een puppy krijgt bij marga de eerste 8-9 weken super

Wil je bichon frise puppy dan raad ik zeker marga en ismayil aan vanaf het eerste telefoontje tot aan het op halen van onze Dex kon je merken dat deze lieve mensen voor de volle 300% voor de goede gezondheid en het welzijn van hun puppy’’s gaan dat dit niet zomaar een bichon frise fokker is maar een echte die voor de goedheid van de pups gaat.

Ook het advies wat ze geven en voor alle spullen die je nodig hebt verzorgen zij zodat je ook zeker een goede start kunt maken zodra je thuis bent je bent meteen klaar kost wel wat maar je start 100% en je hebt de spullen toch uiteindelijk allemaal nodig.

En als er iets nog niet duidelijk is dan krijg je er ook nog een heel dik boekwerk bij met alle tips om goed door te gaan.

Marga en Ismayil kei bedankt voor deze goede steun en opvoeding van onze eerste pup Dex.

Ga zo echt door gr fam vd zanden Gemert


Sauni haar vierde nestje van 26-08-2018

Anne en man Ruigrok,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sagar . Ze hebben hem de naam Boef gegeven.

We hebben van Marga en Ismayil en super puppy gekregen. Het is geweldig hoe zorgzaam zij de nieuwe baasjes zoeken voor hun pups. Ze luisteren goed naar de wensen en scannen wat het beste is voor de pups. Ook hun service om een aantal artikelen voor je pup voor je te bestellen is erg fijn. Dan weet je zeker dat je alle spullen hebt die nodig zijn voor de kleine. De kleine pup heeft dan bijvoorbeeld een bench die ruikt naar zijn familie. Dat helpt erg bij de nachten.

Onze pup Boef sliep al na twee nachten zonder te piepen in zijn bench beneden in de woonkamer. Erg bijzonder dankzij de juiste tips van Ismayil en Marga. Het is daarnaast erg fijn om altijd te kunnen bellen of appen met vragen. Als je het even niet weet met je nieuwe pup.

Het handboek wat je meekrijgt is erg handig als naslagwerk. We waren helemaal verrast met het leuke welkomspakket met allerlei handige en leuke dingen voor ons nieuwe hondje.

Al met al zijn we met ons gezin erg blij met ons nieuwe hondje. Het is een lief hondje die ons erg veel knuffels geeft. Uiteraard ook ondeugend maar met de puppycursus en met Ismayil en Marga aan de zijlijn gaat dit helemaal goed komen.

We zijn met ons gezin erg blij met ons nieuwe hondje!

Vriendelijke Groet


Sauni haar vierde nestje van 26-08-2018

Monique Logisse en haar man Thierry en moeder/ schoonmoeder Stanske Clerckx,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sanou . Ze hebben haar de naam Prutske gegeven.

Hoi Ismayil en Marga

Na enige tijd op zoek te zijn naar een bichon frise puppy terecht gekomen bij Nedinas Snuggel Pups
na een eerste kennismakings gesprek besloten om hier een puppy aan te schaffen.
En wonder boven wonder was er nog een teefje beschikbaar.
Daar hebben we ook onmiddelijk na het huis bezoek besloten om er volledig voor te gaan voor ons Prutske.
Na een zeer degelijke uitleg gekregen te hebben van Marga en Ismayil zijn wij nu de trotse hondenbaasjes van een prachtige bichon frise pup.
Die luistert naar de naam Prutske.
Prutske is na 2 weken bijna volledig zindelijk en luistert al goed.
Mvg thierry,monique en stanske vanuit deurne uit Belgie

Sabi haar derde nestje van 03 -04 -2018.

Daphne en haar man Serdar Tolenaar,  hebben het hondje Salto . Ze hebben hem de naam Senna gegeven.

Wij hebben na 11 weken onze mooie pup opgehaald. Wat een prachtig nest was het! Wij hadden de voorkeur voor een reutje en na de gedragstest bleek dat er een mooie match zou zijn. Na 3 weken kunnen wij inderdaad beamen dat onze pup een perfecte match is. Bij thuiskomst bleek dat de pup al heel snel zindelijk was dankzij de goede opvoeding vanuit Marga en Ismayil. Ook waren de geadviseerde benodigdheden erg prettig en komen hier in niets tekort. Al met al een zeer prettige ervaring en wij kunnen Marga en Ismayil absoluut aanraden wanneer je kiest voor een Bichon Frise.

Groetjes Daphne en Serdar.


Sabi haar derde nestje van 03 -04 -2018.

Doeska Groot Wesseldijk en haar man Harm Cox, hebben het hondje Surprise . Ze hebben haar de naam Zoë gegeven.

Hoi Ismayil en Marga,

Wij zijn heel blij met onze pup die Zoë heet.  Ze is een klein, lief, aandoenlijk, schattig, eigenwijs schurkje die bij ons een lach op ons gezicht tovert.
Marga had gelijk, als je met een bichon frise over straat wandelt, dan leer je in 1 keer een heleboel nieuwe mensen kennen. Zoë pakt iedereen in.
We zijn heel erg te spreken over alle zorg die Marga en Ismayl aan de pups geven, dat doen ze met hart en ziel.
De pups kunnen zich geen betere start wensen, ook omdat heel streng nieuwe baasjes gezocht worden. Dit vind je haast nergens.
Hier kunnen wij ons helemaal in vinden. We vonden het dan wel weer heel spannend of we überhaupt in aanmerking kwamen, maar dat risco namen we omdat een gezonde met liefde gefokte pup wilden en absoluut geen broodfokker.
Marga heeft ons heel veel informatie gegeven en reageerde altijd als we nog vragen hadden of ergens over twijfelden. Ook nu Zoë bij ons thuis is overleggen we nog soms als het nodig is. Marga en Ismayl hebben zoveel nuttige kennis om te delen.
Toen we Zoë gingen ophalen verraste Marga ons met extra  benodigdheden voor Zoë. We voelden ons net jarig. Een pup en handige dingen voor je hond!  Vanwege het warme weer wat al geweest was en ook nog voorspeld kregen we een koelmatje. Zoë ligt daar heerlijk op af te koelen. De bofkont!
De dierenarts was blij verrast, ze had in al die jaren nog nooit een bichon frise  op de tafel gehad. Ze had zelf ook een bichon frise gehad en vertelde me dat Zoë uitzonderlijk goed in verhouding was en een heel mooi hondje is.
Dat wisten wij al lang natuurlijk!
Marga en Ismayl, super bedankt dat wij Zoë en plekje in ons gezin mochten geven.

Groetjes Doeska


Sabi haar derde nestje van 03 -04 -2018.

Marijke Vincken en haar man, hebben het hondje Sanaya. Ze hebben haar de naam Jet gegeven.

Lieve Marga en Ismayil, jullie hebben ons enorm geholpen bij de zoektocht naar een hondje dat zowel in ons gezin als bij mijn allergie past. Na een aantal telefoontjes was ons duidelijk dat we heel graag een bichon frise van jullie wilden. Jullie zijn serieus en bewust bezig met het fokken van dit ras. Het belang van een goede combinatie baasje-hond vinden jullie erg belangrijk. Daarnaast steken jullie veel energie in het adviseren van mensen met hun pup. Hierdoor hadden wij veel vertrouwen in jullie. Toen we onze dochter vertelden dat er een puppy in huis kwam, kon ze het niet geloven. Zo blij was ze. Nadat we de nachtjes hadden afgeteld, mochten we haar op 10 juni ophalen. Wat een moppie! Het was liefde op het eerste gezicht. Met de auto volgeladen met puppyspulletjes, een heel fijn naslagwerk met praktische info en natuurlijk onze Jet, gingen we naar huis. Jet is een lief, aanhankelijk en levendig teefje dat we nu al niet meer kunnen missen. Ze vindt het leuk om met onze dochter te spelen, lekker met haar speeltjes te ravotten en mee te gaan ergens naar toe. Dan geniet ze van alle aandacht, want die krijgt ze! Ze ziet er ook zo schattig uit.

Lieve Marga en Ismayil, heel erg bedankt voor ons nieuwe gezinslid Jet!!

Sabi haar derde nestje van 03 -04 -2018.

Jacqueline en haar man Ludovic , en hun zoon Julien hebben het hondje Siham. Ze hebben hem de naam Scooby gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Wij hebben onze hond Scooby genoemd. Als eerste hondeigenaren zijn we goed geinformeerd bij de fokker en we kunnen ook altijd bij hen terrecht.
Je weet dat deze fokker een goed hart heeft, en het goed voor heeft met de dieren, dat merk aan de bezoeken, waar alle vragen kunt stellen.
Ze geven tevens een dik uitgebreide naslagwerk mee met het ophalen van de hond. De site is tevens ook erg helpvol met uitzoeken van een hond, als je kiest voor een bichon, deze is zoals je gemerkt hebt erg uitgebreid.
Let wel, als eerste hondeigenaar, een hond kost veel tijd en energie maar de inverstering van je hond krijg je later dubbel en dwars terug, daar wordt je goed op gewezen.

Bij deze:

De fokkers zijn heel kundig en je kunt er altijd met je vragen terecht.
Ze houden echt van hun dieren.

Grtjs Jacqueline

Sabi haar derde nestje van 03 -04 -2018.

Margit en haar man Peter Van Dam , en hun dochter Offek hebben het hondje Sugar.  Ze hebben haar de naam Sita Sugar gegeven.

Beste Marga en Ismayil,

„We werden hartelijk ontvangen door Marga en Ismayil…en alle Bichons!!! Maar al snel was het rustig, wat een lieve, goed opgevoedde honden! Even later had mijn dochter Offek een lief klein pupje in haar armen, daarna nog een en nog een…wat een snoesjes. Helemaal verkocht waren we.
Het was erg fijn om uitgebreid informatie te krijgen over dit lieve mooie ras, puppy’s opvoeden, stamboom, verzorging, puppy cursus volgen…alles konden we vragen en we kregen uitgebreid uitleg. Fijn om te zien hoe Marga en Ismayil met liefde, grote toewijding en betrokkenheid met de honden omgaan en het beste voor de pups willen. Enkel een liefdevol en betrokken gezin/thuis voor elke pup!
Toen we Sita Sugar gingen halen, ging zij in de armen van mijn echtgenoot Peter liggen en kwam er niet meer vandaan. Daarna kwam zij in mijn armen liggen, en weer bleef zij lekker liggen. We werden verrast met allerlei cadeautjes voor Sita Sugar, knuffels met de geur van haar nestje, een fantastisch boekwerk met alle info die je nodig hebt en een mooi Bichon Frisé kussen! En weer alle uitleg gekregen! We konden zien dat Marga en Ismayil zeker wilden weten dat hun pup het goed zou hebben op het nieuwe woonadres en dat de nieuwe verzorgers alle ondersteuning kregen om goed voor de pup te kunnen zorgen. En dat vinden wij fijn om te zien: we weten dat Sita Sugar een goed begin van haar leven heeft gehad bij Marga, Ismayil en haar familie en dat zij een goede, zuivere, liefdevolle start (van haar leven) heeft gemaakt! En dat wilden wij voortzetten!
Eenmaal thuis zagen Sita Sugar en Offek elkaar weer…wat een feest…helemaal blij heeft Offek Sita Sugar in haar armen genomen! Sita raakte al snel gewend en gehecht aan ons. De eerste nacht moest zij huilen, maar de nachten daarop heeft zij lekker tussen haar knuffels geslapen, wat een toppertje. Ze is zo lief…en speels…en blij…en houdt van gympen, slippers, broekspijpen en tenen hihi! Eerst zie je een gymp door de kamer heengaan en dan een kleine puppy ‚er achteraan’! Natuurlijk gaan we op puppycursus met haar, dat gaat Offek doen.We gaan haar liefdevol en met geduld opvoeden.
We zijn zeer gelukkig met Sita Sugar en houden heel veel van haar, ze is een prachtig wezentje! Dank je wel voor de goede zorgen Marga en Ismayil. Als er een keer een bijeenkomst wordt georganiseerd, zijn wij er bij! Hartelijke groeten, Offek, Peter en Margit en een snuffel en pootje van Sita Sugar”

Hartelijke groeten,nOffek, Peter en Margit en knuffel van Sita Sugar


Shakinah haar derde nestje van 16-01-2018.

Jeannette en haar man Stephane ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sobin. Ze hebben hem de naam Teddy gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

    

    

Na ons telefonisch contact dat ik erg prettig vond, ging het snel in het hele adoptieproces van een puppy. Als snel volgde een gesprek bij jullie thuis en waren we aangenaam verrast toen we behalve jullie hondjes ook de puppies zagen. Op slag verliefd op dit type hondje! De laatste maanden waren voor ons zware maanden, nadat ik in september hoorde dat ik borstkanker had en chemotherapie moest ondergaan.

    

    

Alle filmpjes en foto’s van alle puppies gaven me nieuwe energie en zorgde ervoor dat ik de weken telde voordat we onze eigen pup konden ophalen. Op 18 maart was het dan eindelijk zover! Op basis van de gedragstest had je ons al gekoppeld aan een rustige goedzak en voor deze pup gingen we dan ook meteen.

    

    

Nu zijn we inmiddels bijna een maand verder en hebben we een prachtige en vrolijke pup met de naam Teddy. Die doet hij ook eer aan met zijn prachtige wollige vacht en grote bruine ogen, die hij heel goed weet te gebruiken, want hij trekt veel bekijks en windt iedereen om zijn wollige pootje.

    

    

Wat ik in het begin erg prettig vond was het informatieboek dat jullie ons meegaven. Zonder ervaring met honden, was het voor ons een handig naslagwerk dat we in het begin heel vaak open sloegen. Het is ook fijn dat jullie de hondjes leren het puppy toilet te gebruiken, want het scheelt een hoop gedoe en ook al doet Teddy inmiddels bijna alles buiten, als we met hem weggaan naar vrienden gaat het puppy toilet mee.

    

Echt super handig! We zijn blij dat we bij jullie een puppy hebben gekocht. Goede informatie, veel liefde voor de hondjes en heel veel kennis in huis. We danken jullie dan ook hartelijk voor onze lieve en prachtige Teddy die ons zo vaak aan het lachen maakt met zijn koddige sprintjes. Mochten jullie in de buurt komen dan zijn jullie van harte welkom!


Shakinah haar derde nestje van 16-01-2018.

Antoinette en haar man Rients en hun dochter Feemke,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Smokey. Ze hebben hem de naam Signy gegeven.

Lieve Marga en Ismayil,

      

      

Nadat we in december 2017 onze boomer Bella van 3 jaar moesten laten inslapen n.a.v. een aangeboren hersenafwijking viel er een grote stilte in huis.

Voor ons stond al meteen vast dat we heel graag een nieuw maatje in ons leven wilden.

We hadden de Bichon Frise op een tentoonstelling gezien en onze dochter was op slag verliefd. De trimster van Bella heeft toen veel over de Bichon Frise verteld en jullie aanbevolen. We hebben daarna het eerste contact gelegd omdat wij jullie graag eerst persoonlijk wilden ontmoeten. Voor ons stond een goede basis op de eerste plaats.
Dat hebben we geweten……. We werden uiterst warm en hartelijk ontvangen. En dat zullen de baasjes van de andere puppy’s zeker beamen. Met zorg, passie en toewijding zorgen jullie voor jullie roedel.
Voor ons was meteen al duidelijk dat we heel graag een puppy uit jullie roedel willen verzorgen en laten opgroeien tot een stabiele Bichon Frise. Gelukkig hadden jullie dat vertrouwen in ons.

      

      

Het nestje was al geboren en tijdens de weken die volgende kregen we regelmatig berichten, foto’s, filmpjes en verhalen over het wel en wee van de puppy’s en 21 maart 2018 was uiteindelijk de grote dag. Met een box vol met spulletjes, een boekwerk boordevol informatie en een paar tranen bij het afscheid nemen togen we naar huis met onze pup Signy.

Onze voorkeur ging uit naar een reu met een uitdaging en dat hebben we geweten.
Signy gaat, als we hem niet regelmatig verplicht rust geven, 24 uur per dag vol energie door.
Hij is een heerlijke pup, leert enorm snel, vindt de hele wereld één groot spel maar wil uiteindelijk toch ook heel graag geknuffeld worden.
We hebben hem al volledig in ons hart gesloten. Zelfs de man des huizes, die in eerste instantie zo’n “witte krauwel” maar helemaal niks vond, is helemaal verliefd en geniet iedere dag als hij thuis komt van het werk van zijn grote kleine vriend.
We zullen onze boomer Bella nooit vergeten maar Signy vult ons gezin volledig aan.

      

Marga en Ismayil we zullen goed voor Signy zorgen en zorgen dat hij met vier pootjes vertrouwd in de wereld komt te staan.

Groetjes van Rients, Antoinette en Feemke en een super grote hondenknuffel van Signy


Sevgi haar vierde nestje van 09-01-2018.

Zeyno en haar dochter Lara ,  hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Season. Ze hebben hem de naam Lola Season gegeven.

Hi Marga and Ismayil,

    

( Deze berichtjes zijn getypt via whatap , ze kon moeilijk een recensie schrijven. )

Lola Season is doing just great!

She was great on the way in the care when we took here home.

Season Played a lot and when were home she was already great!

We played a lot she ate well drank well and now sleeping.

    

Lara is obsesses already with Lola. We try to stop here but I think yes.

We are completely in love with here and all is fine.

Potty training is still going on but she is such a ladylike girl that she only pees and poos to here toilet whahaha.

Tanks again she is very cute she is now our most favorite baby.

    

Kind regard Zeyno and Lara.


Sevgi haar vierde nestje van 09-01-2018.

Ann Steins en haar man Stephan ,  en hun dochter Sterre hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Socorro. Ze hebben hem de naam Tommie gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

      

      

Sterre (10 jaar): “In het begin wilden we altijd al graag een hond. Maar mijn vader was allergisch aan hondenharen. Daarom wilden we een hond, waar papa wel tegen kon.

Een kennis vertelde ons over het aardige Bichon Frise-ras en toen ontdekte mama via internet Nedina’s Snuggle Pups.

Er waren net twee nestjes geboren ;-).

Sevgi en Sifu waren trotse papa en Maa van onze Tommie . En een paar weken jonger nestje waren Shakninah en Shylo trotsen ouders,

      

      

Ismayil en Marga hielpen ons met de perfecte hond voor in ons gezin. Wij wilden graag een reutje. Na zes weken wachten was het eindelijk zover. Voor de laatste twee weken had ik een afstreepkalender gemaakt. Mama en ik kwamen binnen en daar was onze Tommie. Zóóóóó lief!!!! Eigenlijk heet hij Socorro. Socorro betekent helper.

Nu hebben wij hem ruim twee weken. Het is de perfecte match. Tommie is erg lief en ondeugend. Hij gaat graag mee naar school (niet om te leren 😉 en hij luistert ook graag naar de radio. Hij is graag buiten en is erg dol op kinderen. Hij leert ontzettend snel. Want in twee weken kan hij al: de commando’s zit, hier, kom & los.

Ik ben ontzettend blij met mijn vriendje Tommie! “

      

      

Stephan en Ann: “Marga en Ismayil zijn heel nette, aardige en behulpzame mensen, die met veel liefde, passie en hun uitgebreide kennis en ervaring ontzettend hun best doen voor hun rustige, sociale en welopgevoede hondjes in een warme, huiselijke omgeving. Het contact met hen is heel goed en ze beloven niks teveel. Al hun adviezen, het zorgvuldig matchen van puppy en ons gezin en de vele informatie, die we vooraf en bij het ophalen van de pup kregen zijn erg waardevol gebleken (zeker als je een ‘beginner’ bent met honden). Ons ‘bolletje wol’ is inderdaad erg lief, vertederend, aanhankelijk, ondernemend, vrolijk en dartel: een echte familiehond die bij ons gezin past.

Hij verliest geen haren en je huis ruikt niet naar hond (dat is zelfs zo bij Marga en Ismayil, die best veel honden hebben).

Hoe toegewijd Marga en Ismayil met hun honden omgaan, hebben we nog nooit ergens gezien en ze zijn voorbeeldig opgevoed. Ook bij de pup was dat laatste al zeer goed te merken!

      

Dank jullie wel voor dit alles en het vertrouwen in ons!”

Hartelijke groetjes,
Sterre, Stephan & Ann Steins
Pootje/knuffel van een hele lieve Tommie 😉

Sevgi haar vierde nestje van 09-01-2018.

Miduk en haar man Bert Davids , hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Shabana. Ze hebben haar de naam Tammy gegeven.

Hoi Ismayil en Marga,

Review Nadine Snuggle pups:

Via Koreaanse vrienden van ons zijn we voor het eerst in aanraking gekomen met het hondenras Bichon Frise. Nadat we een aantal keer voor kortere maar ook langere tijd opgepast hadden op “Clover” (zie Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016) waren we zelf ook verkocht aan het leuke en vriendelijke karakter van een Bichon.

Aangezien we zelf nogal gesteld zijn op onze vrijheid en flexibiliteit, en van veel reizen houden, hebben we lang nagedacht of we wel een hondje wilden hebben. Maar uiteindelijk heeft “Clover” de doorslag gegeven en zijn we gezwicht. Uiteindelijk zijn we toch vaker in Nederland dan op reis, en de keren dat we weg gaan hebben we goede opvangadresjes, dus onze nieuwe huisgenoot hoeft niks te kort te komen 😊

Wij hebben dan ook in maart een zeer leuk en lief hondje gekregen via Marga en Ismayil. We kregen hierbij zeer uitgebreid informatie en advies, waardoor de opname van ons hondje die we Tammy (Nederlandse vertaling van 다미 , zit ook qua uitspraak tussen dami/tami/tammy in) genoemd hebben, heel soepel verlopen is. In de eerste weken na de komst van Tammy ook nog regelmatig contact gehad met Marga en Ismayil die ons nog steeds van goede tips en ideeën voorzien.

Kortom, erg prettige samenwerking, en de ervaring van Marga en Ismayil is erg welkom, zeker als je zoals wij voor de eerste keer zelf een pup in huis nemen.

Met vriendelijke groet,
Bert Davids & Miduk


Sevgi haar vierde nestje van 09-01-2018.

Marouche en haar man Rick en hun twee zonen Kay en Levi Gevers, hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Serona. Ze hebben haar de naam Serena gegeven.

Alweer ons tweede hondje gekocht bij Ismayil en Marga.

Een pup van Sevgi en Sifu genaamd: Serena.

Ook onze tweede Bichon Frise is een super gezonde, leuke, gezellige, knuffelige, sociale, bijna zindelijke en mooie pup.

Net zoals met onze eerste Bichon Frise hond, Dakota.
Zij zijn nu al de beste vriendinnen, liefde op het eerste gezicht, heerlijk.

Ook dit hondje past weer precies bij ons gezin, hier hebben ze een goede kijk op, tevens wordt er een puppy test uitgevoerd door een gedragsdeskundige.

Altijd staat Marga met raad en daad ons bij als het nodig is, zeer begane, professionele en lieve mensen.

Bedankt voor de goede zorgen en een hele dikke kus van ons en een extra dikke knuffel van Serena.

Super bedankt voor deze speciale meid.

Hallo Marga en Ismayil,


Sevgi haar vierde nestje van 09-01-2018.

Corrie en haar man Toon , hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Skyla. Ze hebben haar de naam Skyla laten behouden.

Hallo Ismayil en Marga,

    

    

Skyla doet het goed. Ze is heel enthousiast tegen iedereen die ze tegenkomt. Ze probeert op dit moment echter alles te eten, een fase waar ze doorheen moet.

Op zondag 11 maart hebben we onze nieuwe pup opgehaald. Vanaf eerste kennismaking met Marga en Ismayil word je zelf helemaal enthousiast honden over specifiek over dit ras. Het zijn erg lieve mensen die begaan zijn met hun honden en vinden het erg belangrijk dat hun puppies in een goed thuis terecht komen.

    

    

Voordat we de pup gekocht hebben zijn we naar de hondenshow in Eindhoven geweest en op bezoek in Weert. We zijn erg tevreden over de gang van zaken, de uitgebreide uitleg en voorbereiding. Hierdoor konden wij een weloverwogen keuze maken.

Onze Skyla is een vrolijke en levendige pup. Ze speelt graag en houd van rennen door de tuin. Het is een schat van een hond!

Groeten,Toon en Corrie


Senona haar eerste nestje van 08-08-2017.

Rebecca en haar vriend Sedik hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Simam. Ze hebben hem de naam Teddy gegeven.

Beste marga & ismayil,

      

      

Ongeveer 2 jaar kwam ik jullie tegen op de hondenshow in Maastricht, na een leuk gesprek wist ik het zeker, ik wil een Bichon frise! Het uiterlijk/karakter van de Bichon sprak me erg aan, 2 jaar lang heb ik jullie gevolgd tot het moment kwam dat ik eindelijk een pup kon aanschaffen, voordat senona zwanger raakte hebben we eindeloos contact gehad, dat gaf een fijn gevoel, eindelijk kregen we het bericht dat senona zwanger was, wat waren we toch blij, hoe of wat wisten we nog niet maar marga hield ons bijna dagelijks up to date.

      

      
De weken vlogen om en uiteindelijks twee pups geboren, na paar gesprekken wisten we het zeker het reutje zou van ons worden! Elke dag kregen we wel een foto toegestuurd, dat vonden wij erg leuk, we werden er heel veel bij betrokken.
Op de dag van ophalen, werden we overladen met informatie en heel veel cadeautjes voor onze knappe pup. het was super om hem mee te nemen eindelijk na twee jaar onze eigen Bichon frise!

      

      
Onze pup voelde zich al snel thuis, hij had al zijn eigen spulletjes vanuit hun meekregen bij ons, ook qua voor opvoeding/zindelijkheid hebben marga en ismayil veel tijd in gestoken dat was direct te merken, hij deed braaf zijn behoeftes op het puppy toiletje. Heel erg fijn dat ze zo gedreven zijn en te zorgen dat hun pups goed terecht komen.
We hebben hem uiteindelijk de naam Teddy gegeven, het is een heel slim hondje die snel leert. Wij zijn heel erg blij dat we onze Bichon bij marga en ismayil hebben gekocht, beter konden wij niet treffen. Bedankt voor alle goede zorgen!

      

      
Knuffel van ons Rebecca en Sedik
Natuurlijk een poot van Teddy

Senona haar eerste nestje van 08-09-2017.

Nienke en haar Man Bas en hun Kinderen Suus en Jip hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sences. Ze hebben hem de naam Lien gegeven.

Hoi Ismayil Marga,

    

    

Twee weken is Lien nu bij ons. Wat een schatje is ze. Met haar lieve, speelse karakter brengt ze veel vrolijkheid in huis.

Het heeft even geduurd voordat de man des huizes ook in was voor een hondje. Na jaren zeuren was hij om, maar dan wilde hij wel een hondje dat niet zou verharen. Na een avondje googlen kwamen we op een bichon frisé uit. Nedina’s Snuggle Pups sprong er meteen uit. Wat een informatieve site. In juni zijn we voor het eerste bij Marga en Ismayil thuis geweest. Met een hoofd vol informatie reden we naar huis. Het gevoel was meteen goed. Ze behandelen de hondjes als hun kinderen.

    

    

Begin november konden we Lien ophalen. Ons eerste hondje, daarom vonden we het erg spannend. We kregen weer veel uitleg en een handboek mee, dit kon bijna niet misgaan. De eerste nacht lagen we te wachten tot ze zou gaan janken. Maar, dat gebeurde helemaal niet. Om 6.15 uur hoorde we haar voor het eerst. Dit hebben we zeker weten te danken aan de goede opvoeding die Lien al gehad heeft van Marga en Ismayil. Ze had bij hen al in de bench geslapen, waardoor dat haar veilige plekje was. We hadden ook andere spulletjes waar de geur van haar moeder en broertje nog in zaten. De afgelopen weken hadden we nog een aantal vragen, Marga is altijd bereid deze te beantwoorden. Het is fijn dat je nog op ze terug kunt vallen.

    

We wisten dat een hondje leuk was, maar Lien overtreft alles. Met haar mooie, witte snuitje laat ze iedereen smelten. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen, te spelen en alleen zijn gaat ook al goed. Echt een tophondje!

En de man des huizes…. die is het het meest verliefd op Lien van ons allemaal!
Groetjes, Nienke, Bas, Suus en Jip

Sabi haar tweede nestje van 17-02-2017.

Martine D’Hoe en haar man Erwin Daelman hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sharina. Ze hebben haar de naam Nina gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

  Nina4  nina10  nina9

Nina5  Nina2  Nina1  

10 februari is mijn lisatje,mijn bichon frse van 9 jaar overleden.
Ik was toen eindeloos verdrietig. Op aandringen van mijn vriend ging ik dan na 2 weken in ’tgeniep zoeken naar een ander bichonfrise, maar waar?
Ik kwam via internet terecht bij Marga en Ismayil, Nedina’s Snuggle Pups,

Heel veel informatie, fotos en een intake formulier dat ik invulde.

Vol spanning wachtte ik af. Sabi en Shylo hadden een nestje en mijn nieuwe prinsesje zou geboren zijn op 17 februari. Heel zenuwachtig belde ik toen naar Weert.              Vol begrip en medeleven werd ik door Marga getroost en mochten mijn vriend en ik op 18 maart,mijn verjaardag, de pupys en Sabi ontmoeten.
Ik had dolgraag het meisje met het roze strikje, maar dat moest de gedragsterapeute uit maken of ze wel bij mij paste betreffende haar karakter.
      
  Nina6    
Na een positief gesprek van 3u wist ik dat ik hier goed zat, dat het niet zomaar een fokker was, het was meer dan dat. Het zijn hier geen hondjes maar babytjes, die hier supper in de watte gelegd worden.
Hun kennis over de bichonfrise is ook diepgaand en waardevol voor iemand die hier een puppy krijgt, ook niet zo eender wie!!!
In het gesprek wordt wederzijds aangevoeld of het allemaal wel goed zit want ze moeten op de juiste plaats terecht komen ( zeer belangrijk).
Om het wachten tot 23 april wat gemakkelijker te maken, want dan mochten we haar ophalen,kreeg ik bijna dagelijks filmpjes en fotos doorgestuurd van Marga en Ismayil
om de evolutie van mijn meisje mee te kunnen volgen, heel tof van haar, ben ik haar zeer dankbaar voor.
Op de bewuste dag werden we weer uitstekend ontvangen en was de blijdschap groot.
We werden overompeld met cadeautjes, kregen nog hopenvol informatie over de verdere opvolging zowel op medisch als op hygienisch vlak. We kregen ook het boek door hun samengesteld.
Dit bewijst hoe intens ze met hun bichons bezig zijn en willen daarmee aantonen hoe het moet als je met een puppy wil beginnen.
      

Ons NINA is nu bijna 1 week in haar nieuwe huisje.Ze is zo liefdevol, zo zacht,zo hemels zo slim, er zijn geen woorden voor. Ze rent door het huis, speelt met haar knuffeltjes, eet en slaapt goed.

Ik dank jullie van harte voor de eerste 9 weken van haar leven zo goed voor haar gezorgd te hebben ik dank ook Sabi en Shylo voor hun lieve dochter Nina wordt een mooie flinke meid .
Groetjes Martine

Sabi haar tweede nestje van 17-02-2017.

Marion en haar man Ad Pals hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Siana.Ze hebben haar de naam Siana laten behouden. 

Hallo Marga en Ismayil,

siana1  Siana3  Siana6

Na 15 jaar moesten we Spiky laten inslapen, hij was onze eerste pup. Niet veel later moesten we ook Nicky laten inslapen, het werd nu wel erg stil in huis.

Na enige tijd wilden we toch graag een lief maatje voor onze Lizzie, onze Maltezer van 13 jaar. Na enige tijd op het internet te hebben gezocht zijn we terecht gekomen bij Marga en Ismayil. Na het intakeformulier te hebben ingevuld werden we uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Toen we aankwamen werden we vriendelijk ontvangen, en zagen we de puppies voor de eerste keer. Ik kan je vertellen dat je meteen bent verkocht, maar uiteindelijk werkt het niet op deze manier. Vooraf wordt er gekeken of een van de pups wel goed bij je past, dus niet zoals bij de andere (brood)fokkers kies maar uit en afrekenen. Nee, er wordt serieus omgegaan met de selectie of je de juiste persoon bent die voor deze jonge pup zijn verdere leven gaat zorgen. Uiteindelijk is Siana met ons mee naar huis gegaan op het moment dat ze het warme nestje mocht verlaten. Na veel bruikbare adviezen en een kofferbak vol met speeltjes en benodigdheden zijn we naar huis gereden. We zijn nu een weekje verder, en Siana doet het ontzettend goed. Ze is een vrolijke en nieuwgierige schattige pup, die van alles wil onderzoeken, en brengt weer het nodige leven in huis. Wij hopen dat we nog heel lang van onze Siana mogen genieten, want we zouden haar nu al niet meer willen missen.

Siana5  Siana4

Marga en Ismayil hartelijk dank voor de goede zorgen van Siana en het vele werk dat jullie tot nu toe al verzet hebben om ons een zeer lieve pup te bezorgen.

Groetjes Ad en Marion.


Sabi haar tweede nestje van 17-02-2017.

Marleen Horvat en haar vriend Sietse Willemse hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sitara. Ze hebben haar de naam Lilly-Rose gegeven.

Lieve Marga en Ismayil,

      

Lilly 5  Lilly 12  Lily 6  

Wat zijn wij blij dat we jullie gevonden hebben! We konden ons meteen vinden in jullie werkwijze. Fokkers met een groot hart en met recht lieve mensen!
Dagen lang hebben we op jullie site gekeken. Wat een fijne site! Veel informatie gevonden. Dank hiervoor!

Het was voor ons dan ook al snel duidelijk dat ons hondje uit een nestje van Nadina’s Snuggle Pups moest komen. Toen wij in december 2016 jullie benaderde bleek er als een wonder al snel een nestje op komst te zijn van de mooie Sabi en Shylo.

Lilly 3  Lilly 7  Lilly 1  

Lilly 4  Lilly 2  Lilly 7  

Jullie hielden ons op de hoogte over de dekking en zwangerschap. We konden ons geluk niet op toen we het bericht kregen dat er een gezond nestje geboren was. De foto’s en filmpjes van de lieve witte hummeltjes waren zo ontroerend! We zagen de oogjes open gaan, de neusjes donkerder worden, de vachtjes pluiziger worden en de pootjes sterker worden.

Half maart was het zo ver, we mochten op viste komen om kennis te maken met jullie en de hondjes. In de ochtend werden we liefdevol door jullie ontvangen en hebben we uren samen gezeten. Jullie namen alle tijd om naar ons te luister, onze vragen te beantwoorden, informatie te geven en samen de puppy’s te knuffelen. Buiten onze puppy-wens was dat een hele gezellige ochtend! Bedankt!

      

Lilly 8  Lilly 9  Lilly 11  

’s Avonds werden wij door jullie gebeld met de blijde boodschap dat jullie ook vertrouwen in ons hadden. Een bijzonder moment! Vanaf toen wisten we dat een van die kleine, witte bolletjes binnenkort ons hondje zou worden. Spannend!

Op de foto’s en filmpjes werden de puppy’s steeds groter, dapperder, speelser en wij steeds ongeduldiger. Ons vermoeden dat ‘rood hartje’ ons hondje zou worden werd half april bevestigd met een professionele gedragsanalyse. Boven verwachting past haar mooie karakter bij ons. Haar eenmaal opgehaald werd dat dubbel en dwars bevestigd!!

  

Nu, twee weken later zijn we nog steeds heel blij met ons besluit! Ons hondje Lilly-Rose is zo lief, dapper, speels, ondernemend, geduldig en vrolijk. We genieten enorm met en van haar!

Lilly kwam tevreden bij ons thuis, met alle fijne spulletjes die jullie haar meegaven. Vanaf de eerste nacht slaapt ze goed en probeert ze ons geduldig uit te leggen wat ze wil.

Ze gaat graag mee op stap maar vindt het niet erg om alleen thuis te blijven. Stoer he?!

In haar bench kan ze zich prima vermaken en heerlijk haar rust vinden.

Grote honden vindt ze nog een beetje spannend maar eigenlijk, net als alles, heel interessant.

Lieve Marga en Ismayil, bedankt voor jullie vertrouwen in ons, jullie toewijding en passie voor de hondjes! Met meer fokkers zoals jullie is het asiel niet meer nodig! Bedankt!

Lieve groet,

Sietse, Marleen en Lilly-Rose


Sabi haar tweede nestje van 17-02-2017.

Olga Overgoor en haar vriend Dick Nouens hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sincere. Ze hebben haar de naam Ceba gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Ceba5  Ceba6  Ceba4

Ceba 3  Cenba 1  Ceba2

Wij zijn Dick Nouens en Olga Overgoor,

Dick heeft 15 jaar genoten van zijn vorige Bichon Frise met de naam Unita.
In 2014 is Unita overleden en daarna heeft Dick gedacht voorlopig geen hondje meer te willen.

Wat het moest worden was diep in mijn hart wel duidelijk, maar ook was ik bang dat ik zou gaan vergelijken.Dus zoeken op het internet, en dan kom je van alles tegen.

Zo kwam ik dus ook op de site van Nedina’s Snuggle Pups.
Toen stond mijn besluit vast, het wordt weer een Bichon Frise.

Dan kom je in contact met Marga en Ismayil, en dan weet je het zeker.
Dit moet het worden.

Ceba13  Ceba16  Ceba18

Ceba12  Ceba11  Ceba20

Wat een gedreven mensen en wat een liefde voor hun dieren.

Na wat heen en weer gebeld en ge-apped te hebben, besloten we een afspraak te maken.

Een geweldig en hartelijker ontvangst kan ik me niet voorstellen, bij mijn familie en vrienden worden we net zo ontvangen.

Wij werden overstelpt met informatie, mijn partner Olga was ook enthousiast geworden.
Olga is van huis uit een katten mens, maar na het zien van de Bichon pups ging dat vrij snel over naar de liefde voor een puppy.

Na het bezoek hebben we er nog een nachtje over geslapen, (nou ja geslapen) overlegt, wie, wat, waar, wanneer, hoe, reu, teefje, en dan nog een naam verzinnen enz……

Uiteindelijk, ja we gaan er voor.
Dan komt het wachten, wachten, wachten en nog eens wachten…..

Eindelijk is het dan zover 18 april 2017 10:00 uur.

De naam vanuit de kennel is “Sincere” maar wij noemen hem CEBA.
Wederom een hartelijk ontvangst, na veel informatie, en een boekwerk waar alles nog eens duidelijk in is uitgelegd wat te doen als, en nog veel meer goede tips.

Ceba9  Ceba23  Ceba8

Caba14  Ceba17  Ceba19

Een auto afgeladen met spullen die allemaal geregeld zijn voor de pup door de fokker.
Ook waren er knuffels en speeltjes, die al in het nest lagen die we mee hebben gekregen.

Zo gaan we onderweg naar huis, 160km verder met de pup in de bench op de achterbank.

Thuis gekomen hebben we eerst alles uitgeladen, ruimte hadden we al voor de bench.

Het eerste wat CEBA ging doen was op verkenning gaan. Het hele huis werd doorzocht op vreemde dingen, hij heeft hier en daar even raar gekeken, maar uiteindelijk had ie lef genoeg om door te gaan.

Het voelde direct vertrouwd voor hem.

We hadden nog een paar uur om hem aan ons en het huis te laten wennen, nou dat ging van een leien dakje.

Toen werd het slaaptijd, hoe gaat ie dat doen, CEBA wist het wel, die dacht als jullie mij alleen laten dan ga ik jullie de hele nacht wakker houden, en dat was gelukt.

CEBA dacht natuurlijk de aanhouder wint.
Een beetje was dat zo, midden in de nacht hebben we hem er even uitgehaald om te laten plassen.
Nou dat was wel wat, maar na de plas ging hij toch weer in de bench.

Ceba7  Ceba10  Ceba26

De volgende morgen eerst even naar buiten om weer een plasje te doen.
De hele dag hebben we een slapen spelen, slapen, spelen, slapen en spelende pup gehad.
We waren lekker bezig CEBA, OLGA en DICK.

Toen het slaaptijd was besloten we de bench in de slaapkamer te zetten, nou dat was wat, de hele nacht rustig geweest, de volgende nacht weer in de woonkamer en geen probleem meer gehad.

Hij is zeer nieuwsgierig en heeft een lief karakter. Hij is een echte pup.

Wij zijn Marga en Ismayil zeer dankbaar voor de opvoeding in de eerste weken van zijn leven.

Nu gaan wij verder om deze lijn voort te zetten.

CEBA is bij ons meer dan welkom. Wat een schat van een pup, wel lekker ondeugend zoals dat bij een pup hoort.

Nogmaals Marga en Ismayil BEDANKT.

Untitled  Ceba15  Ceba21

Liefs Dick en Olga.


Sabi haar tweede nestje van 17-02-2017.

Iris en haar man Frederic en hun zoons Mussen hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sosimo. Ze hebben hem de naam Buddy gegeven.

Hallo,

Buddy2  Buddy1  Buddy4

Zoals beloofd een 1e kort verslag van onze bichon ervaring.
Onze 2 zonen en ik wilden graag een hond maar mijn man was nogal sceptisch. Daarbij kwam nog dat de oudste zoon van 10 gemakkelijk allergisch wordt. Toch was ik af en toe aan het kijken op Google naar honden die in aanmerking zouden komen voor ons ( we wilden ook geen grote hond). En toen ik het ras ‘bichon frisse’ tegenkwam dacht ik direct “dat is hem!” Ook Frederic, mijn man, zag dit misschien toch wel zitten. We hebben toen gezocht naar fokkers van de bichon en zijn zo uiteindelijk bij Marga en Ismayil uitgekomen.

Buddy5  Buddy3

We zijn heel goed ontvangen de eerste keer waren we ongelooflijk verrast hoe braaf al de hondjes waren!! ( ook goed om Frederic te overtuigen!)
Niet alleen in Weert kregen we veel uitleg maar ook thuis kon ik altijd telefonisch terecht wanneer ik vragen had. Ook het boek met alle extra informatie is heel nuttig.
En zo hebben we dus uiteindelijk ons hondje besteld. Buddy is nu bij ons sinds 4 dagen en iedereen vindt hem geweldig. Hij is heel lief en laat zich het liefst gewoon door iedereen aaien. Voor de kinderen is dit de max! Hij heeft zich inmiddels ook een plekje toegeëigend waar hij al zijn speeltjes naar toe brengt ( inclusief zijn leiband). Deze speeltjes hebben we ook meegekregen bij het ophalen van de hond en zijn echt leuk voor hem!
Hij moet natuurlijk nog zindelijk worden maar daar heb ik nu ( ook via Marga en Ismayil ) een mooi ‘uitlaatschema’ voor gekregen.

Zoals je hoort zijn we heel gelukkig dat we uiteindelijk bij jullie de hond gekocht hebben!
Bedankt alvast en tot binnenkort.

Lieve groetjes van de Mussen


Shauni haar derde nestje van 02-11-2016.

Myriam en haar man Jo en hun zoons Lieve en Klaas en Ewout hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Selik . Ze hebben hem de naam Pavlov gegeven.

Beste Marga & Ismayil,

pavlof2  pavlof4  pavlof7

Wat waren onze kinderen blij toen wij beslisten dat we een hondje zouden nemen! Toen begon de zoektocht naar een geschikt ras. We kwamen al snel uit bij een Bichon Frisé en kwamen ook al snel op jullie website terecht. Bij het doornemen van de informatie en het invullen van het intake-formulier werd het ons heel duidelijk dat een hondje in huis halen een ernstige zaak is. Na een eerste telefoongesprek met jullie werd ons enthousiasme alleen maar groter.

We waren best zenuwachtig toen we bij jullie op bezoek kwamen om eens te praten over een puppy. Wat een warm onthaal kregen we van jullie en ongelofelijk veel praktische informatie. Jullie honden en de pups zagen er ook fantastisch goed uit en kwamen duidelijk niets te kort! Nadat de beslissing gevallen was dat we een pup zouden krijgen begon het wachten tot hij groot genoeg zou zijn. Vooral voor onze 3 tienerzonen kon het niet snel genoeg gaan.

pavlof6  pavlof8  pavlof9

De grote dag was eindelijk aangebroken! Jullie hadden aan alles gedacht! Het was voor ons heel erg fijn om de nodige uitleg te krijgen. Bij ons vertrek bij jullie staken we de koffer van de auto vol met al het nodige puppy-gerief dat jullie voor ons gezorgd hadden. Jullie hadden zelfs nog kadootjes meegegeven! Het was een rustige rit van ongeveer een uur terug naar huis. Heerlijk om thuis te komen en alles al in huis te hebben wat onze pup nodig heeft!

Wat een prachtige, zalige puppy is onze Pavlov. Hij is nu bijna 1 week bij ons en we genieten van zijn aanwezigheid, zijn vrolijk gekwispel en warme knuffels!

Pavlov maakt het heel goed. Hij eet flink, houdt van op ontdekking gaan in huis (we houden hem wel heel goed in de gaten als hij op ‘uitstap’ is!) en slaapt ook prima. Het is soms net een klein ijsbeertje en hij is altijd even schattig.

Dank jullie wel, Marga & Ismayil, voor de goede zorgen voor Pavlov in zijn eerste weken, voor al de praktische info en het warme onthaal bij jullie. Dankzij jullie hebben we een optimale start met onze eerste pup!

pavlof5  pavlof3  Pavlof1

Wintergroeten, Myriam & Jo en kinderen Lieven, Klaas en Ewout.


Shauni haar derde nestje van 02-11-2016.

Esther en haar man  Carlo en hun zoon Quinten en dochter Lindy Coolen hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sacco . Ze hebben hem de naam Toby gegeven.

toby2 toby8  toby4

Wij hebben uit het nest van de ouders Shauni en Sifu een reu en hebben hem Toby genoemd.

Hier goed over nagedacht te hebben, hadden we besloten om een hondje te nemen.
Op internet gezocht en kwamen bij dit ras uit. Nog nooit van gehoord maar wat zien ze er lief uit.
Kindvriendelijk dat is wat het hondje moest zijn. Dit ras heeft alles wat we eigenlijk voor onze kinderen wilde hebben.

Wij kwamen bij Marga en Ismayil als fokker uit. Achteraf een goede keuze bij een hele goede fokkers die alles voor hun hondjes over hebben, niets is te veel.
Er word hier goed over nagedacht waar de pups terecht komen en niet zoals bij de meeste fokkers dat je op een lijst komt te staan, afrekenen en neem maar mee.
Hier word ook alles goed uitgelegt en mocht je nog vragen hebben kun je ze altijd bellen.
Ze leven ook echt  met de pups mee.

Het boek dat je mee krijgt staat ook vol met info dat ons zeker al geholpen heeft.

Wij als gezin zijn erg blij met Toby en we kunnen hem nu al niet meer missen, ook al is het een zeer ondeugende pup af en toe.

Toby1  toby3  toby6

Vriendelijke Groetjes Familie Willems / Coolen.


Shauni haar derde nestje van 02-11-2016.

Christiane Smit heeft het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sanaa . Ze hebben haar de naam Lulu gegeven.

LULU STAAND PAARS  LULU LIGGEND GEEL  LULU STAAND BLAUW

Hallo Marga en Ismayil,

Lulu is een heerlijkheid.
Ze woont nog geen week in Amsterdam, maar iedere dag leer ik haar beter kennen.
Nu is dat niet zo moeilijk, want ze kan goed aangeven wanneer ze wil spelen, wanneer ze moe is en vooral wanneer ze geknuffeld wil worden.
In de eerste dagen heeft ze langzaamaan het hele huis ontdekt.
Eerst de ene helft van de kamer, de volgende dag de andere helft en nu loopt ze door het hele huis alsof ze niet beter weet.
Ook haar eerste uitstapjes naar buiten toe zijn een grote ontdekkingstocht.
Ze slaapt s’nachts door en weet al heel goed waar ze haar behoeftes moet doen.
Ik ben ongelooflijk blij met dit energieke, nieuwsgierige, speelse, lieve maatje met haar ondeugende oogjes.
Nu ben ik zo wie zo dol op dit ras, zowel qua karakter, als de looks!
Ik heb eerder een Bichon gehad, waar ik 14.5 jaar ongelooflijk veel plezier mee heb gehad.
Toen Sophie overleed was dat dan ook een enorme klap en een nog groter gemis.
LULU STAAND ROSE  LULU LIGGEND ROOD  LULU STAAND ORANJE
Wat betreft jullie, Marga en Ismayil, kan ik alleen maar heel lovend zijn.
Het begint al bij de zeer informatieve website met veel tips, adviezen en de geweldige foto’s.
Ook ben ik onder de indruk van jullie betrokkenheid, toewijding en jullie liefde voor het ras en de huiselijke, warme omgeving waarin de Bichon pups opgroeien.
De kennis die jullie hebben van dit ras is enorm.
Ik was dan ook heel blij dat ik door jullie selectie ben gekomen.
De match met Lulu is perfect.
Ze is nu al het meest geknuffelde, gefotografeerde en gefilmde hondje!
Ik kan niet wachten haar op te zien groeien.
LULU LIGGEND BLAUW  LULU LIGGEND GROEN
Alle liefs, Christiane en een likje van Lulu

Shauni haar derde nestje 02-11-2016.

Hyacintha en haar  dochter Sterre Alayah Kraidy hebben het hondje hondje Nedina’s Snuggle Pups Sweeney. Ze hebben hem de naam de Stamboomnaam van Sweeney laten behouden.

Hallo Ismayil en Marga,

Sweeney2  Sweeney1  sweeney 5  

      

Mijn ervaring met mijn nieuwe pup!

Na 3 jaar wikken en wegen om wel of geen hond te nemen en allerlei hondenrassen te hebben overwogen, kwam ik ‘toevallig’ uit bij de Bichon Frisé. Mijn dochter wil al zo lang een hondje en uiteindelijk ben ik maar overstag gegaan.
Ik ben eigenlijk een katten-mens en heb nog nooit een hond gehad. Dus voor mij is dit een totale nieuwe ervaring.
Toen ik in december Marga en Ismayil gevonden had, heb ik eerst een vragenformulier ingevuld en ben ik bij hen op bezoek gegaan om kennis met hen te maken.
Ik werd enthousiast en liefdevol begroet door een stuk of 3 Bichons.
In de woonkamer stonden twee benches met een hekwerk erom heen en een prachtig nest van witte pluizenbolletjes die eveneens heel enthousiast mij begroette.
Marga en Ismayil stelde mij allerlei vragen en ging voelen wat voor iemand ik ben en of ik idd geschikt was om een van haar ‘baby’s’ te mogen adopteren.
Het gesprek was wederzijds positief.
      
      
Omdat oud en nieuw in de 8ste week viel, ivm het knallende lawaai, kozen wij samen ervoor om het in de eerste week van januari op te halen.
Mijn dochter van 12 wist van niets. Het was een verrassing en Marga en Ismayil speelde het spel helemaal mee. Met een smoes om een apparaat op te halen, zaten wij bij Marga en Ismayil op de bank. Even later kwam zij met een grote doos en zette dat op de schoot van mijn dochter… in de doos zat Sweeney met een prachtig rood kerststrikje!
Helemaal ontroerd en met ongeloof namen wij Sweeney mee naar huis.
Maar voor het zover was, heeft Marga en Ismayil nog een hoop uitgelegd en adviezen gegeven.
Ik was blij dat ik een grote auto heb want die zat helemaal vol met ALLES wat je ook maar nodig hebt voor de pup. Het meest vertederend was een knuffel met een hartslag dat in de bench had gelegen van zijn moeder met haar geur erop. Maar er zat nog veel meer bij!  Van hondensnoepjes, tot plasdoekjes, schaartje voor de nagels, borstel, tandpasta en borstel, maar ook een groot zak voer, hondenren, bench met cover… you name it, het zat bij de uitzet.
Het twee uur durend rit ging moeiteloos.
      
      
De dagen erna heeft Marga en Ismayil nog een vinger aan de pols gehouden, wat ik heel fijn vond.
Sweeney is met vlag en wimpel door de keuring van de dierenarts gekomen. Alles was perfect. Ik kreeg een compliment dat ik een goede keuze had gemaakt.
Sweeney is nu 2 weken bij ons. Hij doet het fantastisch. Hij is ‘snachts rustig, overdag speels, al heel zinnelijk bewust. Geeft in elk geval aan dat hij een drolletje wil draaien. Hij luistert goed. Hij op commando gaat hij zitten, liggen en apporteert met veel plezier. Hij is verder heel rustig en heel vriendelijk.
Het is een heel avontuur met hem, maar ik geniet er elke dag van!
Ik ben heel blij met mijn keuze en hoop nog heel lang met hem samen te zijn.
Sweeney5  sweeney3  Sweeney4
Lieve groetjes Hyacintha

Shauni haar derde nestje van 02-11-2016.

Mieke en haar man Arnold en hun kinderen Jessuran hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Simo . Ze hebben hem de naam Bobby gegeven.

Marga, Ismayil,

16326351_936476503153608_687670057_o  16326827_936476556486936_246394675_o  16326955_936476533153605_1362734415_o

We zijn zeer blij met de komst van onze Puppy. We hebben hem Bobby genoemd. We zijn door Marga en Ismayil erg goed begeleid. Ze hebben op basis van een gedragsrapport de juiste match gemaakt tussen de puppy en ons gezin. Fantastisch hoe goed dat klopt. In de gesprekken die we hebben gehad met Marga en Ismayil is ons heel veel informatie en praktische tips gegeven. Ook hebben ze de overgang van het warme nest naar ons huis zeer professioneel begeleid, o.a. door een aantal artikelen, zoals door Bobby al vooral te laten wennen aan de bench. De overgang naar ons huis is daarom zeer vlot verlopen en inmiddels zijn we een week verder en is Bobby al helemaal gewend aan zijn nieuwe roedel.

Marga en Ismayil, heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan ons puppy geluk.

Groet, Arnold en Mieke


Salima haar derde nestje 25-06-2016.

Klaske en haar man Jan en hun dochters Marlyne, Jildou en Annelique Bernaards hebben het hondje met de stamboomnaam Shadow. Ze hebben hem de naam de Stamboomnaam van Shadow laten behouden.

Beste Ismayil en Marga,

Shadow1  Shadow5  Shadow4

Eigenlijk begint ons verhaal al vijf jaar geleden want zo lang heeft het geduurd dat onze dochters gezeurd hebben om een hond. Maar ja op een moment ga je zelf ook denken dat een hondje een verrijking van je gezin kan worden. Toen we aan de kinderen vroegen om eens te gaan kijken wat voor soort hondje bij ons gezin zou passen kwam onze jongste dochter met een Bichon Frisé aan zetten. Bichon Frisé? Nooit van gehoord maar na het lezen van diverse recensies over het ras gingen we toch maar verder speuren. Via internet kwamen we uit op de website van Nedina’s Snuggle Pups. We werden gelijk enthousiast maar ook schrokken we van de hoeveelheid informatie over wat ons eventueel te wachten zou staan. Enfin mijn vrouw en ik besloten toch maar het intake formulier in te vullen en daarna een keer te bellen met hen voor meer informatie. En dan gaat de trein rijden. We hadden snel in de gaten dat we met zeer toegewijde en enthousiaste mensen, Ismayil en Marga, te maken hadden. Zij hebben ons telefonisch en tijdens de diverse bezoeken uitgelegd wat er van ons verwacht wordt of wat we kunnen verwachten met een eventuele nieuwe huisgenoot. Daarnaast konden zij een beeld vormen of in ons gezinsleven een Bichon zou passen. Gelukkig wel en we werden uitgekozen voor een puppy uit het derde nestje van Salima. We konden ons als gezin gaan voorbereiden op de komst van onze nieuwe huisgenoot en anderhalve week geleden was het zover we mochten Shadow gaan ophalen. Samen met een auto vol spullen en een dik boek met alle informatie reden we naar huis. Thuis gekomen begon het : een hondje in huis. En wat voor een! Een zeer enthousiast beestje die zich steeds meer thuis gaat voelen. We moeten wel consequent zijn en duidelijke regels met het gezin stellen hoe we met Shadow omgaan. Maar dat gaat eigenlijk vanzelf en dat komt ook mede door de instructies van Marga en Ismayil. Onze eerste bezoek aan de dierenarts leverde ook veel oh’s en ah’s en dat is wel een nadeel van dit bolletje wol: Shadow tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. De komende maanden zullen we druk blijven maar de keuze voor de Bichon is door de vele gesprekken met Marga en Ismayil en het enthousiasme van Shadow zelf een hele goede gebleken! En mocht je vragen hebben aan Marga dan krijg je direct antwoord. Welkom Shadow!

Shadow2  Shadow3  Shadow6

Klaske, Jan, Marlyne, Jildou en Annelique.


Salima haar derde nestje 25-06-2016.

Kay van Dijk-Oppenheim heeft het hondje met de stamboomnaam Sokka. Ze heeft hem de naam Tijgertje gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

Tijgertje7  Tijgertje1  Tijgertje3

Wat  een lieve, blije, slimme puppy is mijn Tijgertje.
En de fokkers, Ismayil en Marga:
Wat een zorgzaamheid,
Wat een groot hart voor hun honden.
Wat een liefde.
Wat een behulpzaamheid.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Alles wat je nodig hebt staat voor je klaar.
Tijgertje6  Tijgertje5  Tijgertje4
Ze zijn bereid alle vragen te beantwoorden.
Ook nadat je pup bij je thuis is.
Een fantastisch naslagwerk om mee naar huis te nemen met veel tips en belangrijke informatie.
Ik ben heel erg blij met mijn hondje.
Tijgertje9  Tijgertje2  Tijgertje8

Groetjes Kay van Dijk-Oppenheim


Salima haar derde nestje 25-06-2016.

Lia en haar man Rut Jan en hun dochter Manouk en hun zoon Rens van Essen hebben het hondje met de stamboomnaam Shai. Ze hebben hem de naam Teuntje gegeven.

Hoi Ismayil en Marga,

Teuntje5  Teuntje1  Teuntje6

Toen we ons nieuwe huisvriendje van 8 weken oud op 21-08 gingen ophalen bij Ismayil en Marga waren we voorbereid op halve nachten zonder slaap, veel gepiep en overal in huis plasjes en poepjes tegen te komen. Maar gelukkig niets van dat alles! Vanaf de eerste nacht heeft Teuntje geen kik gegeven en overdag al heel snel zijn behoefte doen op de plekken waar het voor hem is mogelijk gemaakt, super!

Je kan merken dat Ismayil en Marga als geëngageerde hobbyfokkers het sociale gedrag al van af het begin hebben aangeleerd. Hoewel een Bichon Frisé een makkelijk hondje is, wordt het toch aangeraden hem een duidelijke opvoeding te geven. Daar zijn zij mee begonnen en wij hebben daar profijt van. Wat is Teuntje voor ons een hartverwarmend schatje! Gelukkig is hij af en toe wel ondeugend en moet hij als jonge onderzoeker overal in bijten. Hij kijkt je dan met zijn zwarte ogen ‘schuldbewust’ en vertederend aan.

Ismayil en Marga zijn er prachtig in geslaagd om een goede match te zoeken tussen hond en baasje, hij past perfect bij ons. Hun inschatting van Teuntje en de toekomstige baasjes, ondersteunt door de gedragsrapportage klopt exact.

De oprechte zorg voor de puppy’s in de afgelopen periode en voor een goede toekomst door Ismayil en Marga wordt door ons zeer gewaardeerd!

Dank Ismayil en Marga, dat jullie Teuntje aan ons hebben toevertrouwd, wij genieten er elke dag van.

Teuntje2  Teuntje3  Teuntje4

Rut Jan, Lia, Manouk en Rens


Salima haar derde nestje 25-06-2016.

Pia en haar man Bennie Gersonius hebben het hondje met de stamboomnaam Solaina. Ze hebben haar de naam Daisy gegeven. 

Daisy1  Daisy2

Na bijna 20 jaar van onze kruising-bichon frise Misty te hebben genoten hebben wij na een half jaar bij nedina’s snuggle pups ons geluk weer gevonden .

De kenningsmaking was zeer goed.
Wij zijn erg tevreden over de tips die we van Ismayil en Marga gekregen hebben.  Ook de verdere informatie en kennis van de bichonfrise en zijn we door hun zeer profesioneel ingelicht.

Salima heeft het 3e nestje op 25-6-2016 aan ons een teefje geschonken . Haar stamboomnaam is Solaina maar wij noemen haar Daisy.  De eerste paar dagen was ze een beetje onrustig maar dat veranderde al gauw. Ze heeft het hier goed naar haar zin. En is goed op ons gericht.
Ze is nog wel een beetje ondeugend.

Naar buiten gaan vind Daisy een feestje.  Daisy is erg intelligent en sociaal.  We hebben er nu eindelijk weer een gezinslid bij.  De verassingspakket wat we van Ismayil en Marga gekregen hebben voor Daisy was erg mooi.

De reis van Groningen naar Limburg gaf ons een eervolle voldoening.

Groetjes van Bennie en Pia.


Sevgi haar derde nestje 05-03-2016.

Kim Bartels heeft het het hondje Nedina’s Snuggle Pups Savio. Ze heeft hem de naam Bowie James gegeven.

Kim 1.6  Kim1.8  Kim1.2

Bij Marga en Ismayil heb ik mijn pup Bowie gekocht. Ik ben ontzettend blij dat ik bij hen terecht gekomen ben want het maakt de ervaring met een ‘fokker’ zoveel fijner als je hulp, tips en informatie krijgt zoals ik gekregen heb bij Marga en Ismayil. Het is leuk om te zien hoe de hondjes de eerste weken bij hen door brengen en hoe goed ervoor gezorgd wordt met zoveel aandacht, kennis en liefde. De pups zijn perfect gesocialiseerd wanneer ze het nest verlaten wat ook erg fijn is.

Kim1.5  Kim1.7  Kim1.3

Niet iedereen kan zomaar een pup bij deze mensen kopen en dat is toch wel een geruststelling. Het stelt je gerust dat zij heel veel geven om hun hondjes en de puppies en dat ze dan ook willen dat hij goed terecht komt. Alles wordt tiptop voor je geregeld en het boek met veel informatie dat ik meegekregen heb is ook ontzettend handig.
Ik kan niet wachten wat voor leuke momenten, foto’s en video’s ik nog van Bowie ga krijgen!
Kim1.4  Kim1.1
Dankjewel Marga en Ismayil!

Sevgi haar derde nestje 05-03-2016.

Goulnare en haar man Niels en hun dochters Lisa en Eline klinkhamer hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Saul. Ze hebben hem de naam Moos gegeven.

Moos2  Moos4  Moos10

Referentie Nedina’s Snuggle Pups

Wij zochten een lieve gezinshond en kwamen al snel uit op een Bichon Frisé. Gewoon, omdat het type hond aanhankelijk, slim, kindvriendelijk is en vooral een vreselijk schattige uitstraling heeft. Na wat speurwerk zijn we uitgekomen op de website van Nedina’s Snuggle Pups. De website zag (en ziet) er professioneel uit en straalde vertrouwen uit. Daarbij is de website van Nedina’s Snuggle Pups bijzonder informatief en vooral compleet.

Moos1  Moos 6

Maar goed, alleen een website zegt niet veel, dus hebben we Marga en Ismayil gecontacteerd. Na een paar mailtjes en belletjes over en weer mochten we komen kijken naar een net geboren nestje met drie pups. Natuurlijk waren we gelijk verkocht. Wie wil er nou niet gelijk zo’n pluizenbol gelijk meenemen?

Maar dan kom je er snel achter dat Marga en Ismayil hun taak als fokker zeer serieus nemen. En terecht, want als je met zo veel liefde, geduld en passie de Bichon Frisé fokt, dan geef je je pups niet zo maar mee aan de eerste de beste. 

Wij zijn dan ook oprecht vereerd dat wij onze pup Moos na een serieuze intakeprocedure mochten reserveren en uiteindelijk hebben toegewezen gekregen.

Alles hebben ze tot in de puntjes geregeld: van keurige en zeer uitgebreide instructies, inententingen, chippen, paspoort, stamboom, DNA-verslag, tot volledige verzorgingspakketten en overige benodigdheden, alsook het moment van de ‘adoptie’, duidelijke communicatie en nazorg. Marga en Ismayil zijn en blijven erg betrokken bij hun pups. Dat ervaren wij als zeer prettig.

Moos is inmiddels een aantal maanden bij ons in het gezin. We zijn erg blij met hem. Een mooiere en betere hond hadden we ons niet kunnen wensen. Vanaf dag één voelde hij zich thuis. Hij is energiek, nieuwsgierig en erg lief met de kinderen. We hebben bijzonder veel plezier van hem en nemen hem vrijwel overal mee naar toe. Dat vindt hij geweldig. Een strikte en consequente opvoeding is noodzakelijk. Dat hebben Marga en Ismayil ons natuurlijk duidelijk vooraf ingeprent en heeft ook daadwerkelijk gewerkt. 

Het schrijven van een alles-verwoordende-referentie is lastig. Bovendien zijn wij enigszins bevooroordeeld. We hebben immers zo’n fantastische hond.

Heb je echter het geduld, het budget en neem je alleen genoegen met het beste van het beste, dan is Nedina’s Snuggle Pups de enige plek om een raszuivere Bichon Frisé te mogen krijgen.

De wijze waarop Marga en Ismayil fokken, is bewonderenswaardig en dient als groot voorbeeld voor andere fokkers. Nedina’s Snuggle Pups zouden wij eigenlijk geen fokker willen noemen. Het is een warme en huiselijke omgeving waarin de Bichon Frisé met veel respect en toewijding raszuiver wordt voortgezet. Wij gunnen iedereen een hond van hun.

Marga en Ismayil, een groot compliment voor de gepassioneerde en georganiseerde wijze waarop jullie Bichon Frisé als het ras in stand houden.

Met vriendelijke groet / with best regards

Moos3  Moos5

Goulnare en Niels Klinkhamer


Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016.

Liesbeth en haar dochter hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sjose. Ze hebben haar de naam Snowy gegeven.

Beste Marga en Ismayil,

Liesbeth 5  Liesbeth2  Liesbeth 6

Kijkend uit het raam zie ik twee vrouwen lopen met hun hondje …hun hoofd gebogen om de regen en wind te ontwijken ….met weemoed denk ik aan m’n hond bello die een half jaar geleden is overleden op dertienjarig leeftijd

Tikkeltje afgunstig keek ik naar hun, ik schrok van m’n gevoel en dacht “het moet niet gekker worden” 

Ik belde m’n dochter Stephanie en ik vertelde haar ” het is zo ver”

Toeval bestaat niet…..

Er leidde iets mij naar dit ras bichonfrise …..en toen naar twee geweldige mensen die met hart en ziel dit ras fokken

Toeval bestaat niet…,

Nu vier weken later en Snowy is nu bij mij samen met m’n dochter

Als een klein wit engeltje die naar ons is gestuurd een engeltje die met liefde door marga en ismayil is voorbereid en met hun liefdevolle adviezen ons begeleidt

Wij zijn jullie heel dankbaar ❤️

Liesbeth4 Liesbeth 1  Liesbeth3

Groetjes van Liesbeth


Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016.

Jung Yeoun en haar man Jason en hun dochter Hee See Son en hun zoon Seock Hyun Yi hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sada . Ze hebben haar de naam Clover gegeven.

Clover 5  Clover 2  Clover 4

Hello.

My puppy’s name is clover.
Because she 4 leaves clover brings luck.
So I believe that she is same.

It is already lucky that I met her.
Actually I had been searching puppy several years.
But it was not easy.
So it mads me disappointed and sad.

Now!!! We are so happy with her.
Many of my Korean friends also fall in love with clover.

She is so sweet and smart.
It is from her genetic.
She is very good puppy.

I feel so much thanks from ismayil and marga for everything.
They are kind and professional.
If someone ask me about a puppy, I will not hesitate that includes them.

Kind regards

Family Yi

Clover 1  Clover 3


Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016.

Arzu en haar man Nils en hun kinderen Celine en Juliet Leenen hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Simran . Ze hebben hem de naam Pasa gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Pasa 7  Pasa 2  Pasa 8

Eerlijk gezegd hadden wij niet zo veel met honden, totdat wij Whitney leerden kennen: een Bichon Frise van goede vrienden. Whitney ging zo goed met onze oudste dochter om, dat we dachten, dit is zo uniek, dit moet een uitzondering zijn. Totdat Whitney overleed en Dorus kwam. Ook Dorus was bijzonder lief en sociaal voor onze inmiddels twee dochters. Toen begon het bij ons al een beetje te kriebelen.

Inmiddels zijn onze dochters 9 en 6 en vinden we ze groot genoeg om een hondje in huis te nemen. We hoefden niet lang na te denken over het ras. Het moest een Bichon zijn of anders niet.

Na veel lezen en zoeken kwamen we bij Ismayil en Marga. Zij geven veel informatie over de Bichon, zijn open en heel erg begaan met de hondjes. We hebben uiteindelijk het intake-formulier ingevuld en telefonisch contact gehad. Toen werd het spannend. Normaal gesproken kiest het baasje een hondje uit. Nu beslissen Ismayil en Marga of je een pupje mag. Dat lijkt enigszins arrogant, maar het geeft juist aan hoe serieus zij met het ras in het algemeen en de pups in het bijzonder omgaan.

We “mochten” op gesprek komen en dachten een uurtje binnen te zijn. Dat werd dus 4 uur! Behalve gezellig, was het ook bijzonder informatief. Gedurende het gesprek bleek nogmaals hoe serieus ze met het ras en de hondjes omgaan. Niet alleen proberen ze door middel van een selectief fokbeleid het ras in stand te houden, maar ook willen ze van de toekomstige eigenaren een gedegen beeld te krijgen.

8 weken na de geboorte van de pup mochten we onze pup ophalen. Inmiddels was door een gedragsdeskundige de pup bekeken en is een pup uitgekozen die het beste in onze gezinssituatie past. Ook daar houden Ismayil en Marga dus rekening mee. Ze zorgen er goed voor dat de pups gesocialiseerd zijn voordat je de pup mee neemt.

Pasa 5  Pasa 3  pasa

We maakten ons zorgen om de eerste nachten. Zou Pasa wel kunnen wennen aan zijn nieuwe huis en zijn familie niet missen? We hebben de tips van Ismayil en Marga opgevolgd en na twee nachten wakker te hebben gelegen (niet omdat Pasa aan het jammeren was, dat deed hij nauwelijks, maar omdat wij het spannend vonden) sliep Pasa de nachten helemaal door. Wel hebben we de constructie van de bench en ren moeten aanpassen, want de derde nacht was Pasa er uit geklommen en na de vierde nacht zat de boef boven op de bench.

Inmiddels is Pasa al 6 weken bij ons thuis. In die 6 weken is er regelmatig contact met Ismayil en Marga voor tips en informatie. Ze staan altijd voor je klaar en nemen alle tijd om je te woord te staan. Dankzij deze hulp genieten we iedere dag van het heerlijke mannetje.

In een goede recensie zouden naast de positieve ervaringen ook negatieve moeten staan. Wij hebben ze echter nog niet gevonden, behalve dat Pasa er nog regelmatig met mijn pantoffel vandoor gaat. Ook moet je er rekening mee houden dat je niet normaal over straat kan lopen met een Bichon. Iedereen smelt. Zelfs de dierenarts en postbode.

We genieten iedere dag van Pasa en hij hoort er al helemaal bij. Het is een heerlijk, lief, gezond en sterk mannetje, die heel lief is voor onze meisjes. Pasa past gewoon bij ons, dankzij Ismayil en Marga.

Wij zijn ze daar heel erg dankbaar voor.

Pasa 1

Arzu, Nils, Celine en Juliet


Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016.

Silvie en haar man Bart en hun kinderen Tibe en Mats en Fiene Snoys hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Salvadore . Ze hebben hem de naam Olli gegeven.

Beste Marga en Ismayil,

Olli 1  Silvi  Oli 2

Reeds enkele jaren leefde bij ons de gedachte dat een hondje in ons gezin wel erg fijn zou zijn. Maar om de één of de andere reden kwam het er niet van. Enkele maanden geleden voelden we ons als gezin echt klaar en kwam alles plots in een stroomversnelling. We begonnen uit te kijken naar verschillende rassen die in ons gezin met 3 kinderen zou passen. Zo kwamen we op de website van Nedina’s snuggle pups terecht. Meteen waren we verliefd op de bichon frisé!  Ik nam telefonisch contact op met hen….en tot onze grote vreugde hadden ze nog een hondje! Bij het invullen van het intake formulier overviel ons plots enige angst, maar na een telefoontje met hun verdween dit als snel als sneeuw voor de zon. We mochten op gesprek komen, want verkopen doen ze niet aan iedereen….dit gaf onmiddellijk aan hoe begaan Marga en Ismayil zijn met hun hondjes! Wij voelden reeds onmiddellijk een klik met hen, al tijdens ons eerste telefonische contact, wij wisten al snel heel zeker dat we dolgraag een puppy van hen wilden kopen. Toen we het nieuws kregen dat zij ons ook wel zagen zitten waren we supergelukkig!
Intussen woont onze kleine Olli reeds enkele weken bij ons. Hij doet het supergoed! Mede dankzij de goede begeleiding en vele tips van Marga en Ismayil. Want als gezin met 3 speelse kinderen is het superbelangrijk om heel consequent te zijn en voldoende rust te bieden aan de pup.  En daar plukken we nu de vruchten van! We zouden hem niet meer kunnen missen!

Dankjewel voor alles! Wij genieten van ons klein boefje!

Bart, Silvie, Tibe , Mats en Fiene


Sabi haar eerste nestje van 25-01-2016.

Geneviève en haar man Thierry en hun jongste dochter Anastasia hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sandu. Ze hebben hem de naam Sandu laten behouden.

Hallo  Marga en Ismayil,

Therie2  Therie3

Als jong getrouwd was er weinig sprake van een hondje thuis te houden. Vijf kinderen groot brengen gaf ons niet veel tijd en ,ja, ik was doodsbang van honden.
Nu zijn de kinderen groot en regelmatig hoorde ik Thierry vragen: ‘wanneer krijg ik mijn hondje’. Een klein hond dus.
Die gedachte groeide en Anastasia,  onze jongste dochter,  ging ook op zoektocht. Zo kwamen wij bij jullie site terecht.
Jullie hondjes veroverden onze harten.
Eerst moesten wij de vragenlijst invullen. Toen mochten wij de puppy’s gaan bezoeken, ons voorstellen en er was een kleine nog vrij.
We gingen die eerste keer naar jullie toe met een bang hartje. Voor Anastasia en mezelf een beetje zoals een examen…
Maar jullie ontvingen ons zo vriendelijk ,  jullie hadden zoveel tijd om vragen te beantwoorden, om uitleg te geven .
Toen kregen wij een telefoontje: Sandu zou bij ons mogen komen. De dagen leken lang voor zijn komst.
Twee weken later was het zo ver. Jullie hadden Sandu nog een badje gegeven. Wij kregen een pracht van een hondje mee…
Wij danken jullie voor de zorgen voor Sandu. , de tijd dat jullie met ons doorgebracht hebben.
Jullie zijn zo attent voor het beste voor de hondjes ,ook daarvoor onze dank
Sandu doet het zeer goed. Hij is speels en loopt fier aan het lijntje , maakt volledig deel van het gezin
S’avonds als ik terug kom van het werk, vind ik  Thierry  in de zetel met Sandu rustig  op de schoot diep aan het slapen.Het is mooi.
En wij zijn heel gelukkig met onze kleine boef.
Veel dank voor de foto’s op de stick. Zij zijn prachtig
Groetjes Thierry en Geneviève

Shauni haar tweede nestje van 25-08-2015.

Maria en en haar man Albert en hun zoon Huub hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Seda. Ze hebben hem de naam Loesje gegeven.

Maria 2  Maria 4

Goede morgen allemaal,

In februarie is als een afschuwelijke donderslag bij heldere hemel ons bichondere bichon frise  Liesje  na 12 jaar aan een voor het eerst en tevens voor het laatst aan een status epilepticus overleden.wat een ontzettend verdriet en gemis dat dat teweeg bracht is niet te omschrijven.
Maar na een aantal maanden begon er toch weer wat te kriebelen en ging ik op internet kijken en kwam terecht bij de liefdevolle fokker Ismayil Daar las ik dat Shauni  gedekt ging worden en zag ik foto’s van haar, toen ik die zag wist ik al daar zou ik graag een pupje van willen, wat een lief en mooi hondje.
Toen de dekking gelukt was heb ik voor het eerst contact met Ismayil gehad en dat was zo warm en liefdevol, met haar ging ik graag verder. Op25 augustus belde ze heel enthousiast op om te vertellen dat Shauni moeder was geworden van 2 meisjes en 3 jongetjes, wat een nieuws ik was helemaal overdonderd.
Na twee weken mochten we op gesprek komen .alles bij Marga thuis straalt liefde voor de hondjes uit ,alles was zeer verzorgd en schoon en wat heeft ze een onuitputtelijke kennis over ons uitverkoren ras.
Wat hebben we in spanning gezeten of we een klein pupje van hun mochten hebben,maar op 26 oktober zijn we dan toch naar Weert afgereisd en nog belangrijker,met het aller liefste meisje naar huis terug gekeerd. Overdonderd waren we over het boekwerk wat Ismayil zelf heeft geschreven over alles wat je moet weten van een bichon frise ,naar mijn idee wordt dit een bestseller wanneer dit wordt uitgegeven.En alle producten van Jean Pau en alle cadeautjes voor ons hondje, fantasties !
De eerste dagen was Loesje want zo hebben we haar genoemd, nog wat stilletjes en bang maar toen vond ze haar draai, begon te spelen en te rennen in huis. Was dit nu het rustige meisje uit het nest een heel pittig en stoer meisje geworden. De eerste paar keer dat ze mee naar buiten mocht vond ze heel spannend, al die grassprietjes kietelden aan haar buikje en oh jee daar was opeens een madeliefje wat is dan nu weer, maar na een paar dagen liep ze met een blad van 50 cm in haar bekje te sjouwen kun je je dat voorstellen zo’n klein pupje met een reuze blad in haar bekje.
Ismayil heel veel dank voor dit grote geschenk we gaan een heerlijke tijd met haar maken en duizend leuke dingen samen doen.

Maria 3  Maria 5


Shauni haar tweede nestje van 25-08-2015.

Janine en haar man Stefan en hun kinderen Paul en Klara hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Sarik . Ze hebben hem de naam Tünnes gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Stefan 2  Stefan 1

Inmiddels is onze Bichon pup gedurende 3 weken deel van onze familie. De jonge heer is een prachtig hondje, het perfecte voorbeeld van een Bichon frisé, gezien zijn fraai uiterlijk en gezien zijn vrolijke en speelse aard, waardoor hij meteen ook bij de buren bewonderaars vond.

Op onze langdurige zoektocht naar een Bichon frisé kwamen we uiteindelijk terecht bij Nedina´s Snuggle Pups. Herhaaldelijke contacten met Marga en Ismayil leerden ons, dat bij hun het belang van de hond bovenaan staat: gezondheid en welzijn van de hond, een goede opvoeding, een veilige omgeving. De keuze van een specifieke pup van een nestje is een moeilijke taak; allemaal prachtige diertjes. Ook dit betreffende kregen we goed advies.

Wie voor het eerst een Bichon frisé in huis krijgt, heeft informatie en praktische adviezen nodig. Dit betreffende hebben Marga en Ismayil ons uitstekend voorbereid: via de fraaie en altijd up-to-date website, mondeling en door een zeer handig boek. Daarnaast faciliteren aankoop van benodigde items; het puppy pakket is fantastisch.

We zijn zeer blij met onze nieuwe huisgenoot en dankbaar voor de kennismaking met Ismayil vanwege hun passie voor deze honden en hun betrokkenheid en behulpzaamheid.

Stefan, Janine, Paul, Klara


Shauni haar tweede nestje van 25-08-2015.

Gina en haar man Joost hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Spogno.  Spogno heeft zijn hun roepnamen behouden.

Spongo 1  Spongo 2

Superpup Spogno

Hallo Ismayil en Marga.
Puppy Sogno is na een rustige nacht weer vrolijk en speels aan zijn”dagtaak” begonnen, dank zy jullie “opvoeding” was hij na twee dagen reeds vertrouwd met ons en zijn omgeving waarvoor
onze beste dank!  Hoe het allemaal begon………
Zondag 15 nov. 2015  Allebei vroeg opgestaan voor de rit Belgie Nederland (Weert  217 km) Aangekomen op plaats van bestemming zeer hartelijk ontvangen door Ismayil en Marga
en hun schattige hondjes waaronder Shauni en pup Sogno, gespreksonderwerp natuurlijk DE BICHON FRISE. Vol emotie en toewijding vertellen Marga en Ismayil samen over de opvoeding ,verzorging en speels
plezant en goed karakter van de bichon frise. Na lang gekeuveld te hebben terug de reis naar belgie aangevat (alwas het soms moeilijk om mijn ogen op de weg te houden,  pup Sogno lag
immers te slapen met pootjes in de lucht) thuis aangekomen de vele geschenken gekregen van Marga en Ismayil uitgeladen en bench geinstalleerd. Hoe groot was onze verwondering na
enkele uren was Sogno reeds zijn nieuwe thuis gewoon , al was hij reeds jaren bij ons.
Ismayil en Marga; bedankt voor dit “geschenk uit de hemel “
Puppy Songo heeft het ontzettend naar zijn zin binnen ons gezin, dank zy uw toewijding vooraf gaand aan het toevertrouwen aan ons,waarvoor onze beste dank
Aan iedere honddeliefhebber, van plan een hondje aan te schaffen,
Nedina snuggle pups te Weert Nederland beslist een aanrader
Een bichon frise in huis halen is echt een aanrader lief,vrolyk,speels en goed karakter !!!
Ismayil en Marga bedankt voor alles!

Shauni haar tweede nestje van 25-08-2015.

Myrna en haar vriend Jeffrey hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Speranza.  Ze hebben hem de naam Safia gegeven.

Beste Ismayil en Marga,

Jefrey9  Jefrey 6  Jefrey4

Allereerst super bedankt voor al jullie hulp, tijd en open communicatie.

Myrna en ik waren samen op zoek naar een hond, welke niet al te groot is en ondertussen wel houdt van lekker spelen, wandelen, die ook nog sociaal en slim is, maar ondertussen mag de hond ook nog wel een beetje een boefje zijn. Kortom we hadden behoorlijk wat eisen, dus dan ga je opzoek naar de juiste hond. Per toeval vonden wij een Bichon Frise en natuurlijk jullie bijbehorende website. Na het lezen van jullie website hadden wij gelijk het gevoel dat dit het juiste ras voor ons was.

Jefrey17  Jefrey 18  Jefrey26

Vervolgens ga je kijken welke fokkers er zijn en deze gingen we met jullie vergelijken. Al snel kwamen wij aan de hand van jullie website tot de conclusie dat we als eerste bij jullie moesten gaan informeren, want de open communicatie op alleen jullie site is erg fijn, ook vonden wij het gelijk een goed teken dat jullie niet zomaar een pup aan iedereen verkopen. Dat gaf ons het gevoel dat jullie echt om jullie pups geven en dat zij dus ook bij jullie al goed behandeld worden.

Jefrey 1  Jefrey 2  Jefrey7

Na het invullen van het contact formulier en een telefoongesprek met Ismayil werden we nog enthousiaster over het ras en jullie als fokkers. Toen we langs mochten komen en wij jullie honden voor het eerst ontmoeten waren we gelijk op slag verliefd. Wat een leuke, mooie en sociale honden hebben jullie. Wij dachten dat we vanuit Hoofddorp naar Weert waren gereden voor een gesprek van max een uurtje (hoeveel tijd kan een fokker nou nemen om kopers voor hun pups uit te zoeken). Uiteindelijk gingen wij ruim 3 uur later terug richting huis met een hoop informatie en in de weken erna volgde nog veel meer informatie incl. een mooi boek, hierdoor ben je zo goed voorbereid en kom je niet meer voor verassingen te staan. Wat hadden we een fijn gevoel over jullie na het gesprek. Wij vinden het bijzonder hoeveel jullie geven om jullie honden en de pups.

In de weken daarna hebben we een paar keer contact gehad tot de pups geboren waren. Vanaf het eerste moment werden wij overal van op de hoogte gehouden. Zo leuk om vanaf hele kleine roze wezentjes tot het moment dat we onze klein meid mochten ophalen, overal zo in betrokken te worden.

Jefrey23  Jefrey19  Jefrey15

Het is ook mooi hoe jullie tijdens de ontwikkeling van de pups op hun karakter letten en dit afstemmen op de nieuwe baasjes. Doordat wij op het laatste moment de hele moeilijke keuze hadden tussen 2 super leuke pups, mochten wij nogmaals langskomen om te kijken welke onze voorkeur heeft. Uiteindelijk blijkt onze kleine meid ons uitgekozen te hebben door steeds naar ons toe komen en gelijk met ons te spelen en te knuffelen.

Nu ze 2 weken bij ons is, zien we hoeveel tijd en liefde jullie al aan de pups geschonken hebben. Ze plast vanaf begin al op haar toiletje en ze had ook vrij snel door dat ze naar buiten moest voor haar behoefte. Hierdoor hebben we bijna geen ongelukjes in huis. Ook is ze zo sociaal en bijna nergens bang voor en als ze iets wel een beetje eng vindt, dan kijkt ze het even aan en gaat er uiteindelijk toch naartoe. Alles vind ze leuk en dat omdat jullie zoveel tijd in haar gestoken hebben.

Jefrey13  Jefrey 3  Jefrey25

Laatste waren we met haar bij de dierenarts en daar werd wederom onze goede keuze voor jullie bevestigd. Want alles was perfect (woorden van de dierenarts), ze groeide goed, zag er goed uit, pootjes voelde goed en ga zo maar door. Dan sta je daar toch wel heel trots moet ik zeggen.

Wij zijn jullie super dankbaar dat onze droom is uitgekomen met onze kleine Safia. Haar naam betekend zuivere en oprechte vriendin en dat is ze vanaf het begin af aan, mede door jullie liefde en aandacht.

Super bedankt voor al jullie adviezen en tijd, ook nadat we Safia bij jullie opgehaald hebben.

Jefrey 10  Jefrey2  Jefrey3

Groetjes Myrna & Jeffrey en een pootje van Safia


Shauni haar tweede nestje van 25-08-2015.

Natascha en haar man Matthijs en hun kinderen Donna en Nova hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Saba Ze hebben hem de naam Simon gegeven.

Hallo Ismayil en Marga,

Simon 11  Simon 8  Simon 2  Simon 12

Wij hadden al langere tijd de wens om als gezinsuitbreiding een hond te zoeken. Natascha is trimster en heeft hierdoor veel verschillende rassen op de trimtafel, een hond met een mooie vacht is daarom natuurlijk belangrijk. We hebben 3 kinderen dus het karakter is dat ook. Donna, onze oudste dochter, is helemaal gek van de Bichon. Als er een in de trimsalon komt op zaterdag gaat ze vaak een ochtendje mee om te ‘helpen’. De keuze voor dit leuke ras was dus al snel gemaakt.

Als je kiest voor een rashond, dan komt deze van een goede fokker die met veel zorg en liefde bezig is met het ras, er bestaat immers niet zoiets als een beetje een rashond. Deze fokker voor de Bichon hebben we gevonden in Weert.

Simon 10  Simon 6  somon 1  Simon 9

Vanuit de website hebben we besloten contact op te nemen met Marga en Ismayil. We hielden rekening met een wachtlijst en hoopten dat we in het voorjaar van 2016 aan de beurt zouden zijn. Het ging wat sneller als gepland, en inmiddels woont Simon alweer 4 weken bij ons. Simon is een grappig, lief en mooi mannetje, die zich in die paar weken al als volwaardig gezinslid een plek bij ons heeft gevonden. De manier waarop Marga en Ismayil omgaan met de honden heeft ons positief verrast: Ze hebben het welzijn van de hond voorop staan en als nieuwe eigenaar krijg je heel veel informatie en begeleiding.

We zijn heel erg blij met Simon (en hij met ons.. ; ) . We hopen dat u, als u op zoek bent naar een Bichon, uw zoektocht zal beginnen bij Marga en Ismayil.

Simon 5  Simon 4  Simon 3  Simon 7

Gr. Natascha, Matthijs, Donna, Nova, Lola (.. Simon)


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Wim en Hammond, hebben het hondje Syon. Ze hebben hem de naam Vegas gegeven.

Hi Marga and Ismayil,

Wim 1  wim 6  wim 7

Finding a new family member is not an easy job. But when we saw the Bichon Frise and came to visit you for the first time it was immediately clear what we wanted as our kid and as brother for our rabbits Sundance and Starbright.
Talking to you and seeing your enthusiasm for the dogs and the great care with which you breed made it clear we found the breeder we were looking for.
It was also obvious that you take greater care to find a good new home for the puppies.
We were very happy to hear that we could show you that a puppy will have a good home with us.
It was a pity we could not see the new nest yet, they were still too young at the time and we had to wait 4 weeks due to our holiday plan.
While on holiday It was great to receive your pictures of the young pups, growing every week. We were enjoying our holiday in the city of Luck and Entertainment, the city would give it’s name to our pup: Vegas.

wim 4  wim 3  wim 2

Once we were back we could already come to pick-up Vegas as the first one to leave home.
We again were impressed by the way you prepared mother and child for this moment.
Maybe a happy one for us be we realize a sad one for the parents and for you as well.
Your professionalism showed also in the big book with all the information and in all the materials, food, toys and the official paperwork.
And even now we are grateful for the advice you always give us with questions and issues we have and we are happy to keep you informed on the progress of Vegas’s development.

wim 9  wim 5  wim 8

Kind regards Hammond en Wim.


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Máire en Ronald en de kinderen Seán en Erin, hebben het hondje Suvimal. Ze hebben hem de naam Kelly gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

kelly 2  kelly 4  kelly 6

Wij waren op zoek naar een kindvriendelijke en sociale hond geschikt voor iemand met allergieën, een hond die ons gezinnetje zou kunnen aanvullen en verrijken. Onderzoek op het internet leerde ons dat de Bichon Frisé zich daar bij uitstek toe leent, en na wat verder onderzoek naar fokkers zijn we via jullie uitgebreide website bij Nedina’s Snuggle Pups terecht gekomen.

Tijdens het eerste telefonische gesprek kregen we meteen het gevoel dat de puppies heel belangrijk voor jullie waren, en dat jullie op zoek waren naar een goed thuis voor de puppies. Dat gaf ons het idee dat het bijzondere pups waren. Toen we de puppies voor het eerst zagen bij ons eerste bezoek bij jullie, dachten we meteen dat ze heel schattig en lief waren. Marga heeft ons goed advies gegeven dat deze puppy (Kelly) het beste bij onze familie zou passen, en dat blijkt ook zo te zijn. Marga en Ismayil hebben ons heel veel informatie gegeven, en hebben ook een uitstekend en uitgebreid handboek meegeleverd. Ze regelden ook een heel puppy pakket wat erg handig is voor beginnende hondeneigenaars zoals wij.

Kelly woont nu anderhalve week bij ons, en is al helemaal een onderdeel van ons gezin. Zoals onze zoon de hele tijd aangeeft, is ze “een echt schatje”. Ze is graag onder de mensen en speelt heel graag mee. We zijn heel blij dat we een Bichon Frisé hebben gekozen, en dat we deze bij Nedina’s Snuggle Pups hebben gekocht.

Groetjes van Máire, Ronald, Seán en Erin


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Mike en de kinderen Rena en Sara Sakai, hebben het hondje Sheehan. Ze hebben hem de naam Luke gegeven.

Hello Ms.Marga and Mr.Ismayil,

Sakai 3  sakai 1  Sakai 2

The first time Ms.Marga and Mr.Ismayil and we took contact was early May. We found out about Nedina Snuggle pups kennel through Mr.Ismayil web page. When we talked to her on the phone we  immediately felt her passion, love, and proficiency with her puppys. Later in the month as we visited her kennel and was warmly welcomed along with her beautiful dogs (being surrounded in so much puffys really is a once-in-a-while experience!) we immediately knew Mr.Ismayil were the ones we can trust and rely on during our first time getting a puppy. She informed us thoroughly about everything we needed to do. By the start of June we were able to welcome a new member to our family, we named him Luke and he is such a sweetheart who likes to cuddle and play. He is truly a source of joy in the family, and we can not thank Ms.Marga and Mr.Ismayil enough for everything, of all always being there for questions and advices.

Sakai 4Sakai 5  Sakai 6

Sincerely family Sakai


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Hans en Truus, hebben het hondje Sterre. Ze hebben haar de naam Sterre laten behouden. 

Hallo Ismayil en Marga

sterre 2  Sterre 1

Wij hebben 30 juni 2015 onze Sterre opgehaald. Eerst was er een gesprek aan vooraf gegaan, met duidelijke eisen en plichten, een teken dat een fokker niet over een nacht ijs gaat, om haar hondje toe te vertrouwen aan de baasjes, en dat gaf ons een goed gevoel.

Het zag er keurig uit, de pup was schoon, en we mochten haar even vasthouden, we hadden al aangegeven, dat we onze handen ontsmet hadden. Ach… we waren op slag verliefd, en bij het weggaan wisten wij het al, bij thuiskomst aangegeven, dat als Ismayil het er ook mee eens was, wij haar graag wilden hebben.

Dinsdag was het zover, en opgetogen gingen we met ons kleine hondje naar huis, thuisgekomen haar overal aan laten snuffelen.. en toen in de bench. Alles hadden we al in huis gehaald, maar we hadden ook een grote verrassingsdoos meegekregen, met speeltjes, een fleece dekentje, waterflesje, snuffelmat … werkelijk overal was aan gedacht.

Iedere maand gaan we naar de dierenarts voor een puppycheck en de dierenarts bekeek haar paspoort en vertelde, er is overal aan gedacht, de fokster kreeg ( en terecht) een pluim.

Voor het eerst is ze naar de trimsalon geweest, en ze had zich volgens de trimster gedragen, waar menig oudere hond een voorbeeld aan kon nemen. Ze wilde Sterre wel houden… echt niet.

De dierenarts ook al, voor geen goud is ons hondenkind te koop, ze is ondeugend, en ook zo lief. Haar riempje wil ze zelf vasthouden, en na een week klom ze uit het konijnenhok wat om de bench stond, klein bijdehandje.

Ismayil we zijn heel tevreden met onze Sterre, wij weten, met hoeveel inzet jij voor de honden zorgt, nachten ben je op bij een geboorte, en daarna,

menig keer heb ik je mogen bellen, met een vraag, en niets is je teveel, hartelijk dank daarvoor.

Sterre 3  Sterre 4

Hartelijke groeten, Hans en Truus, en een lik van je hondenkind “ Sterre”


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Jolanda van Jelgerhuis heeft haar hondje met de Stamboomnaam Sterre . De vorige eigenaren hadden de naam van Sterre laten behouden. Ook Jolanda vond de naam Sterre mooi en heeft haar naam ook laten behouden.

Hallo Marga en Ismayil.

Jolanda14  Jolanda2  Jolanda4  Jolanda16

Mijn naam is Jolanda van Jelgerhuis en ik fok zo’n 10 jaar mopshondjes. Toch heb ik gedurende die periode stiekem op shows wel eens een blik laten vallen op de Bichon Frisé. Nu de fok van de mopshondjes op een lager pitje staat wilde ik mijzelf voor mijn verjaardag een Bichon Frisé kado doen. Naast mijn 4 mopsjes wilde ik heel graag zo’n witte knuffelaar en na wat googelen kwam ik bij Marga en Ismayil terecht. Mijn voorkeur ging niet direct naar een pup uit, een herplaatser zou ook fantastisch zijn. En ja er was sinds kort een hondje retour gekomen bij de fokker voor herplaatsing. Ik meldde mij direct aan en legde de fokkers uit dat ik al aardig wat hondenkennis had opgebouwd en dat is wat Sterre echt nodig had. Er volgde een eerste ontmoetingsavond in Weert. Allereerst brachten we met Sterre een bezoek aan een hondengedragstherapeut om te kijken welke begeleiding Sterre nodig had. Ze was wat onzeker en durfde niet dichtbij te komen, dus daar moest aan gewerkt worden. Daarna retour naar de rest van de Bichons.
Sterre20  Jolanda8  Jolanda3  Jolanda6
Ik had mijn camera meegenomen en heb wat foto’s gemaakt ook van Sterre met vader en moeder. Er werd afgesproken Sterre eerst nog even wat rust te gunnen en Marga en Ismayil wilden onderling nog even babbelen of het een geschikte keuze voor Sterre zou zijn om haar bij 4 mopsjes te plaatsen. Ik verzekerde ze al dat mijn mopsjes zeer rustig en makkelijk waren en ze Sterre zonder meer zouden accepteren. Tot mijn grote vreugde kreeg ik na 2 weken te horen dat Sterre bij mij zou komen wonen, maar de fokkers wilden het hondje brengen om te zien hoe het met de mopsjes zou gaan. De ontmoeting met beide hondenrassen ging prima, de mopsen hadden meer interesse in de fokkers dan in Sterre, zo konden ze prima aan elkaar wennen. Naast mijn lieve pluizige Sterre kreeg ik heel veel toebehoren en adviezen, echt te veel om op te noemen. Sterre, de mopsjes en ik kregen 4 weken om aan elkaar te wennen. Daarna zou ze officieel op mijn naam worden geschreven. De nieuwe eigenaren voor de Bichon Frisés worden dus met zorg uitgekozen. Sterre gaat naar cursus en is een prima leerling. Ze leert snel en is al een stuk vrijer geworden. Ik heb een schat van een Bichon Frisé en een zeer goede begeleiding gekregen van Marga en Ismayil. Hartelijk dank daarvoor!

Jolanda7  Jolanda13  Jolanda1  Jolanda18

Hieronder heb ik een klein stukje van Jolanda haar mail bij de recensie gezet vond zo leuk.
Met Sterre gaat het prima. Nog 1 keer naar cursus, ze is de beste van de 4. In mijn woonplaats is een doggywash.  Het oppakken gaat ook steeds beter. Ze gaat soms tegen mijn stoel opstaan dan wil ze op schoot en kan ik haar zo optillen. En o wee als er een mops bij haar bench komt, dan gaat ze er tussen staan en blaffen haha. Deze maand moet ze worden geent en Candy ook. Dus samen naar de dierenarts. Daar laat ik de nagels knippen zodat ik kan kijken hoe ze dat doen. Zo lang het weer het toelaat ga ik ‘s middags met Sterre alleen een lange wandeling maken. Meestal naar mijn moeder want die is gek op haar.
Jolanda15  Jolanda5  Jolanda17  Jolanda19
Maar voordat we gaan wandelen wordt Sterre eerst helemaal uitgekamd, dat doe ik elke dag. Zo weet ze ook dat na die kambeurt een fijne wandeling volgt, dan staat ze al bij de deur te springen. Met de mopsjes samen gaat het goed. Ze heeft een beetje een kijkje op de reu Rambo want die wil ook met de speeltjes spelen als ik ze gooi in de tuin. Ze ligt vaak met Daphne op de stoel en wast dan haar oortjes. Als Sterre helemaal is opgekamd en ik met haar buiten wandel krijg ik vaak positief commentaar van omstanders. Zo van, jee die is wit of kinderen van, oh kijk dat hondje en dan moet er geaaid worden. Of mensen die zeggen, dat is een mooi hondje. Ik knip af en toe een beetje het haar zodat er niet zoveel pluizige uitstekels op komen maar het moet nog wel iets langer worden, vooral op haar kopje. De ogen hou ik goed vrij en ook tussen haar voetzooltjes knip ik regelmatig het haar weg net als de plukjes die in haar mond gaan. Kortom, ze voelt zich steeds beter thuis.
Jolanda12  Jolanda10  Jolanda11  Jolanda9
Groetjes Jolanda,

Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Veronica en Jan-Willem en de kinderen Misha en Ivanna, hebben het hondje Suvan. Ze hebben hem de naam Sonny gegeven.

Lieve Ismayil en Marga en alle kwispelende gezinsleden,

veronica 1  Sonny 1  Sonny

Twee weken geleden is er dankzij jullie een grote droom in vervulling gegaan. Een eigen lieve Bichon Frise genaamd Sonny, en wat voor een! We hadden ons goed ingelezen maar tijdens het kennismaking gesprek bij jullie thuis werd ons duidelijk wat er allemaal echt komt kijken bij een (Bichon) puppy. Ismayil, je hebt ons altijd ontzettend persoonlijk en betrokken te woord gestaan. Je trekt echt tijd uit om de nieuwe baasjes uitgebreid te leren kennen en begeleiden, en we weten inmiddels hoe hard jullie werken. Alles van A tot Z, van het eerste bezoek, wat we zouden moeten weten, wat we zouden nodig hebben tot de vragen waar we nu nog voor kunnen bellen…het was allemaal compleet verzorgd, overzichtelijk en bovendien open en eerlijk. Jullie houden van het ras, ontzettend veel van jullie honden en zijn professioneel. Jullie staan voor iets waar je heel trots op kunt zijn.  Onze dierenarts, de trimster en enkele mensen die er verstand van hebben waren onder de indruk van het vrolijke, aanhankelijke karakter en prachtige uiterlijk van onze Sonny. Alsmede van mijn  verhalen over jullie werkwijze. Een uitschieter vinden we de wekelijkse foto’s van de pups die jullie plaatsen tijdens hun tijd bij jullie. Ook de website en de presentjes die we meekregen bij het ophalen van Sonny zijn origineel, verzorgd en een compliment waard.

Wie zeker ook eer toekomt zijn de mama en papa van Sonny. Salima en Sifu, ook zij waren heel zorgzaam en lief voor hun pups. Bovendien vriendelijk en nieuwsgierig naar ons, terwijl we toch maar met onze neus boven hun kinders hingen. We zijn ontzettend blij dat we ons hondje bij jullie hebben kunnen adopteren. Waren alle adressen waar je een hond kan halen maar zo dier en mens vriendelijk.

We wensen jullie heel succes en geluk voor de toekomst in jullie werk en privé,

Sonny 2  veronica 2

Hartelijke groeten, Veronica, Jan-Willem, Misha, Ivanna en Sonny.


Salima haar tweede nestje van 24-03-2015.

Sandra en Rinus , hebben het hondje Shoorsen. Ze hebben hem de naam Benji gegeven.

Beste Marga en Ismayil,

Rinus 10rinus 2

Begin maart moesten wij Ranka, een klein Maltezer teefje van net 8 laten inslapen na een mislukte operatie aan een tumor in haar darmpje. Ranka, lief, aanhankelijk, altijd blij en met ons en overal welkom. Tjonge, wat deed haar te moeten missen pijn.

Eind april, na wat gegoogle, kwam ik bij toeval op een site met honden die herplaatst moesten worden. Daartussen, hé een Maltezer, of toch niet, het bleek Ray, een Bichon frisé te zijn. Een Bichon frise? Nooit van gehoord, maar de aandacht was getrokken. Via via kwam ik op de site: www.bichonfrise.nl en ontdekte al lezende wat een echte fokker wel niet voorstaat en doet om gezonde honden te fokken. Alle informatie die je maar wilt hebben of nodig hebt, kwam ik tegen op die prachtige site van Ismayil over hun kennel en “Nedina’s Snuggle pups”.

Maar wilde wij nog wel een hondje want Ranka, tja zij was voor ons zo uniek. Toch uit nieuwsgierigheid contact gezocht met vragen over Ray. En ja hoor, ongeveer 3 uur later kreeg ik antwoord en niet zomaar. Wel 2 A4tjes waarin Nedina’s Snuggle pups uitleg deed waar ze voor stond. Dat alles zeer zorgvuldig en wekte veel vertrouwen. Ray had echter al een nieuw thuis gevonden

Daarna raakte alles in een stroomversnelling en voordat we het wisten stonden we zondag 3 mei op de stoep bij Nedina’s snuggle pups. We werden welkom geheten, niet alleen door Ismayil, maar ook door een hele roedel ´Bichon frisé´. Nauwelijks binnen of we zaten op de grond omgeven door allerlei Bichonnetjes, volwassen maar ook pups van 8 weken en dus waren wij verkocht! Daarna de werpschuur, zeg maar baar- of puppykamer, in waar nog 6 van de hele kleintjes rondhuppelden met eventueel daarin ons toekomstige hondje.

Rinus4  Rinus

Daarna naar huis overleg in de auto, thuis, bedenktijd, toch de enquête maar ingevuld. Want Ismayil gaat niet over 1 nacht ijs! Ze kende ons nu en op basis daarvan kon ze wellicht zien welke pup(s) daar bijpasten. Hemelvaartsdag was het zover. De keuze was tussen een teefje en een reutje. Beide schattig en na enige tijd, aarzeling en vergelijking gekozen voor het reutje. Na nog de nodige informatie van Ismayil op de weg terug bezig geweest een naam te kiezen. Uiteindelijk werd dat Benji!

Donderdag 21 mei 2015 was het zover. Na nog veel adviezen, goede raad, uitleg over een prachtig boekwerk met allerlei info en ondertekening van het contract en wat daar mee samenhangt, werd Benji overhandigd. Marga´s ogen werden vochtig en dat kwam niet door de wind buiten.

Thuis gekomen de bench geplaatst aan een ren met toilet ed daarin. Foto´s gemaakt en ook 1 naar Ismayil gezonden. Ja hoor, een bezorgde opmerking, het toilet was in een dienblad en let wel op dat het doek niet verschuift want alles is nog zo teer!!! Het toilet kwam pas de andere dag aan maar de noodoplossing werd gezien. Ismayil´s zorg gaat verder als haar eigen voordeur! Training, verzorging, een lief en goed baasje zijn, noem het maar. Voor Ismayil is fokken meer een roeping met veel liefde voor alle dieren uit hun kennel.

We genieten nu al veel van Benji, een lief en leuk hondje met een goede basisopvoeding. Dank je wel Ismayil. Jullie werken vanuit je hart met liefde voor al jullie Bichon Frisétjes!

Benji zullen wij een liefdevol en veilig tehuis geven want als hij wordt als Ranka dan krijgen wij er zoveel warmte en aanhankelijkheid voor terug, zeer waardevol en iets waar je nooit om hoeft te vragen. Benji heeft nu al veel kenmerken ook zo te worden!

Sandra en Rinus


Shakinah haar tweede nestje van 08-03-2015.

Harald en Annelies Lijesen en Lily Kuntze, de moeder van Annelies, hebben het hondje Nedina’s Snuggle Pups Selfie. Ze hebben hem de naam Selfie gegeven.

EERST EEN STUKJE VOORGESCHIEDENIS

resensie annelies 5  annelies 7

In maart 2013 ben ik op zoek gegaan via internet naar iemand die mij nou eindelijk eens kon gaan vertellen/bevestigen  dat het gedrag van onze Bichon Frise Doedel niet klopte met hoe een Bichon nu is. Doedel  (toen bijna 3 jaar) , kon behoorlijk uitvallen naar andere honden en buiten was het een en al ellende. In huis een super hondje. Hij leerde snel en vond het heerlijk om te werken. Gedragstherapeut na gedragstherapeut over de vloer en een lege portemonnee. Met de fokker er over gesproken en zij zei steeds; ” joh niks aan de hand, zijn moeder is ook zo’n felle , gaat wel over”.

Er is meer aan de hand riep ik steeds. Na gezocht te hebben en gevonden kwam ik uit bij Nedina’s Snuggle pups. Ik kreeg een luisterend oor van Marga en zij kon bevestigen dat het niet helemaal bij de Bichon hoorde zoals ze het uit mijn verhalen kon halen. Marga kende de fokster, die niet zo werkt als dat Ismayil doet. Marga zei ook dat zij de fokker niet wilde afkraken maar nu wel begreep dat daar meer aan de hand was. Ik vertelde haar dat zijn zusje desondanks een operatie is overleden aan levershunt en dat de opa (inmiddels ook overleden op 5 jarige leeftijd) en de vader epilepsie hadden. De mama van hem kreeg nest na nest. Inmiddels was ik via- via achter nog meer nare erfelijkheden gekomen die de fokker voor mij verborgen heeft gehouden. Marga en ik  hadden een heel fijn gesprek en ik mocht haar altijd bellen voor raad of daad ook al kwam het hondje niet bij haar vandaan. Van beide kanten voelde het door de telefoon al heel vertrouwd en hebben wij veel dingen gemeen samen.

Doedel zijn gedrag werd erger en erger. Totdat hij in september 2014 na een boswandeling een hele heftige epileptische aanval kreeg waarna hij 2 uur buiten zijn bewustzijn is geweest. Wij waren in het oosten van het land op bezoek en zijn toen daar naar een dierenarts geweest. De volgende dag naar onze eigen dierenarts geweest en na bloedonderzoek werd hij ingesteld op medicatie. Zijn gedrag werd nog erger en in huis liep hij als een oud dement hondje. Toen ben ik weer in de telefoon geklommen en Marga gebeld. Wij hadden bijna dagelijks contact. De bloedwaarden van Doedel zijn lever holden achteruit. Doedel was zichzelf niet meer en zat apathisch te staren. Na de verdrietige uitslag te horen dat Doedel zijn pillen eigenlijk verhoogd moesten worden maar dat de lever en de nieren dat niet meer aankonden hebben wij na groot beraad moeten besluiten om Doedel in te moeten laten slapen. Hij bleek drager te zijn van levershunt. De afwijking aan de lever wil nog wel eens leiden tot gedragstoornis. Hij kreeg teveel prikkels en die hebben zich opgehoopt en met gevolg tot een explosie in zijn koppie wat epilepsie heet. Helaas heb ik gelijk gekregen. De dierenarts kon dat toen ook beamen. De dierenarts is hier thuis gekomen en zij huilde met ons mee. Doedel leeft voort in ons hart en zijn foto kwam te hangen in de werpkist van Shakinah de mama hond met de 4 pus waaronder onze Selfie bij zat. Dit is voor troost en bescherming zoals Marga dat zei, ten behoeve van de mama en de pups. Zo was Doedel toch bij ons.

resensie annelies 3  annelies 6

Bijna iedere dag belden wij elkaar. Ik zocht haar en Ismayil op bij shows. Ik heb haar zelfs geholpen met kammen tijdens een show. Kortom ze betrokken mij bij veel dingen. Ze sleepten ons door het eerste rouwproces heen. Ik kon het niet verkroppen, zo’n lief hondje van 4 jaar in te moeten slapen door iemand die met onkunde hondjes fokte. Marga kon het nog opbrengen om te zeggen dat die vrouw het niet met opzet gedaan zal hebben maar gewoon haar gang is gegaan en nest na nest kreeg.

Ismayil heeft mij vanaf dag 1 betrokken. Vanaf de loopsheid van Shakina tot en met de bevalling toe. Het eerste hondje wat geboren werd kreeg ik van Ismayil in mijn hand op 8 maart en zijn naam is Selfie. Daarna heb ik er gelogeerd en opgepast als zij naar een show gingen. In die tijd heb ik heel veel geleerd en daarom zeg ik ;

“Lieve Marga en Ismayil, hierbij willen wij jullie publiekelijk bedanken voor de enorme steun en leerschool die wij van jullie heb gekregen. Je hebt mij opgebeurd want ik voelde mij geamputeerd door het verlies van Doedel. Harald en ik zijn dolblij met Selfie. De dierenarts die Doedel heeft in moeten laten slapen vond het wel leuk dat zij de puppycheck heeft uit kunnen voeren op dit mooie, vooral gezonde en schattige hondje. Ze wist niet wat ze zag, ook het  prachtige boekwerk wat er voor iedereen was bij het prachtig verzorgde puppypakket. Dit is niet de eerste de beste fokker zei ze.

Zelf heb ik kunnen ervaren hoeveel werk ze hebben aan het runnen van een kennel. En dan is het nog “maar” hobbymatig. Ook de andere volwassen hondjes worden met liefde verzorgd. Als ik hondje zou zijn weet ik zeker dat ik daar wil wonen. Onze vriendschap zal zeker een voortbestaan hebben.

Dank voor ons prachtige hondje Selfie en de mooie vriendschap die er uiteindelijk is ontstaan na het eerste telefoontje over Doedel.

Veel liefs van Harald en Annelies Lijesen – Rijswijk(ZH). “

resensue annelies 2

Rijswijk, 9 mei 2015.


Shakinah haar tweede nestje van 08-03-2015.

Rick en Marouschja Gevers en hun twee zoons Kaj en Levi hebben hun hondje met de Stamboomnaam Shabourha. Ze hebben haar de naam Dakota gegeven.

Lieve Marga en Ismayil,

Marouschja 1  marouchja 5

Vanaf het eerste moment dat ik Ismayil aan de telefoon had wist ik dat ik bij haar goed zat, uren hebben we aan de telefoon “gehangen”.
Zo betrokken, liefdevol, oprecht, en een schat aan ervaring brengt ze met zich mee.
En nog steeds kunnen we urenlang kletsen over van alles en nog wat.
Met zoveel zorg en liefde worden de pups grootgebracht.
Wij werden goed op de hoogte gehouden over alles, vanaf de bevalling tot aan de laatste week, tevens door middel van foto’s en filmpjes.
Op deze manier gaven jullie mij het gevoel dat ik daadwerkelijk, ook al was het op afstand, betrokken bleef in het leven van de puppy’s.
tot uiteindelijk, de laatste week, het afscheid van Dakota, met tranen omdat ze klaar was om naar een nieuw baasje te gaan.
Maar voor Ismayil houdt het daarbij niet op, ze blijft betrokken in het wel en wee van Dakota en staat met raad en daad bij om te helpen waar het kan.
Wij merken aan onze geweldige pup Dakota dat het geen betere start kon hebben gehad.
Dolverliefd zijn we op haar!!
Wij vinden jullie in een woord; GEWELDIG!!
Bedankt voor al jullie goede zorgen en we blijven contact houden, want vanaf het eerste moment dat we elkaar spraken was er een klik tussen ons en die zal blijven bestaan!!

Even een stukje van Rik: Ik ben altijd nogal sceptisch als het gaat om huisdieren en dan met name als ze ook wat geld kosten. Maar al eerder bij onze Indy, en nu ook weer bij onze Dakota, blijken er liefhebbers te zijn die met hart en ziel en enorme passie er voor zorgen dat er een “perfect fit” is tussen de pup en het gezin waar het naartoe gaat. Ik ben persoonlijk helemaal blij met onze Dakota en vooral zoals jullie er mee omgaan (ook al kost het nogal wat belminuten van mijn vrouw, hihi).  Echt iedere euro dubbel en dwars waard zijn jullie. Marga en Ismayil bedankt!

Marouchje 3  marouchja 4

Heel veel liefs van ons en een dikke kus van Dakota.


Shakinah haar tweede nestje van 08-03-2015.

Thora en haar man Gudmundur en hun twee kinderen met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Sajan. Ze hebben haar de naam Tinni gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

Thora 1  Thora 3  Tinni 1

A year ago we got our first dog from Marga and Ismayil. We named him Tobbi and he is a real sweetheart who loves to play! After some thinking we decided to get him a little playmate so he would not be all alone. So we went back to Ismayil and found out that Tobbi’s mummy was having puppies again with Tobbi’s daddy. This meant that Tobbi was about to become a big brother. A few months later we met Tobbi’s little brother, Tinni, and in May we took Tinni home.

Tinni is an independent little man, who likes his food and is not afraid to voice his opinion or stand up to his big brother! In some ways the two brothers are similar but in many ways they are different both in looks and character. And like all brothers they love to play and run and fight!

With Tinni we have added even more life to our household and we expect our two little Bichons will keep us very busy in times to come!

Thora 4  Thora 2

Thanks Ismayil.


Shakinah haar tweede nestje van 08-03-2015.

Kees en Mariannen hebben hun hondje met de Stamboomnaam Sinha. Ze hebben hem de naam Sanja Fleur of te wel Fleur gegeven.

beste Marga en Ismayil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanja Fleur en haar familie

Sanja Fleur…. Wonderschone bloem.

We noemen haar Fleur.

Na een paar jaar wikken en wegen of we wel of niet weer aan hondjes zouden beginnen en na talloze rassen bestudeerd te hebben, besloten we om op een mooie zondag eens een kijkje te gaan nemen op de hondenshow in Eindhoven…. Nee niet zomaar een honden show, maar een show (zoals mij later bleek) waar ook Bichon Frise hondjes waren en na 17 jaar dit geweldige ras in huis te hebben gehad, verbleekten alle andere rashondjes. Geen interesse meer….

We hadden verwacht dat het er zou wemelen van de Bichonnekes, maar nee, boven in een hoek daar stonden een man en een vrouw met een paar hondjes….Pracht honden!!!

Later bleek te Ismayil te zijn.

Niet veel later zaten we Ismayill thuis aan de koffie en werden er plannen gesmeed om (van de op dat moment drachtige hond) toch een puppie aan te schaffen. Maar hoho, dat gaat bij Ismayil niet zo maar…….

Toen wij 17 jaar geleden onze eerste Bichonnekes kochten, waren de fokkers blij dat ze weer een hondje verkocht hadden. Je kreeg ze –na betaling- mee en garantie tot bij de voordeur…. Voorlichting? Uitleg? Garantie? Ondersteuning?

Nou nee niet echt. Sterker nog, echt NIET.

DAT ligt bij Ismayil toch wat anders. Er wordt serieus gekeken naar de thuissituatie van de (beoogde) nieuwe baasje en hoe ze zijn en of ze wel goed genoeg zijn voor de hond. Nee nee, het gaat pas in een veel later stadium om de centjes. Het gaat hun vooral om het welzijn van de hond.

En wij zijn het daar hartgrondig mee eens. Hoe anders dan vroeger!!

Maar er is veel meer anders dan vroeger, maar daarover onderstaand meer.

11287177_643474972453764_555716036_n  11118154_642288275905767_1074397310_n  11303727_643474979120430_1257555779_n

Over ons hondje Steijn (ook Ismayil) heb ik op de site het verhaal geschreven hoe dat allemaal is verlopen, dus ik ga nu even verder in de tijd…..

We gingen weken later nog weer even naar Weert om wat zakelijke dingen af te regelen….

En daar liep onze Fleur….. dat was het hondje dat we oorspronkelijk hadden besteld en dat was ook het moment dat de wereld voor mijn vrouw Marianne als bij een bominslag, veranderde. De moederhormonen gierden door het lijf… de verliefdheid was enorm en onomkeerbaar. Met geen pen te beschrijven wat er gebeurde en er zullen lezers (vooral lezeressen) zijn die meteen snappen wat ik bedoel.

Twee dagen bedenktijd spraken we met elkaar af en ik zal U vertellen, dat dat twee heftige dagen zijn geweest voor mijn vrouw. Maar de knoop werd doorgehakt en we gingen onze Fleur ophalen. Alles was al door Ismayil geregeld, alles was kant en klaar, er was niks tekort, er was niks mis en ik wil NU eerst even vertellen wat deze twee geweldige mensen presteren….

Na een leven werken en met mensen omgaan, mag U van mij aannemen, dat ik weet waar ik over praat.

Als je al door Ismayil als een goede baas en bazin voor een van hun puppen wordt beoordeeld, dan ben je er nog lang niet.

Behalve een pup krijg je nog veel meer mee. Op de eerste plaats een uitgebreide mondelinge uitleg hoe je als baas / bazin met een Bichonneke om moet gaan. Nee, geen flauwe commerciële klets praat, maar een goed doortimmerd verhaal. Een verhaal dat aan alle kanten hun zorg en liefde voor deze dieren uitstraalt.

Een verhaal van een hondenmoeder en -vader, die weken lang iedere paar uur bij hun puppen waren. Deze puppen bij de mederhond aanleggen. In de schuur slapen om te waken over hun “kindjes”. Om de paar uur wakker moet worden en dat terwijl er een normale werkdag achter aan volgt.  De puppen opvoeden en ze beschermen. De medische zorg geven aan deze diertjes en alles nauwgezet vast leggen. Alle onderzoeken laten doen op mogelijke ziektes en of afwijkingen. Gigantisch veel tijd en hoge kosten zijn voor hun geen belemmering om het beste van het beste aan hun pups te geven. En dus ons, de uiteindelijke baasjes, een geweldige goede en gezonde hond te geven voor de komende 15 jaar…..

Welke fokker doet dat?

Wie houdt dat vol?

Alleen met zoveel “liefde” voor je pups kan dat; de liefde die zij geven is uniek en bijzonder.

Na hun mondeling uitleg, volgt een tas met allerhande leuke spullen voor de pup… wij keken onze ogen uit. Nee, zoiets hadden we nog nooit mee gemaakt…

Dan komt er een boek……………………

Dan val ik stil…

marinanne 1  marianne 2  Marianne 3

Bewondering, respect… wat heeft deze man, deze fokker, een ongelooflijk mooi stuk werk geleverd. Nogmaals, in mijn werkzame leven heb ik veel gezien en gedaan en meegemaakt op hoog niveau, maar wat Ismayil hier in al haar oprechtheid en eerlijkheid heeft gemaakt, verdient volledige aandacht en ze mag, nee ze MOET- daarmee even in het zonnetje gezet worden.

Wat een werk.

Wat een kennis.

Wat een schat van informatie. Een boekwerk voor het leven.

Mijn grote bewondering daarvoor.

Chapeau, petje af!!

Tenslotte volgt er het contract.

Ook het contract is doorspekt van zorg en nazorg en garantie voor het welzijn van de pup. Nee geen kil en koud stuk roerend goed waar het over gaat, maar een wezentje dat nog lang een diepe band zal hebben met U en de fokkers. Lees het contract goed en U zult zien dat alles draait om de hondjes zelf. Nee de zorg gaat verder dan alleen het ondertekenen van het contract. Training, verzorging, een goed respectvol baasje zijn….

Het is geen makkie om een fokker te zijn zoals Ismayil. Er gaat heel erg veel vooraf aan het moment dat U de pup in handen krijgt.

Het is bij hun meer een roeping. Het is hun streven naar perfectie en ongeëvenaarde liefde voor hun honden-kindjes..

Niet iedereen zal zich realiseren wat er achter het kopen van een hondje van hun, schuilt.

Ik heb het nodig gevonden om dat wat uit de doeken te doen, omdat ik vind dat ze die eer ook volledig verdienen. Van ons krijgen ze en lintje in de orde van de Bichon Frise hondjes!!

Tja en dan waar het vooral om gaat…. Onze nieuwe huisgenote. Onze pup, en Marianne haar kindje. Ze is er dol en dol gelukkig mee. Het is ook een schat van een hondje en ze doet het heel erg goed na aanvankelijk was gewenning. Maar ja, de puppen gaan weg bij hun moeder, broertjes en zusjes. Weg uit hun vertrouwde omgeving en begrijpelijk dat het even kost om aan de nieuwe omgeving te wennen.

We hebben in Fleur een prachtige hond. Een heerlijk koppie en ja we mogen haar een liefdevol tehuis bieden. Warmte, veiligheid en zekerheid.

kees 13  kees 12  kees 11

Ismayil en Marga, dank!!!!


Shauni haar eerste nestje van 28-04-2014.

Sandy en en hun kinderen Brenda en Bram Durniseau en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Somesh. Ze hebben hem de naam Bollie gegeven.

Hallo Ismayil en Marga,

Sandy D 1  Sandy d 2  durniseau 1

Wij zijn bij jullie terechtgekomen via de Nederlandse Bichonclub. Wij hadden jullie website al bekeken en daar was alles heel goed en duidelijk op uitgelegd. Ook veel foto’s, heel mooi. Wij hebben van jullie heel veel informatie gekregen vooraf, en zijn toen naar de pups komen kijken. Die waren supermooi ! Ook de mama en papa waren geweldig. Jullie zijn echt 2 mensen die een groot hart hebben voor jullie pups. Niets is jullie teveel en jullie hebben heel veel tijd genomen om ons alles uit te leggen. Ook toen wij onze BOLLIE kwamen halen was alles piekfijn in orde. Een dikke map met allerlei informatie en een leuke doos met allerlei speeltjes er in. SUPER !!!! Ook nu helpen jullie ons nog met goede raad, wanneer we nog vragen hebben.

Wij zijn dan ook SUPER TEVREDEN over alles en wij zouden geen betere fokker kunnen vinden.

Bij deze willen we jullie daar nog eens extra voor bedanken, maar vooral om ons zo’n  mooi hondje te geven.

Met Bollie is alles heel erg goed. Hij is nu 14 weken en weegt bijna 3 kg. Hij eet goed en speelt goed in de tuin. Hij is heel slim en lief. Zijn haar is heel mooi.

Hij is superlief en heel slim. Hij gaat nu elke dag goed wandelen. Hij is mee naar de hondenkapsalon geweest en dat ging heel goed. Ik kam hem wel elke dag op zijn tafel en verzorg zijn oogjes, dus hij is dat gewend. Hij speelt ook heel graag in onze tuin.

Wij kunnen Bollie al niet meer missen en zijn superblij met hem.

Liefs van fam. Sandy en de kinderen Brenda en Bram Durniseau xxx


Shauni haar eerste nestje van 28-04-2014.

Milou en haar man en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Suka. Ze hebben hem de naam Milou gegeven.  

Beste Ismayil en Marga,

milo 1

 

 

 

 

 

 

Nu, ons Melanyke is een schatje, ze is heel braaf, de eerste nacht heeft ze een beetje geweend, maar zondag en maandag heeft ze niet meer geweend.

Ze speelt met haar knuffeltjes en ‘s-namiddags na 14 uur ga ik in de veranda wat lezen en rusten en dan volgt ze me en gaat op haar dekentje liggen en rust zoals ik. Ze heeft  ook al door de tuin gelopen en al 3 X buiten op het gras plasje gedaan.
Kakjes doet ze binnen dan hebben we nog wat werk aan maar dat zal wel lukken, want ze is heel slim.
Zo maak U maar niet ongerust, ze zal een mooi leven tegemoet gaan, dat verzeker ik u.
We zijn zeer tevreden van Melany. Ze is een schoontje en heel lief.
Een zeer actieve puppy die draagt zich al heel goed op hotel en restaurant.

Nog vele groetjes en tot ziens.

Melanie

Milou


Shauni haar eerste nestje van 28-04-2014.

Suzanne en haar zoon Rick Bolsenbroek en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Soleil. Ze hebben hem de naam Gizmo gegeven.

Hoi Ismayil en Marga,

Gizmo 4  Suzanne gizmo

Dit kwam net uit mijn hart in me op.

Een week voordat we Gizmo konden ophalen zijn we voor een kennismakingsgesprek geweest nadat we een dag van te voren al een uur aan de telefoon hebben gepraat over het aanschaffen van een pup. Er was gelijk een klik van beide kanten en dat vond ik, maar zeker Marga heel belangrijk. Het is toch voor haar ook heel belangrijk waar de pup heen gaat. Ik had bij haar thuis, foto’s van mijn huis en tuin laten zien zodat ze ook kon zien waar haar pup eventueel terecht kwam. Nadat we heel veel goede informatie hadden gekregen over het verzorgen van de pup gingen we huiswaarts. Zondag 6 juli was het zover we konden Gizmo ophalen. Ismayil had al een week de benche voor Gizmo in de werpbak gezet en knuffeltjes zodat hij al kon wennen aan de benche. Ook wist hij al dat hij op het puppy matje moest plassen. We kregen weer goede informatie en uitleg en een mooie map met alle informatie over de verzorging e.d. van de pup. Gizmo kreeg nog een kleedje voor in de benche en zijn knuffel van ’thuis’ mee en na afscheidsknuffels en traantjes gingen we huiswaarts. Gizmo heeft het goed volgehouden 1,5 uur in de auto. Thuis heeft hij de eerste nacht gejankt maar de volgende avonden ging ik naast de benche zitten 5 minuten tot Gizmo rustig en op zijn gemak was. Daarna werd hij ’s morgens pas om 6 of 7 uur wakker. Nu soms om 8 uur pas. Hij is zo goed en liefdevol opgevoed in de eerste weken, zodat wij dit goed kunnen doorzetten thuis. Gizmo laat zich prima kammen, voetzoolhaartjes knippen, oren en ogen schoonmaken. Dit had ik niet voor elkaar gekregen als hij niet zo goed was verzorgt en hem dit niet al was aangeleerd de eerste weken van zijn prille leven. Gizmo is al mee geweest varen op een boot, mee op de fiets en in de auto. We gaan met hem naar puppy cursus. Wij zijn zo blij met dit lieve hondje. Dank je wel lieve Ismayil en Marga! Mijn complimenten en natuurlijk ook voor je lieve vriend, want wat een werk is het om dag en nacht er voor de pups en de andere honden er te zijn. We komen snel weer een keer met Gizmo langs. Liefs Suzanne en Rick.

suzanne 1  Suzanne 1

Met vriendelijke groet,

Suzanne 


Salima haar eerste nestje van 13-02-2014.

Gerard en dochter Lucy en met hun hondje Sanakirt. Ze hebben hem de naam Jip gegeven.

sanakirt 2  Lucy 1  Jip

Onze Jip komt uit een goed nest. Van een fokker met een warm kloppend hart voor haar Bichon Frises.

Aan alles merk je dat Marga en Ismayil en hun honden met zorg en aandacht omringt. Waarbij ze best kieskeurig is aan wie ze haar puppy’s toevertrouwt…

Gelukkig nam Marga en Ismayil alle tijd om beginners zoals wij te begeleiden met goede raad en wijze tips. En gunde ze ons Jip, die we een mooi hondenleven gaan bezorgen!

Gerard en dochter Lucy van Riessen.


Salima haar eerste nestje van 13-02-2014.

Nigel en Liza Pritchard met hun 2 hondjes Serenity en Shishul. Ze hebben Serenity de naam Ray gegeven. En ze hebben Shishul de naam Rick gegeven.

( Helaas konden ze niet langer voor de honden meer zorgen en zijn Rick en Ray terug naar ons gekomen en hebben wij 2 nieuwe hele leuke adoptie huizen voor ze gevonden )

ray 1  rick 1

Hello Ismayil,

Thanks for any information you have given us.

And a huge thank you for the help you give us still if we need to ask about education of our dogs!

Kind regards.


Salima haar eerste nestje van 13-02-2014.

Jan en vrouw en kinderen hebben hun hondje met de Stamboomnaam Serenity . Serenity had eerst de naam Ray gekregen van de vorige eigenaren. Maar het is nu de naam Faye geworden bij de nieuwe eigenaren.

Faye 3  Faye 1  Faye 2

Hallo Ismayil,

Allereerst willen we jullie bedanken dat we Ray een nieuw huis mochten bieden.
We hebben haar naam verandert in Faye omdat we dat wel een meisjesnaam vinden en het ook nog dezelfde klank heeft als haar vorige naam zodat het niet een te grote wijziging is. We vonden het geweldig te zien hoe jullie met de dieren omgaan en als er iemand het predicaat ambassadeur voor het ras Bichon Frisé verdient dan zijn jullie het wel. Ze heeft het prima naar de zin bij ons en vindt het heerlijk om door de tuin te rennen. Nogmaals bedankt voor alle tips en we houden jullie op de hoogte van het wel en wee van Faye.
Met vriendelijke groet,
Jan haas en familie.

Salima haar eerste nestje van 13-02-2014.

Kees en Mariannen hebben hun hondje met de Stamboomnaam Shishul . Shishul had eerst de naam Rick gekregen van de vorige eigenaren. Maar het is nu de naam Steijn geworden bij de nieuwe eigenaren.

Kees Steijn 1 art  Marianne Steijn art1

Wij zijn Marianne en Kees .

Zeventien jaar geleden kochten we in Nijmegen ons eerste Bichon Frise hondje. Deze keuze had mijn vrouw Marianne gemaakt, op basis van de omschrijving van het karakter van de hond en de verzorging. Het was een reutje en helaas hadden wij toen helemaal nog geen verstand van hondjes en kochten we een reutje, die de eerste drie maanden van zijn leven in een bench had doorgebracht. Een schat van een hond maar qua gedrag een beetje afwijkend en ach, hij had ook nooit geleerd om een hond te zijn. Achteraf had dit hondje lichamelijke gebreken, maar wisten wij toch veel…..Een tijdje later kochten we in Belgie een Bichon Frise hondje als gezelschap voor de reu en in de hoop dat zijn gedrag daardoor zou veranderen. Helaas is dat nimmer gelukt, maar ook het teefje was om op te vreten. Zo een lieve heerlijke hond.

Helaas mankeerden beide hondjes bij het ouder worden, van alles maar desondanks de vele afwijkingen en dank zij dokteren en heel veel zorg en liefde,  zijn ze beiden erg oud geworden.

kees 2  kees 7  kees 8

Twee jaar geleden overleed het laatste hondje, de teef Bella.

Voor mensen die dat mee hebben gemaakt is het alsof je een kind verliest…..

Twee jaar zijn we “kinderloos” geweest. Jawel, wel weer veel vrijheid, maar toch…. Je mist wat en het knaagt van binnen. Wat gaan we doen? Wel weer een hond, geen hond…. Een dilemma.

Het werd uiteindelijk toch weer een hond. Mijn vrouw dook weer in de boeken en bijna alle bestaande rassen zijn de revue gepasseerd.

Plotseling vroeg ze aan mij of we naar een hondenshow in Eindhoven zouden gaan, want daar waren ook Bichon Frise hondjes en ja, toen wist ik het al… het zou een Bichonneke gaan worden, dat kon gewoon niet anders…

Daar ontmoeten we Marga en Ismayil met hun Bichon’s en je kon de klik tot in de Alpen horen. De hormonen gierden door het lijf en om een lang verhaal kort te maken; na een heel hartelijk en gezellig en leerzaam bezoek aan Ismayil, was het lot van een nog ongeboren Bichon Frise hondje, beslecht. WIJ werden de nieuwe baasjes. Nu nog een aantal weken de natuur zijn gang laten gaan en dan werden wij weer de trotse baasjes van een rasechte Bichon Frise hondje.

kees 9  kees 1  kees 4

Maar het verhaal nam en plotselinge wending…….

Al vanaf ons eerste bezoek aan Ismayil, hoorden we verhalen over twee hondjes die weer terug gingen naar Ismayil. De reden waarom, daar zal ik het niet over hebben, maar blijkbaar was het heel erg hard nodig dat de hondjes uit dat gezin weg werden gehaald.

En ja, voor die twee zochten ze nog een tehuis.

Welkom dus bij ons.

We hadden altijd al twee hondjes gehad, dus waarom ook niet…

Maar ook hier kan het lot soms grilling zijn.

We waren 17 jaar aan twee schatten van honden gewend, maar wat we nu in huis hadden, was niet waar we van gedroomd hadden…. Twee volslagen on opgevoedde hondjes die elkaar 24 uur per dag naar het leven stonden en waar we geen enkele grip op hadden. We hebben dat een week aangezien en toen in overleg met Ismayil en Marga, besloten het teefje weer terug aan hun te geven.

kees 3  kees 10

Inmiddels heeft ook zij een liefdevol tehuis gevonden. Daar zijn we oprecht gelukkig om, want om een hondje – waar je zo naar hebt verlangd- weg te moeten doen, was een vreselijke keuze, die vooral mijn vrouw tot grote en langdurige droefheid heeft gestemd.

Vanaf dat moment veranderde het gedrag van de reu (die we Steijn hebben gedoopt), als een blad aan een boom. Een schat van een hond, met wellis waar wat gedragsproblemen als angst en blaffen. Maar we zitten op cursus en langzaam verandert Steijn in een geweldige hond. Nee nog geen makkelijke maar wel een -in en in- lieve hond, waar we steeds meer een band mee aan het krijgen zijn. Zijn akelige verleden zullen wij hem met duidelijk optreden, zijn juiste plaats wijzen en veel aandacht op zijn tijd en natuurlijk veel liefde, doen vergeten.

Tot aan zijn laatste dag zal hij bij ons zijn “thuis” hebben.

De rol die Marga en Ismayil (en de vader en de moeder van Marga) in deze affaire hebben gespeeld, mag BUITENGEWOON worden genoemd. Met heel veel zorg en liefde hebben zij deze twee hondjes telkens weer opgevangen, verzorgd, opgevoed (en daar plukken wij de vruchten van, dank jullie wel) en zijn ze blijven geloven in een goed leven voor deze stakkers en weg bij hun toenmalige baasjes.

Het tekent Marga en Ismayil en haar/hun intense liefde voor de honden, dat zij tot de laatste snik, voor deze hondjes hebben gevochten en wij zijn voor hun, heel blij dat al hun vechten, er uiteindelijk in heeft geresulteerd, dat de beide hondjes weer een goed en liefdevol tehuis hebben gevonden.
Wij hebben diep respect voor deze mensen, die zo intens met hun vak bezig zijn… nee, het is echt een vak apart. Hun kennis is bizar hoog en hun doelstelling om perfecte hondjes aan goede baasjes te koppelen, is iets wat ver boven de noodzakelijke  financiële drijfveer staat.

Nog nooit in ons leven zagen wij fokkers van Bichon Frise hondjes met zoveel toewijding en kwaliteit, in alle opzichten, als jullie twee.

Steijn comp

Mijn petje af.

Chapeau jongelui!


Salima haar eerste nestje van 13-02-2014.

Dahlia en haar man Harari en met hun hondje Safari. Ze hebben haar de naam Rozie gegeven.

Hoi Marga en Ismayil,

10301132_456868834447713_1119156932478347079_n  10257039_456866921114571_5558921789074361119_n

Wat een schatjes je honden!! Zijn allemaal even leuk!!! De puppie roze met streepjes wow zo een schatje. Je honden waren ook lief en aardig xx.

Alles zag heel goed verzorgt en schoon uit.Rosie

Ik kon maar niet weg gaan bij jullie thuis toen ik de hondjes zag. De papa zo stoer… wow. Ik ben verliefd geworden..Echt!

Het is een beschaaft ras!

Wat een mooi meisje is de mijne. Alles gaat prima. Ze is zo een schat. We Love here! Ze is de beste pup ever !! We love here very much. Ze is de beste schat en super lief xxx. Alles is mooi bij haar. Haar karakter. Haar ogen. Er zijn geen genoeg woorden voor.

Erg bedankt voor haar.

Groetjes Dahlia Harari en mijn man.

 


Shakinah haar eerste nestje van 09-02-2014.

Kimberley en Ruud en hun kinderen Casper en Charlotte en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Sunday. Ze hebben haar de naam Saartje gegeven. 

Hallo Ismayil en Marga,

10369209_456867081114555_3424914413463815566_n  10264960_456867077781222_3908808329832706968_n

We hadden eerder een Bichon Frise puppy gekocht bij een andere kennel, dit was een regelrechte ramp. Ze gaven geen informatiemap mee, geen garantie en ze behandelde de honden als dingen. De hygiéne was gewoon slecht, de pups zaten in hun eigen uitwerpselen. Na bij onze dierenarts te zijn geweest bleek dat de patella slecht was van de puppy en dat de dierenarts twijfelde of het wel een echte Bichon Frise was. Dit omdat ze groot was voor haar leeftijd. Verder zou ze zijn gechipt, maar bij de dierenarts was geen chip te vinden. Gelukkig voor ons hebben we de puppy terug kunnen brengen, maar al met al was het voor ons en de kids een heel onprettige ervaring. Goedkoop is duurkoop.

Nadat we verder zijn gaan zoeken naar een andere kennel kwamen we bij Nedina’s Snuggle Pups uit. Wat een wereld van verschil. Je merkt meteen dat Marga veel liefde en passie heeft voor haar Bichon Frise’s. Ze worden goed verzorgt in een liefdevolle omgeving. De pups worden opgevoed in een mooie en schone omgeving. Tegen de tijd dat ze bij de nieuwe baasjes komen zijn ze al bijna zindelijk en slapen ze in de bench zonder de hele nacht te blaffen. Voor haar is niets te veel. Ismayil blijft zelfs bij de pasgeboren pups slapen om ervoor te zorgen dat ze niets te kort komen. De pups worden goed onderzocht en gechipt door Raad van Beheer.

Toen we onze puppy, Saartje, konden ophalen bij Ismayil was ze netjes getrimd, lag er een dikke informatie klapper klaar en een compleet puppypakket. Zelfs een aantal speeltjes, een hondendekentje, riempje en een waterfles voor op reis. Ook nadat Saartje bij ons was, bleef ze geïnteresseerd. Ze zijn zelfs nog op bezoek geweest omdat wij nog een paar vraagjes hadden over de opvoeding van Saartje. Je kunt altijd bij ze terecht en dat is een heel erg fijn. Ismayil zoeken een pup uit die het beste bij jou past. Het gaat hun niet om het geld, maar om andere mensen ook te laten genieten van de Bichon Frise’s. Ze hadden ook veel moeite om afscheid te nemen van Saartje en hoopte haar ook nog vaker te zien. Wij zijn erg blij dat we Marga en Ismayil ontmoet hebben.

Nedina’s Snuggle Pups is een echte aanrader.

Saartjes 1

Ismayil bedankt voor alles!

Groetjes, Kimberley, Ruud, Casper en Charlotte.


Shakinah haar eerste nestje van 09-02-2014.

Isabelle en haar familie en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Sammy. Zijn roepnaam is Sammy gebleven.

samm2  Sammy recentie

Nedina’s Snuggle pups,

Het aanschaffen van een puppy is niet iets wat je zomaar doet.

Naast het maken van een keuze voor een bepaald ras is het belangrijk om een goede fokker te vinden. Deze fokker hebben wij gevonden in Weert, bij Ismayil van Nedina’s Snuggle pups.

Wij hebben niet eerder een hond gehad en hebben ons dus goed ingelezen voordat de puppy kwam. Om eerlijk te zeggen waren we op het ergste voorbereid. Slapeloze nachten, plasjes in huis, een vervelend bezoek aan de dierenarts, etc. Niks van dit alles was aan de orde. Onze pup heeft een goede basis gehad bij de fokker en dat merk je aan alles. Hij slaapt vanaf de eerst nacht bij ons al rustig door, heeft slechts een paar plasjes in huis gedaan (maar dat was eigenlijk niet zijn schuld, we hadden hem eerder buiten moeten zetten en de dierenarts was heel verrast hoe relaxed hij was tijdens het onderzoek en de inentingen. Ook op een sporttoernooi met heel veel kinderen die hem wilden aaien heeft hij zich voorbeeldig gedragen. Natuurlijk moet onze pup nog veel leren, binnenkort start de puppycursus, maar het is heel prettig om de eerste weken dat een pup in huis is zoals goede start te kunnen maken. Als we verhalen van anderen horen is dat niet altijd zo vanzelfsprekend, alle lof dus voor Ismayil! Niet alleen de begeleiding van de pups en hun socialisatie is goed, ook de begeleiding van nieuwe eigenaren van een pup is hier zeer goed te noemen. Niet alleen gedurende het proces van oriëntatie, het uitzoeken van een passende pup, maar ook als de pup eenmaal thuis is staan ze altijd klaar met raad en daad.

Met andere woorden, wij zijn niet alleen gelukkig met onze pup maar zeker zo content met de fokker.

Deze reactie is van Isabelle, hadden wij van haar gekregen via de Whatsapp. Wij waren enorm trots op haar reactie.

De eerste nacht hebben we een goede en rustige nacht gehad met Sammy. Sammy heeft heerlijk geslapen en net goed gegeten en in de tuin geweest om plasje te doen, de doet hij netjes op een matje, ideaal !Hij ging zelf de bench in om te rusten.

Je kunt Sammy overal mee naar toe nemen.  Je merkt dat Sammy door jullie al goed getraind is, dat is heel fijn. Jouw training is echt een goede basis, geweldig!  Ik moet zeggen dat wij positief verrast zijn, had me voorbereid op een aantal nachten slecht slapen, maar daar is geen sprake van ! Knap hoor hoe jullie dat adgelopen weken hebben gedaan .Jullie hebben echt wel laten zien dat jullie het kunnen, met veel liefde en verstand. Ik merk het aan alles met Sammy en ook die keren dat ik bij jullie was en de andere contacten. De pup is al een cadeau, een extra cadeau is hoe die bij je thuis komt, dat is echt super. Je kunt Sammy overal mee naar toe nemen.

Familie Maaswinkel.


Shakinah haar eerste nestje van 09-02-2014.

Thora haar man Gudmundur en met twee kinderenen  hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Sariel. Ze hebben haar de naam Tobbi gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

Tobbi  Tobbi 1

Tobbi 2  Tobi 3

We hebben Sariel, dat we nu Tobbi noemen, als laatste van zijn nestje opgehaald toen hij 13 weken oud was. Hij is echt een schatje! We hebben veel goede advies gekregen van Marga en het is duidelijk te zien bij hun thuis dat ze goed zorgen voor hun honden en puppies. Het is ook duidelijk te zien aan Tobbi zijn gedrag dat hij al opgevoed is met liefde. We zijn superblij met de nieuwe toevoeging aan onze gezin!

Dank je wel voor zo een bijzonder hondje groetjes Fam. Kristjansson.


Shakinah haar eerste nestje van 09-02-2014.

John en Angelique Schippers en met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Seline. Ze hebben haar de naam Inga gegeven.

Hallo Marga en Ismayil,

Inga  Inga 4

Op 25 april hebben wij ons puppy opgehaald bij Nedina’s Snuggle Pups in Weert.
Op de dag dat de kindjes van Shakinah waren geboren kregen we gelijk bericht van Ismayil dat er een meisje voor ons was!
We vonden het heel leuk dat we haar ook zelf een stamboomnaam mochten geven.
Dit is de naam Seline geworden en haar roepnaam is Inga.

Inga 2  Inga 1  Inga 1

De puppy’s zijn in goede handen bij Ismayil. Ze is erg goed en lief voor haar hondjes!
Ook werden we heel gastvrij ontvangen als we Inga wilden zien.
En ook nu als we vragen hebben mogen we haar altijd bellen of mailen.

Inga 3  inga 3

Dank je wel Ismayil voor onze lieve Inga!!


Sevgi haar tweede nestje van 01-12-2013.

Claude ,Isabelle en de kinderen met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Sensoy. Ze hebben hem de naam gegeven Basil.

basil  Bollie 2  claude 2

Hallo Ismayil.

Basileke stelt het zeer goed.

Overdag tussen zijn rust pauzes door is hij zeer actief, speelt veel, verhuisd van alles dat hij op zijn weg tegenkomt en lijkt soms onvermoeibaar door te gaan.

Zijn pauzes neemt hij een beetje her en der op een pantoffel,handdoek of trui ,eenmaal hij nagenoeg in slaap is verleggen we hem in zijn bench met zijn gekozen attribuut.

Nu gaat hij dus mee met ons naar bed, hij krijgt zijn plaatsje op een grote handdoek ,in twee tellen ligt hij dromenland en ongelooflijk als een plasje moet maken maakt hij ons wakker.

Tijdens zijn actieve periode , maakt hij al eens een plasje in zin wc’tje als ook gebeurt het af en toe dat hij vergeet waar zijn wc’tje staat!

Vandaag is Basile op kontrole geweest bij onze dierenarts. De uitdrukking van de dierenarts na onderzoek wat een prachtig, gezond ,echt zuiver fris. Basileke weegt nu 1.400 kg, is ontwormt en zal zijn volgend vaccin spuitje krijgen +/- rond 23 februari.

Ook lieten we onze dierenarts Basiles ,door jullie meegeleverd, dossier eens doornemen, ook hier sprak hij terug vol lof over.

We willen jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen die Basile bij jullie kreeg.

Houden jullie zeker verder op de hoogte wat betreft zijn evolutie.

Tot de volgende keer.

claude 1

De groeten, Claude ,Isabelle en de kinderen.


Sevgi haar tweede nestje van 01-12-2013.

Egbert en Sari en hun 2 kinderen Eynav en Boaz met hun 2 hondjes Nedina’s Snuggle Pups Shelby en Nedina’s Snuggle Pups Scoobydoo . De roepnamen zijn  Shelby en Scoobydoo gebleven.  .

Hallo Ismayil en Marga,

10330450_456866964447900_7701655844932075879_n  10264426_456866914447905_52571952053846357_n

Twee mooie pups van Nedina’s Snuggle Pups

Bij het allereerste contact via de telefoon met Ismayil, van Nedina’s Snuggle Pups, had ik gelijk al een goed gevoel. Een vriendelijk zuidelijk accent wat mij zeer geduldig uitlegde wat het is om een Bichon fris in huis te halen en te verzorgen. Omdat ik een allergie voor honden heb en ik graag wilde weten of ik een niet al te heftige reactie zou krijgen van dit soort hond ben ik samen met mijn vrouw en kinderen vanuit Amstelveen naar Weert gereden om een paar uur met Ismayil’s eigen Bichons door te brengen. We waren verrast door de prachtige en superlieve honden van haar en gelukkig had ik nauwelijks last van allergische reacties. Weer viel het mij op dat Ismayil alle tijd nam om zoveel mogelijk informatie te geven over het ras en al onze vragen te beantwoorden. Toen we weer naar huis reden hadden we al unaniem besloten dat we een Bichon wilden hebben van Ismayil. We hebben toen een klein jaar moeten wachten voor dat het goede nieuws kwam dat er een nestje was met 6 puppy’s. Naar 4 weken mochten we komen om een puppy uit te zoeken dit was Shelby. En vervolgens nog eens 4 weken wachten tot we hem mee naar huis mochten nemen. Deze 4 weken wachten waren slopend voor ons omdat we zo graag de uitgekozen rakker wilde verwelkomen in ons gezin en we nauwelijks konden wachten. Omdat we het leuk vonden dat onze pup kon opgroeien met een van zijn broertjes hebben wij een tweede erbij genomen en dat was Scoobydoo. Van deze beslissing hebben wij geen dag spijt gehad. De twee boefjes maken geregeld het huis onveilig maar ze horen bij het gezin, sterker nog, zij zijn het middelpunt van het gezin.

Zoals ik al eerder aangaf had ik al een goed gevoel bij het eerste contact met Marga. Dit gevoel van vertrouwen werd verder gevoed doordat ik zag hoe liefdevol zij met haar honden en haar andere dieren bij haar thuis omgaat en hoe professioneel en zorgvuldig zij het fokken van Bichon Frise aanpakt. Alle puppy’s van Ismayil worden op alle mogelijke afwijkingen getest en moeten gezond zijn, anders verkoopt zij ze niet eens. Een ander belangrijk punt wat het vertrouwen bij mij opwekte is dat eigenlijk Ismayil bepaalt bij wie de honden terecht komen. Als zij het gevoel heeft dat de toekomstige eigenaar niet geschikt is voor een van haar puppy’s dan is het einde verhaal voor deze geïnteresseerde kandidaat. Ik denk niet dat je dit bij andere fokkers snel zal tegenkomen. Het geeft alleen maar aan dat haar puppy’s haar kinderen zijn en zij er zeker van wil zijn dat haar hondjes goed terechtkomen. Ik kan daarom niet anders dan aan toekomstige geïnteresseerden in een Bichon Frise het volgende meegeven: Een puppy van deze lieve kleine Limburgse schat is altijd oké!

Egbert, Sari, Eynav en Boaz


Sevgi haar tweede nestje van 01-12-2013.

Theo Voeten en Jeanne met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Snowy. Snowy zijn roepnaam is Snowy gebleven.  

Beste Marga en Ismayil,

snowy  Snowy 2

Wij hebben bij Nedinas Snuggle Pups kennel van Ismayil Kayabasi een hondje gekocht. Het hele proces van de aankoop verliep professioneel. Het eerste contact was een prettig uitgebreide kennismaking tussen Ismayil en ons. We kregen toen veel informatie over het ras en de wijze waarop zij met de puppies omgaat na de geboorte. Ook taste ze af of wij wel geschikte personen waren voor een bichon frise hondje. Dit stond ons zeer aan omdat een goede match tussen een persoon en een hondje belangrijk is. Voor ons was van belang dat we niet met een broodfokker te maken hadden maar met iemand die zorgvuldig en met liefde met haar hondjes omging en zich volledig hield aan de regels van de rasvereniging.

Ons tweede bezoek was om een hondje uit te kiezen waarbij Ismayil adviezen gaf maar de keuze geheel bij ons liet. De pups waren toen ruim 4 wk.

Het derde bezoek dat wij brachten was om te kijken hoe het met onze pup was, hij was toen 7 wk oud. Tevens spraken af dat we de pup bij negen wk. zouden ophalen.

Snowy 1Bij het ophalen van de pup kregen we een uitgebreid boekwerk mee met alle gegevens van onze pup. Ook werden we voorzien van een uitgebreid puppy pakket waarin o.a. allerlei speeltjes voor de pup zaten. Ook onze extra verzorgings spullen die we bij Marga besteld hadden waren allemaal aanwezig.

Wij hebben altijd honden gehad maar een dergelijke begeleiding van aankoop van een hondje hebben we niet eerder meegemaakt. We vonden het heerlijk om veel informatie te krijgen bij onze bezoeken maar ook via facebook waar regelmatig foto’s van de puppies opgezet werden.

We hebben te maken gehad met een fokker die veel van haar hondjes houd en dan ook met tranen afscheid nam van de pup die wij meenamen. En niet onbelangrijk dat ook na de aankoop Ismayil nog beschikbaar is voor vragen of hulp.

Als u een bichon frise wilt dan is deze fokker een aanrader.

Marga en Ismayil, dank.

Theo 3

De familie Voeten.

De kleinkinderen van familie.


Sevgi haar tweede nestje van 01-12-2013.

Cyril en Susanne met hun hondje Nedina’s Snuggle Pups Snoepie. Ze hebben hem de naam gegeven Loeka.

10325419_456866917781238_4438322141183355094_n  10362377_456866971114566_5841664135120771728_n

Hier ons dankwoord!

Susanne (29 jaar) en ik (32 jaar) samenwonend in Maastricht hebben er lang op moeten wachten en eindelijk was het zover dat wij onze Loeka mochten ophalen. Loeka deed het erg goed de eerste nacht alleen in zijn bench met zijn puppy ren. Ons mannetje heeft ons gewoon onze nachtrust gegeven die we gewend waren, echt top hoor, hadden we niet verwacht. Dit zegt al iets over de opvoeding die hij vanuit de fokker heeft mee gekregen. Om 07:30 uur ging de wekker in de woonkamer het was Loeka hij was wakker, haha. Uit de bench meteen op het trainingsmatje gezet en ja hoor hij deed er zijn eerste (grote) plasje op. Trots dat we waren en hebben hem hier voor beloond met een half snoepje. Dit vindt Loeka wel heel erg lekker. Hij vindt het harstikke leuk om te spelen met al zijn speeltjes en wij gelukkig ook, hihi.. Onze Loeka is echt een scheetje we noemen hem dan ook onze eigen kleine beer!

We willen Ismayil van Nedina’s Snuggle Pups bedanken voor de eerste stap van het zindelijkheid maken! Het is nu aan ons als zijn ouders om dit voort te zetten. Daarbij willen wij melden dat wij van goed advies zijn voorzien door Marga en Ismayil, wanneer wij met vragen zaten. Servicegerichtheid is hier het juiste woord voor. Daarnaast kun je zien hoe haar huis is ingericht dat zij veel liefde heeft voor haar Bichon Frise honden, die komen bij haar ook op de eerste plaats! Geweldig om te zien! Bij ons eerste bezoek aan de pups, hebben wij onze handen moeten wassen met dettol, dit alles om de gezondheid van de pups in acht te nemen! Daarbij viel het ons erg op dat de pups in een erg schoon huis werden opgevoed! Dit kun je niet van alle fokkers zeggen zijn wij van mening! De honden komen uit een zeer warm gezin en worden met alle liefde opgevoed en verzorgd!

In maart 2014 gaan Susanne en ik samen met onze Loeka op puppy cursus waar we ons erg op verheugen! Deze cursus is in onze ogen ook echt goed om samen te doen, zeker omdat wij zelf nooit eerder een pup hebben opgevoed! We vinden het belangrijk dat Loeka rustig, speels en gehoorzamen blijft. Wij zijn immers het baasje!Loeka 3

Ismayil en Marga, we zijn erg blij en dankbaar dat we van jou een Bichon Frise (pup) hebben gekregen. Wat een knapperdje is het toch, die Loeka..! We zijn hartstikke gek met hem en kunnen al niet meer zonder hem, het is ons eerste kindje, zo voelt dat ook voor ons! Als je in het bijzonder houdt van het ras Bichon Frise dan raden wij mensen zeker aan om een pup te nemen bij Nedina’s Snuggle Pups!

Ismayil is in onze ogen te omschrijven als sociaal, enthousiast, betrouwbaar, direct, opvoedkundig, rechtvaardig, warmhartig en professioneel.

Daarnaast willen wij de zus van Marga bedanken die eigenaar is van een dierenwinkel in Hoensbroek. Zij heeft ons voorzien van informatie en spullen die nodig zijn bij de aanschaf van een pup.

Veel liefs van ons en een dikke knuffel van Loeka!

Cyril en Susanne


Sevgi haar eerste nestje 09-03-2012.

Juan en haar man. En Alan en Micheal en ouders . Juan Lei en haar man met hun hondje Storm. Ze hebben hem de naam gegeven Dobby.Familie met kinderen Alan en Micheal 2 hondjes Sjieky en Syfy.  Sjieky en Syfy hebben zijn hun roepnamen gebleven.

Beste Marga en Ismayil,

Dobby 1Dobbie 4  Dobby 2

Hallo,

Wij vinden de twee hondjes (sjieky & syfy) erg schattig. We vonden de namen erg origineel, dus we hebben besloten dat we die gaan behouden. De hondjes luisteren allebei best goed. Dat komt vooral omdat de fokkers ermee getraind hebben.

9a3e6ceb414483d4353d70dc1318efeb

 

 

 

 

 

 

Er werd veel geïnformeerd. Mijn oom en ik wisten veel dingen niet, omdat dit de eerste keer is dat we iets opvoeden. De service is zeer goed. Er is altijd een goede sfeer in de huis. Alle informatie is goed uitgelegd met voorbeelden. De mensen daar zijn altijd aardig, ze zijn nooit ongeduldig of kortaf. Deze mensen hebben goeie karakters. Precies wat een goede hondenfokker nodig heeft.

Ook heel goed vond ik de website en de visitekaartjes. Via de visitekaartjes wist ik hoe ik contact kon opnemen. Op de site staan allerlei informatie over de soort hond, er staan ook veel foto’s op vanaf de geboorte. En nog allerlei andere info.

Kortom: Super!

Groetjes Oom & en tante . En van mij ( Alan )  en mijn mama en papa en broertje Micheal .

Syfy recentie 1  Syfy 2  Syfy 5

Totdat ik begin van 2017 weer kriebels begon te krijgen om weer een puppy in huis te nemen.