Tel. 06-27462012
info@bichonfrise.nl

Onze puppy’s 18-03-2024

Wat een schatjes

Op 18 maart 2024 werden vijf stralende zieltjes geboren, een bonte verzameling van levendigheid en liefde. Met twee vrolijke reutjes en drie speelse teefjes in hun midden, hebben ze onze harten in een oogwenk veroverd. Hun zachte vachtjes en fonkelende ogen vervullen ons huis met warmte en vreugde.

Het is met grote blijdschap dat we deze prachtige wezentjes aan jullie voorstellen. Elke dag groeien ze op en verkennen ze vol verwondering de wereld om hen heen.

Met trots en vreugde verwelkomen we onze nieuwe familieleden. We kijken uit naar de knuffels, spelletjes en avonturen die we samen zullen beleven.

Als je serieus geïnteresseerd bent in het verwelkomen van een Bichon Frise-puppy in je leven, nodigen we je uit om ons intakeformulier in te vullen. Neem een kijkje op onze website om meer te leren over onze voorwaarden en werkwijze, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor extra helderheid en informatie, bekijk ook onze informatiepagina's. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van je nieuwe trouwe metgezel!

Suprime

Hallo iedereen, ik ben Suprime, oorspronkelijk uit Rusland, geboren bij een fantastische fokker. Mijn baasje onderhoudt nog steeds een warme band met hen. Op latere leeftijd heb ik een reis terug naar Rusland gemaakt om deel te nemen aan hondenshows. Daar heb ik zowel als jeugd- en volwassenhond de titel van Russisch kampioen behaald. Zowel mijn fokker als mijn nieuwe baasje waren ontzettend trots op mij.

Ik ben een zachtaardige bichon die dol is op spelen, kusjes geven en knuffelen. Mijn sociale karakter maakt me geliefd bij iedereen, en ik ben een zorgzame moeder voor mijn nakomelingen. Twee van mijn dochters, Sharvanih en Sinju, wonen bij mij en zullen de toekomstige sterren worden in zowel shows als fokprogramma's, onder de hoede van mijn baasje.
Gezondheids onderzoeken
Testuitslag ECVO
Vrij getest op 10-10-2023
Patella Luxatie
Vrij getest op 31-07-2020
HD A / botafwijking 0 / Norbergwaarde 27.5
Vrij getest op 17-12-2019
ED links / rechts
Vrij getest op 23-12-2019
Cochleair doofheidsonderzoek links / rechts
Vrij getest op 12-10-2018
-

Sjernezel

Hallo allemaal, ik ben de enige echte Nedina’s Snuggle Pups Sjernezel! Een trotse afstammeling van de prachtige Nedina's Snuggle Pups Sevgi. Toen ik ter wereld kwam, was ik een van de zes schattige puppy's, allemaal stoere broertjes van mij. En laat me je vertellen, ik ben niet alleen een trotse papa van vele mooie en gezonde pups geworden, maar ook een ware rolmodel voor mijn kleintjes.

Sharvanih en Sinju, twee schatten van dochters uit het eerste nestje van mijn moeder, Sevgi, zijn ook mijn bloed. Sharvanih heeft echt mijn vrolijke karakter geërfd. We zijn samen de koningin en koning van het kattenkwaad in huis, altijd op zoek naar avontuur en plezier. Met onze grappen en grollen maken we het leven in huis een stuk vrolijker. Maar we hebben ook een zachtere kant; niets vind ik heerlijker dan urenlang te knuffelen, mijn hoofdje op je hand te leggen en je met mijn fonkelende zwarte kraaloogjes liefdevol aan te kijken. Ik geef toe, ik ben een enorme slijmbal, maar hey, ik weet precies hoe ik mensen om mijn pootje kan winden.

Mensen zeggen vaak dat ik een rustige en lieve hond ben, maar zodra ze weg zijn, gaat de pret pas echt van start. Dan ga ik lekker door met mijn ondeugende streken, stiekem genietend van mijn eigen kleine avonturen.
Gezondheids onderzoeken
Testuitslag ECVO
Vrij getest op 14-11-2023
Patella Luxatie
Vrij getest op 07-07-2015
HD A / botafwijking 0 / Norbergwaarde 40
Vrij getest op 23-11-2015
ED links / rechts
Vrij getest op 23-11-2015
Cochleair doofheidsonderzoek links / rechts
Vrij getest op 25-10-2019
-
© 2024 Bichon Frisé. All rights reserved.