Tel. 06-27462012
info@bichonfrise.nl

Onze Sifu is op 05- 10-2013 Nederlands JeugdKampioen geworden in Zwolle.

IMG         DSC_0127

Om het tentoonstellingsbezoek voor jeugdhonden te stimuleren is per 1 januari 2006 de titel “Nederlands Jeugdkampioen”, afgekort tot “NJK” ingesteld. Deze titel mag bij inschrijvingen meegenomen worden en kan op de stamboom van eventuele nakomelingen vermeld worden.

De titel Nederlands Jeugdkampioen kan worden verleend aan honden die in de jeugdklasse op een Nederlandse CAC en/of CACIB tentoonstelling of kampioenschapclubmatch drie maal een 1e plaats met de kwalificatie “Uitmuntend” behaald hebben, onder minimaal twee verschillende keurmeesters. Uitsluitend resultaten behaald vanaf 1 januari 2006 tellen mee.

Bij het behalen en registreren van de titel Nederlands Jeugdkampioen ontvangt de hond automatisch één CAC. De mogelijkheid om vanuit de jeugdklasse een CAC te verwerven blijft gewoon gehandhaafd conform de huidige regels in het KR.

De Raad van Beheer stelt een oorkonde beschikbaar.

Voor de registratie van de titel en het toezenden van de oorkonde dient de eigenaar via het digitale formulier op deze website een aanvraag in te sturen.

Zodra uw aanvraag in bezit van de Raad van Beheer is, ontvangt  u per post een factuur.

Na ontvangst van betaling wordt de bevestiging/oorkonde verzonden.

NB. Er worden geen jeugdkampioenschapskaarten uitgedeeld bij het behalen van de 1e – U  (U=Uitmuntend) plaatsingen in de Jeugdklasse.

© 2024 Bichon Frisé. All rights reserved.