We zijn even bezig

Welkom bij onze Bichon Frisé-familie!

Op dit moment is onze website even offline om enkele verbeteringen en updates door te voeren. We werken er hard aan om een nog betere online ervaring te bieden voor alle liefhebbers van dit prachtige ras.

Als verzorgers van Bichon Frise-hondjes zijn we gepassioneerd door deze buitengewone honden. We zijn toegewijd aan het grootbrengen van gezonde, lieve en goed gesocialiseerde Bichon Frise-puppy's die een waardevolle aanvulling zullen zijn op uw gezin.

Onze Bichon Frise-honden zijn meer dan alleen huisdieren; ze zijn onze trouwe metgezellen, bronnen van vreugde en eindeloze liefde. We streven ernaar om deze geweldige eigenschappen door te geven aan elk van onze puppy's, zodat ze kunnen uitgroeien tot gelukkige en gezonde volwassen honden.

Terwijl we werken aan het verbeteren van onze website, willen we u aanmoedigen om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in het verwelkomen van een Bichon Frise-puppy in uw leven. We delen graag informatie over ons zorgprogramma, de ouderhonden en de beschikbaarheid van puppy's. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-27462021 of per e-mail op info@bichonfrise.nl.

We danken u voor uw geduld terwijl we onze website upgraden. Blijf ons volgen, want we zullen binnenkort terug zijn met een vernieuwde online ervaring en alle informatie die u nodig heeft om kennis te maken met onze prachtige Bichon Frise-hondjes.

Met vriendelijke groeten,

Nedina's Snuggle Pups - Bichon Frisé