Tel. 06-27462012
info@bichonfrise.nl

Sjernezel

Hallo allemaal, ik ben de enige echte Nedina’s Snuggle Pups Sjernezel! Een trotse afstammeling van de prachtige Nedina's Snuggle Pups Sevgi. Toen ik ter wereld kwam, was ik een van de zes schattige puppy's, allemaal stoere broertjes van mij. En laat me je vertellen, ik ben niet alleen een trotse papa van vele mooie en gezonde pups geworden, maar ook een ware rolmodel voor mijn kleintjes.

Sharvanih en Sinju, twee schatten van dochters uit het eerste nestje van mijn moeder, Sevgi, zijn ook mijn bloed. Sharvanih heeft echt mijn vrolijke karakter geërfd. We zijn samen de koningin en koning van het kattenkwaad in huis, altijd op zoek naar avontuur en plezier. Met onze grappen en grollen maken we het leven in huis een stuk vrolijker. Maar we hebben ook een zachtere kant; niets vind ik heerlijker dan urenlang te knuffelen, mijn hoofdje op je hand te leggen en je met mijn fonkelende zwarte kraaloogjes liefdevol aan te kijken. Ik geef toe, ik ben een enorme slijmbal, maar hey, ik weet precies hoe ik mensen om mijn pootje kan winden.

Mensen zeggen vaak dat ik een rustige en lieve hond ben, maar zodra ze weg zijn, gaat de pret pas echt van start. Dan ga ik lekker door met mijn ondeugende streken, stiekem genietend van mijn eigen kleine avonturen.
Gezondheids onderzoeken
Testuitslag ECVO
Vrij getest op 14-11-2023
Patella Luxatie
Vrij getest op 07-07-2015
HD A / botafwijking 0 / Norbergwaarde 40
Vrij getest op 23-11-2015
ED links / rechts
Vrij getest op 23-11-2015
Cochleair doofheidsonderzoek links / rechts
Vrij getest op 25-10-2019
-
© 2024 Bichon Frisé. All rights reserved.